rött

Har lagat och ätit världens godaste middag tillsammans med min familj. Familjen bestod idag av Mamma, Pappa, Mikael och jag. Det var alltså jag och Micke som stod för maten och det blev riktigt lyckat. Jag dukade fint på bordet med massa röda paljetter, röda servetter och gelehjärtan, tända ljus och sådär.
Förrätten blev väldigt populär och den är väldigt enkel. Har gjort den till Mikael en gång innan. Man rostar lantbröd, som man skivat, i en torr stekpanna. Det går ju även jätte bra att rosta som vanligt. Sedan river du över vitlök, lägger på skivad mossarella, tomat och rödlök. Kryddar lite granna med salt och peppar för att till sist ringla över olivolja. Galet gott! Som varmrätt hade vi Flygande Jakob, riktigt smarrigt och lagom enkelt.
Så idag har vi haft alla hjärtans dag mys med både Mikaels mamma och Matz samt mina föräldrar. Nu är det bara vi två kvar som skall mysa lite extra när vi kommer hem i lägenheten med massa tända ljus och så :)
Har ni haft en bra dag eller? Den är ju lite överskattad egentligen, det måste jag säga, men för mig för skadar de inte att ha en extra anledning till att mysa lite extra. I like it!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0