precis som förr

Väntar på att min älskling skall ringa också. Så mysigt när vi säger god natt till varandra över telefon, precis som förr ♥

Bra kväll

Åh vilken himla bra kväll det blev! Träffade Sandra påväg till körskolan, inte setts på evigheter så hon följde mig till bussen (redan då började våra munnar gå i ett) så vi bestämde oss för att ses då jag haft mina körlektioner.
Som för övrigt gick riktigt bra! Han tror på det här och det gör jag med så bättre kan det inte bli.
Hur som helst, när väl var hemma, senare än planerat så fick jag i mig lite middag. Lyxade till det, får ju passa på när man är ensam haha. Åt potatisgratäng, kycklingfilé, gurka och en vitlöksbaguette. Smarrigt!
Mötte Sandra på utsidan så hon, jag och Fliza gick en lång kvälls sväng, riktigt bra.
Åh jävla vad vi har snackat! Är helt torr i käften efter den här kvällen haha. Var tvungen att ta oss en kopp te i mitt kök för att få prata av oss ännu mer. Riktigt skönt! Nu skall jag dock gå upp och tvätta bort smink å annat.
Dags att sova och det tänker jag göra som en prinsessa i mammas å pappas goa säng med vovven såklart.
Upp och hoppa imorgonbitti, sedan har jag en grym helg framför mig! Ciao.

Vågigt hår

Jag har vågat hela håret med min gamla tång! Faktiskt as snyggt. Det är lite kul att jag passar i det. Ovant är det ju men när folk har sett mig sån här nån gång eller två så kommer dom gilla det, det vet jag!
Jag fick mig ett ryck igår då Johanna var här och sprang upp på vinden för att hämta min gamla tång. Provade att våga det lite med dom stora vågorna och tyckte att det snyggt men ändå inte.
Jag är ganska envis av mig och ger inte upp nånting förrän jag verkligen sett med egna ögon att det inte funkar eller funkar, så jag ställde mig och vågade hela håret förut efter duschen. Gjorde en fläta i luggen och damn vad bra det känns! Det tråkiga med min hårstruktur är att det krävs massa produkter för att det skall stanna lockigt eller vågigt. Jag tog en produkt som jag haft hur länge som helst, så länge så får vi ser hur det håller. Igår tog det ungefär 2 timmar så var det rakt igen ..
Så detta kanske kan bli nått, coolt isåfall. Sparar ju ut mitt hår av en anledning, att kunna hålla på med det mer!
Sen får vi väl se hur länge den här entusiasmen håller i sig men det är en annan femma.

Bra morgon

Good morning sunshines! En riktigt härlig morgon har jag haft hittills och jag tänkte att dagen skulle fortsätta på samma spår. Jag sov gott i mammas säng men jag måste erkänna att jag numera inte är ett stort fan av att sova ensam. Det är helt enkelt inte min grej riktigt. Men det gick bra och jag överlevde natten, jag hade trotts allt hunden bredvid mig. Vaknade prick klockan 9 och bestämde mig för att gå en ordentligare sväng med hunden innan frukost. Sagt och gjort, här sitter jag nu med frukost i magen och vilar benen efter en 35min promenad haha. Skönt!
Idag står det inte så mycket på mitt schema , vilket också är riktigt skönt. Dock så har jag dubbel körlektion i eftermiddag med start klockan 16:10 och framåt. Blir nog bra! För snart smäller det!!!
Jag har ett dilemma faktiskt. Mikaels lillasyster, Jessica, har fyllt år och det är nu dags för att kalasa lite för henne ikväll. Men det börjar klockan 17 och jag kör till 18 ungefär. Sedan har jag en hund som måste ut eftersom jag går med henne innan jag åker till körskolan. Förstår ni mitt problem? Jag vill ju jätte gärna komma.
Jag tror att det kanske går att lösa men ändå inte. Hur som helst tänkte jag ta mig en dusch om en liten stund och för en gång skull fixa håret lite på mig själv. Som frisör fixar man bara alla andras hår hela tiden.

Inte bara för att man kan ...

Det är ganska skönt att vara ensam hemma här i huset ändå, komma bort ifrån lägenheten lite och bara vara, för sig själv. Inte bara för att man kan rocka loss i vardagsrummet, måla naglarna i soffan framför The Hills och The City, ta hit en grym tjejkompis som man tjötar en massa med och äter fruktsallad tillsammans med utan också för att man kan äta när och precis vad man vill. För att fortsätta utnyttja detta till fullo tänkte jag nu ta med mig min hund och en bra film och krypa ner under mammas täcke och bara mysa ♥
Ganska bra!

Yes, teorin är avklarad och ett halsband gjort!

Yes, då har man klarat teoriprovet! Well done av mig där måste jag säga. Jag var fruktansvärt nervös imorse, så nervös att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Men det la sig sen och jag hamnade i nått slags lugn? Helkonstig känsla men hellre lugn än så nervös at man mår illa, tänkte jag. Det var, precis som alla sagt till mig, galet pirrigt då man skulle trycka på "rätta knappen" men där stod det godkänd med grön text och lite längre ner såg jag mina 55 poäng.
En lycklig tjej traskade ifrån Vägverket idag och jag kom fram till att uppkörningen inte heller kommer bli så jobbigt, mest kul. Klart jag kommer vara nervös, för sån är jag, men jag tror det kommer bli kul. Inte alls så svårt och jobbigt som gått runt och trott hela tiden.
Har även hunnit med en liten träff med Nina idag, det var ju galet längesen vi sågs men nu är det så att jag skall göra hennes baluppsättning den 13/5, så vi planerade lite. Eller jag planerade mest och Nina satt och såg glad ut, haha. Hon är en sån glad och söt tjej, man blir lixom glad av hela henne :)
Efter hon gått åt jag lite lunch, tog med mig en kopp te upp och började jobba lite. Har två halsband som ligger inne för beställning. Kul! Blev klar med ett av dom, riktigt fint med ljusrosa pärlor. Bilder kommer i framtiden!
Tanken är nu att jag och Johanna skall träna om en timme, blir nog skönt. Men jag skall erkänna att jag hellre hade bäddat ner mit under täcket framför en film. Kanske för att jag är trött och har aningen ont i halsen?
Nåja, lite träning har väl ingen dött av. Jag skall ta mig i kragen och fixa det här nu.
Hörs kanske sen

En vecka sedan

Över en vecka sedan nu, illa. Nånting som inte är så himla illa är att jag snart skall lägga mig i ett varmt bad, så gott skall det bli. Dock skall teoriboken göra mig sällskap men det blir nog mysigt ändå.
Bor hemma i huset från och med idag tills veckans slut. Känns bra, riktigt bra. Saknat att vara hemma lite :)
Det är jag och hunden som har huset för oss själva, dock kommer Mikael lite senare ikväll och sover med mig inatt. Enbart för att kunna ge mig en lycka till-puss imorgon! Så imorgon sover jag ensam och sedan får vi se. På fredag blir vi ett gäng kompisar här som skall grilla och bada tunna, blir jävligt najs. Bara att skriva orden grilla och tunna får mig att må bra. Det blir min grillpremiär så det kommer smaka hur gott som helst. Blir nog en bra helg.
Men min hjörna har inte tid att tänka på helgen än, det händer för mycket grejer i veckan som måste bli gjorda innan. Nu blir det badet med min ,förtillfället bästa vän, teoriboken! Ciao så länge

mot salongen!

Godmorgon sköna fredag, det är fan fredag redan och trotts att jag varit ledig nästan hela veckan har den bra svischat förbi. Gott med helg! Jag vaknade på ett underbart humör imorse och har bestämt mig för att behålla det hela dagen lång. Låter som en bra idé va? Vaknade innan klockan, såg vädret ute och blev helt glad. Klumpen i magen var/är som bortblåst denna morgon och det är underbart. Jag var till och med hunrgig när jag vaknade och kunde äta frukost för en gång skull, nice. Är helt färdig med allt och väntar nu på att klockan skall gå. Idag skall jag cykla till salongen, me like it. Skönt att vintern är borta nu. Skall inte babbla på för mycket, hoppas ni får en grym fredag, det tänker nämligen jag ha! :)

Jag hoppades.

Vad hände med min motivation och min energi? Igår var dagen bra till en början, strålande sol så jag och Johanna käkade våran lunch på en uteservering i stan. Väldigt gott! Aldrig varit där innan men där kommer jag absolut hamna igen :) Kändes lyxigt med en ledig dag till, speciellt eftersom vi båda två var lediga. Vi kollade lite i stan men jag satt upp en regel om att inte köpa massa grejer på denna lönen, det är nämligen några körlektioner till som skall bokas. Och påtal om bokas, har jag sagt att jag bokat min teori och uppkörning nu? Very nice! Jag bara måste klara det.
Tänker inte säga när eller hur men jag då fan berätta när jag klarat det! :D
Okej, tillbaka till det som faktiskt snurrar i min skalle just nu. Det är gårdagen men jag vill inte skriva om det egentligen för det väcker bara alla nyfikna själar till liv och med dom kommer alla frågor. Det orkar inte jag!
Vi var bara ett litet ögonblick ifrån att köpa lägenhet igår, en tvåa i samma hus som vi bor i nu och jag hoppades, jag gjorde verkligen det! Men nu är der över, på en sekund bara. Och jag vill inte bli för personlig här, det är bättre jag pratar med Mikael om detta, jag vet det. Men jag vill bara få ur mig allting! Skrika lite och sura en stund.
Så känns det. Jag ville ha en trappa att stampa upp för och en dörr att smälla igen igårkväll. Mina känslor ville det.
Men i våran etta är den enda dörren man kan smälla igen toadörren.. Mikael sa att jag fick men det ger inte samma effekt om man inte kan stampa upp för trappan först. För att få nån klarhet i det här och faktiskt sätta ord på mina känslor så tror jag att jag blev besviken och lite arg. Men det får jag väl lov att vara? För jag hoppades.

Jag gör precis som vädret

Åh härliga väder, jag gör precis som vädret idag, skiner! Jag väntar just nu på Johanna som strax anländer hit, vi skall mysa på min altan hela dagen lång tänkte vi. Stan lockade lite men jag tror vi håller oss hemma och skaffar oss lite fler fräknar på näsan istället. Är lediga idag båda två, najs. Jag kan inte klaga på morgonen, den har varit riktigt bra faktiskt :) Klockan ringde strax efter 7 men eftersom jobbet inte ringde låg jag kvar en timme till. Det är lite små galet att jag faktiskt var uppe innan klockan var halv 9 idag, stolt över mig själv. Jag plockade och fixade lite i längenheten så nu är den i toppskick vilket är bra. Med tanke på vad som skall hända i eftermiddag/kväll. Dock är det en liten hemlighet som jag och Mikael har, några vet om den för att vi var tvugna men för alla er andra kommer den stora nyheten då det är dags. Haha!
Eftersom jag är ledig idag så är det jag som tar lunchpromenaden med vovven här hemma och idag gjorde det mig ingeting. Jag tog på mig mina nya (fortfarande himla snygga) träningsskor och gick hela vägen hit. Tog sedan en liten sväng med vovven, en härligt dusch och nu sitter jag här. Emellan varven har jag hunnit slå in Johanna present och fått i mig två solrosfrallor till lunch. Good girl.
Visst låter jag riktigt positiv idag? Det måste ju vara vädret, Mikael, att lägenheten är städad, våran hemlighet och att jag faktiskt tog ett beslut imorse som gick riktigt bra. Jag har valt att ta en sångpaus. Jag tror det är bäst så!
Kanske blir det en kort paus, kanske blir det en lång, jag vet inte. Men att ta detta beslutet känns skönt och för tillfället väldigt rätt. Nu borde Johanna vara här snart, hon vet inte om att hon skall få sin present så jag hoppas hon blir glad :) Vi hörs!

Så är det när man jobbar

Jag har ju alltid varit kass på att uppdatera under fredag och lördag när jag jobbar. Denna helgen var just en sån helf. Jobbade till 18 i fredags och blev då hämtad på jobbet av Johanna. vi tog oss till maxi och handlade lite grejer till hennes mamma, hyrde film och åt sedan en god fredagsmiddag på Lillebygrillen. Kollade på filmen I hate valentines day och den var väl sådär. Han är ju så charmig men det lyfte inte direkt filmen. Det blev inte så sentför oss då eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter. Så på morgonen styrde jag min kos mot salongen och hade en grym dag som bara svischade förbi. Mamma kom efter jag hade slutat och så fick hon sig en ny färg och en klippning, lagom till våren. Härligt! Efter det tog vi en sväng med bilen, körkortet är ännu närmre nu så vi tog oss en lagom runda bara och det gick finfint. Var hemma vid halv 6 och var helt slut, trött som fan.
Jag laddade om med ett avsnitt Gossip girl i soffan och fick lite nya krafter. Vi mötte Johanna och Benjamin och käkade på Kina restaurangen här nere på torget, det var nämligen Johanna big day igår och hon fyllde hela 21 år! Stor tös nu :) Hur som helst visste hon inte hur eller var eller när hon ville bli firad men en middag fick vi iaf till. Sprang även till blomster affären under dagen då min ena kund satt med färg i huvudet och köpte en cool, fin gul ros till henne så hon lbevlite uppvaktad iaf trotts att hon inte önskar sig någonting.
Jag tänkte försvinna in i Gossip girls värld en sväng, vi hörs!

Åh, ljuvliga tanke

Imorse var jag helt galet trött då klockan ringde, konstigt för så sent somnade jag faktiskt inte igår..
Dagen har gått undan och inte minst sagt veckan, den har ju verkligen bara susat förbi. Det är redan fredag imorgon! Jag hoppas på en grym sådan, fick nämligen ett sms av in chef (på salongen) att jag är fullbokad både imorgon och på lördag vilket är riktigt kul. Då skall man bara hoppas på bra kunder, men visst har jag det?
Påtal om jobb på salongen och sådär så har jag en nyhet som jag så gärna vill läcka ut med till allihopa men jag har bestämt mig för att vänta tills dess att det är helt färigt. Men jag kan säga goodbye till att jobba på salongen 1-2 dagar i veckan iaf, mer än så säger jag inte. För er som inte är helt tappade bakom en vagn är nog resten inte sådär jätte svårt att räkna ut.
Så för att avsluta med nånting måste jag bara säga att körlektionen idag gick förjävla bra och med det sätter jag punkt. Tänk er att jag snart kommer viftandes med ett körkort i handen, åh ljuvliga tanke!
God natt

Nighty

Nu åker mitt smink bort och så skall jag nog krypa ner i sängen. Imorgon är det jobb sedan körlektion och teori. Najs!

Snyggt för tvättmedlet

Har ju inte visat eller ens berättat för någon om dem snygga grejerna jag och Mikael fick i påskpresent.
Det låter kanske lite töntigt med påskpresent men jag gillar det, haha. Det är faktiskt mamma som håller på med sånt där och det är bara för skoj skull. Detta året fick vi nånting jag blev väldigt glad över som jag faktiskt tänkt att köpa till mig själv (läs lägenheten). Så snygga, kolla bara!




Fräsch lägenhet

Jag är i full gång med städning här hemma i lägenheten. Har en ledig onsdag men mycket grejer att göra ändå, fast på ett skönt sätt. Imorse tog jag och invigde mina nya träningsskor på löparspåret här i skogen bredvid. Den där meningen lät jävligt bra men jag måste tyvärr erkänna att jag inte sprang (löpte) utan gick med mina kära stavar. Är nöjd med skorna och det är ju det viktigaste!
Frukosten smakade så mycket godare efter jag tränat, kan det verkligen vara så? Hur som helst, efter frukosten tog jag mig en lång dusch, den var efterlängtad. När jag väl var inne i badrummet började jag rensa i skåpet som nästan spyr ut grejer på en så fort man öppnar det. Det blev riktigt snyggt där inne och jag fick slängt en del onödiga saker. Well done där. Städrycket höll i sig och nu har jag precis dammat, dammsugit, rensat lite till, diskat en maskin och har fönstret fullt öppet! Fräsch lägenhet med andra ord :)
En svag känsla säger mig att jag är så här redig just för att jag inte orkar sätta mig med teorin men oroa dig inte mamma (jag vet att du läser och precis fick upp en tanke angående teorin) jag har full koll och är faktiskt riktigt dukti med den!

Dagens middag (bilder)




klänning beställd

Förresten är klänninen äntligen beställd nu men den skall visst inte dyka upp förrens den 10 juni? Det är ju faktiskt inte okej. Jag slår vad om att den kommer vilja komma till mig innan dess. Om inte annat så kommer jag ha glömt av det och bli riktigt lycklig när jag får en snygg klänning mitt i sommaren!


Dagens middag!

Dagens middag var alltså ett nytt recept som jag velat prova länge. Det var inte en dag försent, herregud vad gott det var och så jäkla enkelt. Det gillar vi!
Här kommer receptet och beskrivning, detta kommer ätas massa fler gånger. Nyttigt var det också, thats good.

LAXBULGUR MED LIMEDRESSING / 4port.
Vi bytte dock ut bulgur mot couscous.

Bulgur/couscous för 4 personer
600g skinn och benfri laxfilé
smör
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
2 apelsiner
2 avokador
2 msk hackad persilja

Limedressing:
2 dl lätt creme fraiche
rivet skal av ½ lime
1 msk flytande honung
2 krm salt

Självklart lagade jag rätten på mitt sätt. Började dock enligt receptet med att göra limedressingen, den blev så jäkla mycket godare när den fick stå och dra sig lite. Tjuvsmakade nämligen innan!
Jag stekte inte våran lax i smör utan i jordnötsolja, mest för att den skulle komma till användning och för att kände mig lite extra nyttig, haha. Salt och svartpeppar som man skall krydda laxen med mätte jag aldrig upp, det händer väldigt sällan, utan jag kryddar alltid på känn. Kryddade även laxen i stekpannan med chilipulver.
Sedan gjorde vi så att vi tog couscous och lax för sig, för att sedan ta precis hur mycket sallad vi ville och dressingen till. Hur gott som helst, vi gillade det båda två :)

Naglar

Jag som trodde att min dag endast skulle bestå av teoriplugg och dubbelkörlektion, trodde så fel. För imorse ringde jobbet så direkt efter körskolan blev det att jobba till 17:15. Efter det planering av mat, handling på Maxi och middag. En fullspäckad dag med andra ord men det gjorde mig ingenting. Hellre det än att gå hemma bara. Så jag tänkte fortsätta mitt race och fixa naglarna. Det har nu övergått från att behövas för skoj skull till att vara ett behov! Dom kan inte se ut såhär längre. Senare slänger jag in lite bilder på dagens middag, det var en ny rätt.
Jag är tillbaks, som sagt :)

Måste tänka på mitt rykte

.. och jag har inte glömt bloggen. Men jag tog en paus och istället för att skriva ett inlägg om min bloggpaus, som så många andra gör, så tog jag helt enkelt bara min paus. Idag, just nu, fick jag lust att skriva igen och jag har lite nya ideér i min hjärna. Kanske är bloggpausen över? I don't know. Det jag vet är att jag nu är en stolt ägare av ett par sprillans nya träningsskor! Way to go tänker ni och det gör ni helt rätt i. Jag fick dom dessutom med 50% rabatt vilket gjorde det hela mycket bättre. Så nu får mina gamla skor hänga med på itrimträningar och mina nya svarta Adidas får hänga med mig ut och gå, stava och jogga.
Hurtigt värre! När vi ändå är inne på träning och hurtighet så skall jag börja cykla igen, har saknat det. Innan jag kan börja cykla måste vi dock knipsa upp låset eftersom nån idiot snodde min jacka med mina nycklar i, i vintras. Så när pappa har kommit med den stora saxen kan jag äntligen börja cykla till jobbet igen, brabrabra. Tanken var att vi skulle ut och inviga mina nya skor nu, idag men jag tänkte lägga mig i soffan och umgås lite med Serena, Dan och de andra i Gossip Girl världen.
Haha, bra start va? Men vi är faktiskt bjudna på middag till 17tiden och jag orkar inte duscha å fixa mig igen.
Träningen kommer, I promise. Jag är ju trotts allt mänsklig och att mitt inlägg blev rena rama träningstjaffset är ju helt galet bara de, så där går gränsen. Kan helt enkelt inte avsluta med en träningsrunda, måste tänka på mitt rykte, haha

RSS 2.0