Billy talent

Med en skön känsla i hela kroppen kryper vi nu ner under täcket för att gosa lite innan det är dags att sova. Gissa vad jag lyssnar på? BILLY TALENT, of course , dum fråga egentligen med tanke på att spelningen är imorgon. Skall bli så gött med konsert. Är riktigt sugen. Dock funderar jag lite över hur det blir med en spelning på Trädgårn? Hur många sväljer den egentligen? Har ju varit där innan både på Goldwell + Wella visning och nattklubben men aldrig på konsert lixom. Kanske blir as bra? Hur som helst så kommer hela min värld bli mer än as bra då Benjamin kliver ut på scenen, my god. Dom var ju så jävla bra sist jag såg dom live och det sköna med detta bandet är att dom behåller sitt sound och sin grej. Det gillar jag!
Som ni säkert förstått så gick det finfint att hämta ut mina biljetter, inga problem alls. Skönt! Jag hade ju antagligen gått i taket annars, haha. Efter det ärendet så käkade vi mat, galet gott för vi var vrålhungriga alla tre. Jag och Johanna vände lite på våran planering och tog träningen efter våra ärenden i stan. Skönast så :)
Nu är det dock dags att krypa ner under täcket, sov gott allihopa. Imorgon jobbar jag på salongen hela dagen, dock slutar jag en timme tidigare för att hinna få i mig mat, lite vin och byta kläder innan vi ska dra in till stan ♥

Kommentarer
Du heter? ♥ Jenny ♥ - Min kamp mot min vikt

Jo det är bara bra

2010-02-04 @ 22:12:41
URL: http://forsbergjenny.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0