Söndagsfika

Det fick bli en mysig fika såhär mitt på dagen. Tanken var först att vi skulle åka till nått mysigt kafé och ta en fika men jag blev så akut fikasugen så jag fixa ordning här hemma istället. Gud så mycket billigare det blev!

Nu skall vi hur som helst bege oss hem till mamma och pappa, det är nu den officiella klippdagen börjar. 
Hörs kanske sen!


Officiella klippdagen?

Det blev ingen restaurang igår, om inte San remo pizzeria räknas som en sådan haha. Hur som helst har dom riktigt goda sallader där, skall våga prova nått annat än deras kyckligsallad nästa gång, har jag bestämt.
Godmorgon känns för sent att säga med tanke på att vi varit vakna ett bra tag nu. Efter lite morgonmys i sängen så åt vi en stoooooor frukost. Jag dukade upp allt jag hittade i princip, gott!
Idag har jag mycket grejer som står på schemat  eller rättare sagt några klippningar som skall bli gjorda. Mamma, pappa och min bror skall bli klippt. Emanuel frågade igår om jag hade tid för att klippa honom och imorse får vi ett sms av Mikaels pappas sambo som frågar ifall jag idag kan klippa hennes pappa. Är det officiellaklippdagen idag eller? Har jag missat nånting? Hur som helst så är vi bjudna på en söndagsmiddag hemma hos mamma och pappa sedan, det ser jag fram emot. Har ingen aning om vad vi ska få men det är skäert gott som vanligt.
Innan dess tänkte vi bege oss in till Backaplan eller stan och handla ett å annat. Först och främst till Mikael.
Ja, ni läste rätt! Mikael är det som behöver handla lite kläder, inte Lina :)
Men frågan är om vi kommer iväg, han har nämligen hamnat i ett sånt där städryck som man får ibland, ni vet. Han har precis skurat golvet i hallen. Jag vet inte vad som är bäst egentligen. Vara tyst och låta honom städa klart, han är ju ändå så redig. Eller säga till så att vi kommer iväg till affärerna? Haha.

Restaurang besök

Idag jobbade jag en lång dag på salongen,hela 9-15 och det gick himla bra.Annars brukar jag bara jobba till 13 eller nått. Inte så himla intressant för er att veta egentligen, huvudsaken är att det var en bra dag på salongen.
Sitter just nu här hemma i lägenheten med Mikael, Johanna och Benjamin. Vi försöker komma på vad och vart vi skall äta ikväll men det går inget vidare med den saken..
Emanuel har fått sin lägenhet idag och börjar komma iordning. Mikael har hjälpt honom under dagen så det kanske slutar med att vi hamnar där ikväll och kollar på melodifestivalen. Jag är dock sugen på ett restaurang besök men om det skall gå igenom så måste jag nog blinka lite med ögonen :)

födelsedag

Hejsan svejsan, håller just precis nu på att värma min mat i micron. Blir en nyttig variant idag. En liten salladsmix ifrån Kafé Te och Ting. Dock gör jag den varm nu eftersom vi haft den i frysen.
Jag är hemma på en fredag, crazt tänker ni? Det känns lite halvkonstigt och det känns absolut inte som en fredag. Men sanningen är att jag faktiskt skall åka till jobbet om en stund. Min första kund kommer klockan 14 :)
Sedan jobbar jag till ikväll och åker sedan direkt hem till mamma, i sällskap med Mikael, farmor och farfar. Det är nämligen dags för en födelsedagsmiddag för mamma. Hon fyller år idag och för att jag skall slippa få henne efter mig skriver jag inte hur ung hon blir, haha.
Hoppas hur som helst på nått smarrigt och jag vet redan nu att hon kommer gilla presenterna!

Schampo för er dödliga (som inte är frisörer)

Igår hade vi så fullt upp på dagen och jag satt på tåget hela eftermiddagen plus kvällen så det blev inte mycket till bloggande, som ni kanske märkte. Men nu har jag fått sova en natt och jobba en dag så nu är jag tillbaka på banan igen :) Jobbade 9-17 så efter jobbet mötte jag upp Mikael och vi åkte för att handla. Bla grymma födelsedagspresenter till mamma och mat. Påvägen hem stannade vi på Amhults krog och fick med oss thaimat hem, riktigt smarrigt. Mikael kallade det för lönelyx, haha.
Här sitter jag nu nyduschad och bara myser. Har Mickes tröja och en filt på mig! Är sugen på frukt men orkar inte riktigt resa mig upp, det är så varmt här under filten.
Provar ett nytt schampo och balsam som även ni dödliga (som inte är frisörer)kan köpa. Använde det första gången idag och än så länge gillar jag det. Ett plus i kanten är att håret luktar fruktansvärt gott!

grillat mitt i vintern

Om jag säger: grillad fläskfilé (och kryddkorv) serverat med potatiskroketter, sallad, vitlöksbröd, fetaost + oliver och tzatsiki. Vad tänker ni på då?
Precis som mig, att vi snart skall äta kanske världens godaste middag. Jag menar, hur jävla gott skall det inte bli med grillat kött såhär mitt i vintern? Vitlöksbrödet är ju nästan giftigt och vi ska inte tala om den goda tzatsikin tillsammans med salladen som jag nyss fixat :)

Min typ av film, helt enkelt

Ännu en mysdag här nere i Småland. Jag trivs här och trotts att vi inte gjort nått speciellt så går dagarna så himla fort. Moster kommer snart hem från jobbet och då börjar det vankas mat.
Håller på att bli hungrig, igen..

Hur som helst så har vi fått gjort en del grejer idag, trotts allt. Vi tog oss en liten promenix och jag var bara tvungen att hoppa ut på en äng för att kolla hur djup snön egentligen är. Det slutade med att jag hade snö upp till låren, så visst har det kommit en del snö? Galet jobbigt att gå i så vi skuttade ut på vägen igen. Fick nämligen en liten kusin efter mig. Efter det hoppade jag in i duschen, det var så härligt efter att ha varit ute i kylan. Jag bjöd min lillkusin på en ansiktsmask som skulle vara återfuktande och uppfriskande för huden. Kändes bra att kleta in våra face med sånt såhär i vintern. Vi satte oss för att käka lite lunch och kollade sedan på en film, som visade sig vara riktigt bra.
Another cinderella story. Jag och Malvina tänkte att vi skulle få stå ut hela filmen eftersom vi antog att den skulle vara aningen töntig. Men vi satt som fastklistrade alla tre och den var faktiskt riktigt bra!
jag är verkligen svag för sånna där dans,musik kärleksfilmer. Det är nog lite min grej :D
Fame föll jag som en fura för, denna var ju faktiskt bra och Raice your voice skall vi inte snacka om.
Det är nog min typ av film helt enkelt, så nu vet du det Mikael. Ifall du vill överraska mig med en mysig filmkväll nån gång, haha. Känn ingen press ♥

7timmars resa

Alltså nu är det ju ett faktum att bloggen blir lidandes pga min vardag. Eller på grund av min vardag lät ju lite töntigt kanske men nu när jag äntligen jobbar som en vanlig människa ska och tränar så som jag borde (om inte mer, Johanna nu skall vi köra hårt) så orkar jag inte blogga. Eller så har jag bara fått bloggtorka? För visst kan man få det. Ibland när jag saker tänker jag, shit detta måste jag skriva om på bloggen eller så måste jag tex ta kort på grejer för att visa er läsare. Men den senaste veckan har dom där tankarna varit som bortflugna och jag har varit riktigt trött på kvällarna. Inte så konstigt när jag ändrat mina vanor från att jobba 1-2 dagar i veckan till att jobba 5-6. Men jag klagar inte för det är så jävla skönt allting. Jag stormtrivs just nu och det är underbart :)
Påtal om stormtrivs måste jag berätta om gårdagen, jag stormtrivdes inte sådär mega mycket under min nästan 7timmars resa ner till Småland, där jag befinner mig nu. Djupt nere i Småland sitter jag just nu med den minsta kusinen vid min sida. Vi har tagit en paus i filmtittandet och bara slösurfar en stund.
Jag blir/är ju inte den första som klagar på Sj men felet ligger väl inte direkt hos dom utan hos all snö som fallit ner över vårat land. Men jag orkar inte tjura över den, det är ju faktiskt fint! Och vi har för en gång skull fått oss en riktig vinter.
vet ni vad som nu slog mig? Att bloggen och jag, kanske mest jag+mina tankar behöver få sig ett uppsving. Där har vi det! Nu skall jag bara komma på vad :D
Får väl ta mig en funderare över det, det är snart dags för en film till och sedan mys med hela familjen då moster kommer hem från jobbet :)

Spa hemma

Åh, jag har precis haft en av de bästa kvällarna på länge! För mig själv, har jag haft hemma-spa och bara tagit hand om mig själv. Jag tog mig en lång varm dusch, klev sedan ur för att lägga i en inpackning i håret och kleta på en djuprengörande ansiktsmask i ansiktet. Snodde handduken runt mig och medans dom två fick verka, tog jag bort rester av mitt gamla nagellack och klippte mina små tånaglar.
Det var till slut dags att kliva in i duschen igen och skölja ur allting. Smörjde sedan in hela mig med en bodylotion som även har en liten BUS-effekt. Härligt värre! Jag fick fixat lite i köket med innan min fina Mikael ringde och berättade lite om sin dag. Rätt så effektiv kväll va? Känns så himla gott nu. Skall krypa ner under täcket med min sprillnas nya Vecko revyn och bara mysa tills jag somnar.
Ganska skönt att vara ensam ibland ändå och så farligt har det inte varit att sova själv i lägenheten för första gången. Sov som en stock inatt och när jag vaknade imorse trodde jag att jag bara sovit i 10min.
Tänkte ha en lika skön natt nu igen och hoppas på att dagen imorgon går snabbt, för på kvällen kommer min kära pojkvän och sambo! :D

smink

Är för trött för att blogga om nånting speciellt egentligen. Tänkte tvätta bort sminket och krypa ner under täcket. Skall somna helt ensam ikväll! Det är andra gången jag sover själv i lägenheten, läskigt. Men det gör ingenting, så trött som jag är så skall vi se att jag säkert somnar så fort jag lägger huvudet på kudden.
Annars har det varit en bra dag, både på jobbet och efter. Spenderade kvällen tillsammans med Johanna och Benjamin, vi åt god middag och slökollade på film. Jag var noll filmsugen men det gick bra ändå.
Nej, nu skall jag tvätta bort mitt smink och så :)

den som lever får se

Idag har jag varit så trött hela dagen, gått runt och gäspat som en galning på jobbet. Det tog nog ganska hårt på mig att jobba en 6dagars vecka trotts allt. Även om det var en ganska lugn helg så hade jag grejer för mig varje dag och det tog tydligen på mina krafter. Ikväll skall jag krypa ner under täcket med en bra bok och bara mysa medans Mikael sover. Han skall nämligen upp sjukt tidigt imorgon så ikväll blir det sängdags i tid. Så jag tänkte passa på att antingen läsa lite i boken eller i en av mina tidningar. Men i de bästa av världar skulle jag ha bläddrat i teoriboken, kanske kanske kanske orkar jag ta mig i kragen och läsa lite inför lektionen på torsdag.
Annars är det jobb uppbokat till och med onsdag för mig denna veckan. Alltså måndag,tisdag onsdag har jag redan fått tider på. Men man vet aldrig om jag behövs på torsdag kanske till och med fredag.. Den som lever får se! :)

Snyggt armband från Lindex

Kollar runt på både kläder, skor och annat snyggt. Fastnade bla för detta grymma armband som bara måste bli mitt! Vill ha vår nu och lite varmare temperatur utomhus. Är så trött på min vinterjacka att jag spyr så fort jag ser den. Blä


rött

Har lagat och ätit världens godaste middag tillsammans med min familj. Familjen bestod idag av Mamma, Pappa, Mikael och jag. Det var alltså jag och Micke som stod för maten och det blev riktigt lyckat. Jag dukade fint på bordet med massa röda paljetter, röda servetter och gelehjärtan, tända ljus och sådär.
Förrätten blev väldigt populär och den är väldigt enkel. Har gjort den till Mikael en gång innan. Man rostar lantbröd, som man skivat, i en torr stekpanna. Det går ju även jätte bra att rosta som vanligt. Sedan river du över vitlök, lägger på skivad mossarella, tomat och rödlök. Kryddar lite granna med salt och peppar för att till sist ringla över olivolja. Galet gott! Som varmrätt hade vi Flygande Jakob, riktigt smarrigt och lagom enkelt.
Så idag har vi haft alla hjärtans dag mys med både Mikaels mamma och Matz samt mina föräldrar. Nu är det bara vi två kvar som skall mysa lite extra när vi kommer hem i lägenheten med massa tända ljus och så :)
Har ni haft en bra dag eller? Den är ju lite överskattad egentligen, det måste jag säga, men för mig för skadar de inte att ha en extra anledning till att mysa lite extra. I like it!

han blev impad av mig

Bloggsuget har dött lite, gör det de för er ibland också? Jag har helt enkelt annat för mig och tankarna kretsar i andra banor. Jag jobbar ju tex på dagarna nu, jämfört med innan och tränar på kvällarna. Det är så det skulle sett ut för längesen egentligen. Men bättre sent än aldrig och jag stormtrivs! :)
Jobbade idag också, så denna veckan har varit en 6dagars vecka och nu är jag riktigt trött. Men det gör lixom ingenting, det är en skön trötthet som befinner sig i min kropp. Är inte så konstigt att jag är trött med tanke på att vi precis åt lite sen lunch, man brukar ju bli seg efter maten. Ikväll blir det antagligen Tjörn! Och jag är galet sugen på godis, det är väl ungefär så det ser ut här hos oss just nu. Förresten så har jag övningskört en sväng idag och det gick super! Det var första gången Mikael åkte med då jag körde och jäklar vad han blev impad, sa han. Jag var helt enkelt bättre än vad han trodde, mohaha. Så, jag är på ganska bra humör och känner mig sådär lagom stöddig.
Härlig känsla faktiskt och jag tykcer om att jag är på så bra humör :)

Punk doll




behöver få ur mig känslor och tankar

Jag är vid liv, ni behöver inte lägga tid och energi på att oroa er. Jag har bara inte haft orken eller tiden att blogga men här är ja nu. Med både tid och lite ork! Jag har precis tryckt i mig på stycken kiwi kiwis? Kiwisar?
Krånligt ord att skriva i plural men det borde bli två kiwi. Ni försår vad jag menar.
Hur som helst så var dom galet goda så jag var bara tvungen att ta en till, dom smakade helt underbart.
Jag sitter annars och kollar runt lite på nätet och väntar på att tiden skall gå lite granna, skall nämligen åka och träna. Skall bli så skönt, har mycket känslor som behöver komma ur mig! Det kan man ju ta ut genom träning, visst?
Johannas mamma skall hur som helst hämta upp mig torget om en liten stund, hon skickar sms då hon åker och så hämtar vi upp Johanna påvägen. Hon är fortfarande kvar på jobbet. Jag å andra sidan öppnade imorse och slutade helt enkelt lite tidigare. Så så ligger det, nu fick ni både viktig och oviktig info! Great for you
Sedan ikväll skall jag och Micke mysa, han menade på att vi gör det varje kväll men jag menar att vi skall mysa lite extra. Jag behöver även prata av mig om en del också. Så träning först så jag blir av med känslorna och mys/pratstund med älsklingen efter det så jag blri av med tankarna!

det klickade direkt

Åh jag satte mig helt gudomligt skönt i sängen precis med laptopen i knät. Sitter redo för sängen och insvept i täcket, mys. Jag var nämligen lite frusen och galet trött i ögonen eftersom jag suttit i över en timme och pluggat teori. Duktig tjej va? Jag hade en skit bra körlektion idag, med en ny lärare och en helt ny bil. Shit, tänkte jag men det gick riktigt bra och den läraren skall jag nog fortsätta med. Det lixom klickade direkt! :)
Annars idag så har jag jobbat och det ju finfint det med. Blev inringd i all panik en stund efter 7 imorse och jobbade sedan till 16. En bra dag helt enkelt. Nu skall det mysas lite ♥

Minitraktor

Oj, ännu en helg har gått då ni fått klara er utan mina tankar, ideér och påhitt. Kanske har det varit skönt? Att jag inte bloggar på helgen ser jag som ett ganska gott tecken. Det visar ju att jag faktiskt tar vara på tiden och har roliga grejer för mig. Visst? Idag har varit en helt bra söndag. Vi kom hem för en liten stund sedan från en galet god och mysig söndagsmiddag på Mjörn. Smaskigt. Men konstigt nog så är jag hungrig nu igen? Får inte ihop det.
Vi träffade hur som helst, håll i er nu, Mikaels halvbrors nyfödda barn. Hur söt som helst, lilla Lukas.
Givetvis var hans mamma, Matz och andra halvbrorsa Jonas med också :)
Innan vi åkte dit upp var vi hemma hos mig, jag hjälpte mamma att sätta lite färg i håret och jag "övningskörde".
Kan vi ju kanske kalla det, haha, jag körde våran minitraktor! Pappa hade nämligen fått världens idé, så jag och minitraktorn blev bästa vänner då vi backade runt koner, fickparkerade och backade slalom. Gick hur bra som helst och jag fattade galoppen efter två sekunder. Kanon! Nu är jag en mästare på att backa och det kommer gå grymt då jag backar med bilen nästan gång.
Blev nämligen så frustrerad sist vi körde då vi för första gången tränade på att backparkera och jag inte riktigt fick det som jag ville. Det funkade och jag förstod men enligt mig skall allting funka perfekt första gången.
Så just därför kom pappa på denna idén, vilket hjälpte mig jätte mycket och var himla kul.
Nu är det dock dags att krypa till kojs, mysa lite och sedan så smått somna. Hoppas på massa jobb i veckan!

Klev upp innan klockan ens ringt

Godmorgon godingar :) Jag sitter i soffan och är helt klar. Det är ganska otroligt med tanke på att man inte har tid till nånting annat på morgonen men jag är redan klar och fördriver nu tiden lite tills jag skall gå till bussen. Jag vaknade nämligen vid sju och kunde inte somna om.. Klockan skulle ringa 7:40 så jag kan dra mig till 7:50 ungefär men när klockan var några minuter innan halv så klev jag upp. Ville helt enkelt inte ligga kvar mer!
Så jag åt frukost i lugn och ro för en gång skull och nu är jag redan färdig för att gå. Härligt.
Jobbar på salongen idag, hoppas ni får en lika bra dag som jag ska ha!

Billy talent

Med en skön känsla i hela kroppen kryper vi nu ner under täcket för att gosa lite innan det är dags att sova. Gissa vad jag lyssnar på? BILLY TALENT, of course , dum fråga egentligen med tanke på att spelningen är imorgon. Skall bli så gött med konsert. Är riktigt sugen. Dock funderar jag lite över hur det blir med en spelning på Trädgårn? Hur många sväljer den egentligen? Har ju varit där innan både på Goldwell + Wella visning och nattklubben men aldrig på konsert lixom. Kanske blir as bra? Hur som helst så kommer hela min värld bli mer än as bra då Benjamin kliver ut på scenen, my god. Dom var ju så jävla bra sist jag såg dom live och det sköna med detta bandet är att dom behåller sitt sound och sin grej. Det gillar jag!
Som ni säkert förstått så gick det finfint att hämta ut mina biljetter, inga problem alls. Skönt! Jag hade ju antagligen gått i taket annars, haha. Efter det ärendet så käkade vi mat, galet gott för vi var vrålhungriga alla tre. Jag och Johanna vände lite på våran planering och tog träningen efter våra ärenden i stan. Skönast så :)
Nu är det dock dags att krypa ner under täcket, sov gott allihopa. Imorgon jobbar jag på salongen hela dagen, dock slutar jag en timme tidigare för att hinna få i mig mat, lite vin och byta kläder innan vi ska dra in till stan ♥

Dags för ett träningspass

Fullt upp and I like it. Jag kom hem från jobbet för en liten stund sedan, började ju redan klockan 7 imorse. Fy vad jag fick kämpa mig upp! Haha och jag som sa till Mikael att jag kanske skulle gå upp med honom (5:20) för att duscha håret. Han hade rätt då han svarade: Tss, det skulle jag vilja se.
Hur som helst så kom jag upp ur sängen 6:10 så det blev att göra ordning allt i turbofart med tanke på att jag skulle bli hämtad av Johanna nere på torget 6:40. Men jag hann, hon svängde in på hållplatsen precis samtidigt som mig.
Det gick jätte bra på jobbet idag och jag måste säga igen att jag trivs som en galning. Det är så kul! Känns så skönt och jag gillar det massor. Än så länge iallafall, kanske är det bara nyhetens behag? Imorgon är det tillbaka till salongen igen, jobbar där både imorgon och på lördag. Så det är en tuff vecka för lilla Lina som varit van att jobba bara 2 ggr/vecka. Hur som helst, blir strax hämtad av Johanna igen, sådan lyx när man inte själv har körkort hihi.
Men det är ingenting jag är glad över egentligen, vill bara ha det där jävla kortet nu!
Anyway, vi skall iväg och träna. Skall bli så skönt. Konstigt nog har jag en massa engeri över då jag kommer hem på dagarna, Mikael lade märke till det igårkväll. Det är som jag sagt hela tiden, det är inte bra att ha för lite att göra och för mycket tid. Det funkar helt enkelt inte. Inte om man heter Lina Petersen.
Efter träningen är det en snabbdusch som gäller och sedan möta Micke i stan och fixa lite grejer. Bla hämta ut mina Billy talent biljetter och nåde dom om det inte funkar.

choklad eller negerboll?

Kan ju precis ha gjort det mest onödiga men godaste man kan göra. Jag har varit helt läskigt sötsugen nu under kvällen så jag var tvungen att göra nånting åt det. Jag smakade på en marsmallows men det var inte riktigt grejen sp jag provade en halv ruta mörk cohklad, tänkte att 70% choklad kunde stoppa suget men icke.
Jag spannvidare på idén kring choklad och kom att tänka på negerbollar. Sagt och gjort, jag satte igång med en liten smet. Jag atällde mig inte och gjorde efter recept på 25 - 30 stycken utan jag gjorde det på en höft och fick fram två bollar. Helt lagom! Så nu sitter jag här med en stor kopp te och lite chokladbolls smet i magen. Gott!
Jag kan verkligen inte bestämma mig om namnet kring dessa bollar, får man skriva negerbollar? För enda sedan jag var liten har man ju kallat dem så. Till och med i äldre kokböcker står det negerbollar men nu på senare dar har man ändrat detta namn till chokladbollar. Jag säger både och det beror lite på vilka jag snackar med. Eftersom jag inte har riktig koll på vilka som läser min blogg så skrev jag både och :)
Nog snackar om bollar, haha. Jobbade ju en lååååång dag idag och det gick så bra. Fasen vad kul det är! Imorgon är det jag som är tidig och börjar redan då kl 7. Så ikväll blir det alldeles lagom att lägga sig tillsammans med Micke..
Imorgon är det även tid för att hämta ut Billy talentbiljetterna, det har krånglat som fan, om man får säga så.
Efter att ha försökt hämta ut dom 2 ggr hos vårat ATG-ombud så ringde jag Ticnet kuntjänst. Efter en kvart i kö fick jag snacka med världen tråkigaste snubbe, helt ointresserad av vad han höll på med. Han trivdes antagligen inte med sitt jobb! Hur som helst, problemet låg inte hos dom så han bad mig ringa till Trädgårn här i Göteborg där konserten håller hus på fredag. Så lilla Lina ringde snällt dit och hamnade hos en himla trevlig tjej, hon fick tyvärr också skicka mig vidare och bad mig ringa till Lisebergshallens biljettkassa, eftersom konserten skulle varit där då jag bokade mina biljetter i januari.
Alright tänkte jag, jag ringer ett sista samtal och hamnar återigen hos en trevlig ung dam :) Efter att jag förklarat allting för henne och hon förstått min historia så förklarade hon snällt för mig hur hon inte kunde hjälpa mig. Inte hon heller, för där hon satt har dom ingen skrivare eller så utan tar bara emot samtal. Så imorgon skall jag ner till biljettkassorna utanför Liseberg och så skall dom hjälpa mig att skriva ut mina biljetter. Så tjejen jag snackade med över telefon skrev ett mail till dom så att dom vet vem jag är. Schysst!
Så visst håller vi tummarna för att det skall gå imorgon? JAG MÅSTE JU SE BILLY TALENT PÅ FREDAG.

Pasta italiano, bus enkelt och så gott!

Mh middagen ligger nu i magen, så gott. Vi provade en ny grej idag eller rättare sagt jag lagade efter ett nytt recept och hade maten klar precis lagom till Micke klev innanför dörren. Det kallar jag tajming!
Pasta italiano hette rätten och den var riktigt smarrig, kommer absolut att lagas igen. Den gick fort, var så galet enkel och innehöll ingredienser av det vanliga slaget. Alltså inga knasiga kryddor som man inte har hemma tex.
Jag började med maten direkt efter jobbet. Hade en lång dag men den gick himla fort och satans bra!
Började redan 7:30 imorse och slutade 16:00. Jobbar imorgon också och det känns så bra! Jag riktigt trivs.
Härnäst på shcemat står det med stora bokstäver TRÄNING, det skall bli så skönt, är riktigt sugen :)
Nu äntligen är jag frisk så det blir mitt andra träningstillfälle på Itrim ikväll, nice nice nice.

RSS 2.0