bra och mindre bra

Jag har övningskört en lång sväng med pappa idag, det gick bra och mindre bra. Eller alltså mindre bra låter så negativt men vi tränade på svåra grejer som jag behöver träna mer på. Så enligt mig gick det mindre bra vissa gånger. Skall man se det med andra ögon så gick det fint.
Vi tog oss bla en sväng till Biltema jag och pappsen, shoppade loss där inne haha.
Förövrigt denna söndagen så har jag gjort klart ett halsband som mammas jobbarkompis beställt av mig, det blev finfint. Sedan, då jag ändå var inne i det hela gjorde jag ett nytt armband till mig själv. Varför inte lixom?
Snart är det dags för middag, Mikael skall bara komma hit först. Vi äter god wok med mamma och pappa idag förstår ni. Kanske blir det ett dopp i tunnan ikväll innan vi åker hem till lägenheten :)

smash into you

Head down 
As I watch my feet take turns hitting the ground
Eyes shut
I find myself in love racing the Earth
And I'm soaked in your love, oh
And love was right in my path, in my grasp
And me and you belong

I wanna run (run)
Smash into you
I wanna run (run)
Smash into you

Ears closed
What I hear no one else has to know
'Cause I know that what we have is worth first place in gold
And I'm soaked in your love, ah
And love was right in my path, in my grasp
And me and you belong


-14 ute men vi sprang ut i bikini ändå

Egentligen vill jag skriva massor men har ingen lust att förklara. Så jag tror jag skiter i att skriva vad jag inte har haft för mig ikväll och istället berättar om vad jag faktiskt gjort.
Låter inte det som en himla bra idé?
Jag åkte hem till mamma och pappa vid 16tiden, har nämligen spenderat min dag och kväll här hos dom. Tillsammans med farmor och farfar åt vi världens godaste middag, vi åt tills det sprutade ur öronen på oss. En riktigt smarrig viltgryta hade pappa kokat ihop, han är så duktig på sånt!
Hur som helst, både innan och efter maten satt jag uppe i min brors rum (läs gamla rum) och pysslade lite.
Blev så galet sugen på att göra lite kort förstår ni, så jag hann med att göra två stycken. Helt nya varianter, lite annorlunda men så coola. Kanske kan ta kort på dom imorgon, då det är bättre ljus ute :)
Efter kort nummer två var tunnan lagom varm och det var dags att byta om till bikinin. Känns lite halvgalet att springa ut på altanen i bikini då det är -14 grader ute men tunnans temp stod på +39 så det var riktigt skönt att kliva i. Med ett glas cola och en mössa på huvudet kan man sitta där i en ganska bra stund!
Visst låter det som en mysig kväll? Är rätt så nöjd med den. Tänkte avsluta den med att krypa ner under täcket i min alldeles egna säng, sova som en prinsessa och hoppas på att jag känner mig bättre imorgon.

varning för vuxensnack

Åh härliga lördag, visst är det helt underbart väder ute? Vi var ute och gick en liten sväng i den härliga solen för en stund sedan. Det var kallt och vi gick inte så långt men det var skönt. Jag längtar till våren nu. Mest till kläderna och skorna som jag skall använda då. Är ärligt talat lite trött på all snö och is som ligger på marken nu. Men jag tänker inte klaga för jag är faktiskt en människa som gillar vintern.
Men jag saknar min skinnjacka, eller rättare sagt, jag är så trött på min vinterjacka så jag vill spy varje gång jag klär på mig den. Då är det väl illa?
Påtal om illa så är min sjukdom, om vi nu ska kalla den så fortfarande kvar. Men just precis nu har jag ingen feber vilket är så skönt. Men snoret är överallt känns det som och halsen gör ont lite om vart annat.
Men jag är absolut på bättringsvägen, mitt mål är ju att vara frisk till på måndag :)
Idag är jag egentligen bjuden hem till Sandra W, hon fyllde 21 nu i veckan och skall ha lite plockmat + förfest hemma hos sig innan gänget skall gå ut. Men jag har tackat nej till de. Dels för att det inte känns så trevlig att sitta där å snora, behöva snyta sig var 5minut och äta halstabletter istället för mat. Och dels för att jag inte vill smitta ner hela högen, det vore tråkigt. Vi bestämde att vi skulle ses snart ändå, så svårt är det faktiskt inte att få till en fika kom vi fram till. Vi träffas så himla sällan nu jag och tjejerna som jag umgicks med förr. En liten ändring hade väl inte skadat men samtidigt märker man att vi växt ifrån varandra lite. Eller är lite på olika plan i livet, som man är vid våran ålder då man håller på att växa upp. Haha oj, vilket vuxetsnack det blev där Lina. Men det är ju faktiskt sant.

godaste på länge

Yes, jag överlevde att jobba i 4½ timme idag. Pjuh! Men det var kämpigt, det skall gudarna veta som man säger.
Men med Panodil i kroppen, vatten, nässpray och te så funkade det ganska bra ändå. Fredagsmyset har just precis börjat och det är helt galet bra. Vi åt sån god fredagsmiddag, det kan ha varit den bästa på riktigt länge.
Påvägen hem efter jobbet mötte jag Mikael på Hemköp och vi köpte med oss grillad kyckling, baguette, ramlösa, grönsaker och en ny smarrig potatissallad. MUMS!
Ramlösan var förresten också en ny variant med smaken blodgrape och apelsin, riktigt god den med.
Så bättre kunde det helt enkelt inte bli. Framför oss har vi nu en fortsatt myskväll med film och lite gott :)

sjukling

Det är en sjuk Lina som bloggar för er idag. Jag ligger nerbäddad i sängen men borde egentligen vara på jobbet. Som tur är gick det att lösa så att jag inte börjar förrän klockan 14 idag. Tackar gud för det, tror jag.
Pratade med min chef imorse och hon tyckte jag skulle bädda ner mig, vilket jag gjorde. Växlade även några ord med mamma och med min älskling. Det känns lixom värre i kroppen idag och jag hoppas det är så för att sjukan håller på att fördvinna. Jag inbillar mig att den är på slutspurten nu, därför känns det som det känns.
Men nog pratat om det, jag jobbar inte imorgon heller så i helgen blir det till att kurera sig så jag är frisk till på måndag!
Igår blev jag iallafall ompysslad. Mikael gick till affären och köpte bla en jätte god soppa som vi åt. Den lenade i hela halsen, det var skönt, dock kände jag ingen direkt smak. Han köpte även med sig lite kukkelimukkmedicin till mig :)
Det gör alltid susen. För er som inte minns Karlsson på taket så är det medicin i form av godis, haha.
Annars spenderade vi resten av kvällen i soffan framför Greveholm, jag under täcket och i Mikaels famn.

fixar ni det åt mig?

Det har varit en dag i soffan för min del, därav en dålig bloggdag. Jag har helt enkelt inte orkat. All min kraft och energi har gått åt till att kurera mig. Jag tror stenhårt på att jag är frisk imorgon, så jag tänker lägga mig nu faktiskt. Mikael är lycklig som för en gång skull kommer i säng i tid.
Jag jobbar imorgon, 8-16, andra dagen på det nya jobbet. Skall bli kul! Om jag inte mår helt pyton men det gör jag ju inte, eller hur?!
Hur det än blir så hörs vi imorgon godingar, frisk eller inte! Men jag tänker helt enkelt inte vara sjuk mer. För imorgon är det ju min andra träning på itrim och allting. Kan inte ni alla hålla en tumme för mig inatt?
Helst hela natten, fixar ni de? ♥


inte dödssjuk men ändå

Jag åt frukost för bara en liten stund sedan men är nu hungrig igen, vad händer egentligen? Får väl ta och äta blodapelsinen när jag skrivit klart här. Har nämligen fått i uppgift av Mikael att kurera mig ordentligt idag.
Är inte dödssjuk men är snorig, slemmig och har ont i halsen. Så lite sjuk är jag visst. Tog våran vanliga kur imorse igen, den består av en vitlökstablett och tre esberitox. Så fort vi känner oss lite krassliga så tar vi den.
Dock måste jag ändå ner till apoteket och fylla på "sjukförrådet" med saker som nässpray och halstabletter.

End of discussion

Och JA! vi solade i 6min efter träningen. End of discussion

Lyx

Om jag säger: Nytränad, nysolad, nyduschad, insmörjd med bodylotion, apelsin och en stor kopp te i magen. Vad tänker ni på då? Lyx! Vardagslyx till 100, kanske 110% är det som gäller för mig idag.
Det har varit en sån himla bra dag så ni anar inte. Så skönt! Påtal om skönt så var det jätte härligt att träna på itriim och riktigt kul. Det var faktiskt kul! Har fått ett provkort som gäller ca en vecka nu framöver, så på torsdag slår vi till igen. As bra. Jag känner iaf en som kommer kunna liknas vid en bräda imon, eller mer ett kylskåp. Stel och osmidig.
Jag tänkte ta och hoppa i säng, krypa ner under täcket och bläddra lite i veckorevyn.
Kanske kanske kanske, blir jag inringd imorgon och jobbar imorgon med.

oh gosh

Alltså, vilken dag det blev. My god, let me tell you :) Jag sov så fridfullt imorse, låg kvar i sängen lite men när klockan närmade sig hlav nio valde jag att kliva upp. Det absolut första jag gör varje morgon är att kolla min telefno, en gammal vana från yngre dar det där. Hur som helst, jag tänkte kolla om jag fått nått sött sms från M eller om Johanna hade skrivit nått kuligt. Oh yes, 12 missade samtal från ett okänt nummer, mina tankar gick direkt till mamma som ringer med skyddat nummer. Men 4 sms från Johanna gav mig svaret.
I sms:en stod det nämligen: Lina Lina Lina! Sov inte, du skall jobba! Du måste komma in, fort.
Panik, så jag fick tag i Johanna som sa att dom inte alls får tag i någon vikarie och att det är akut.
Så, senast igår fick jag reda på att jag fick börja jobba och redan imorse fick jag studsa dit på stört. Har gått hur bra som helst, inga problem någonstans. Kändes kanonbra och jag jobbar antagligen imorgon också :)
Det som står härnäst på schemat är provträning på itriim med Johanna. Känner mig riktigt taggad!
Dock känner jag att jag håller på att bli sjuk och det är inte okej.
Jag tänker helt enkelt inte acceptera det så jag har gjort en liten kur till mig själv. Blir nog bra!
Nu måste jag packa ihop mina träningskläder, vi hörs nog sen ♥

Jag vågar säga att jag är lycklig

Åh det här kan ju ha varit min lyckodag, herregud.
Det är faktiskt min lyckodag, eller en dag full med lycka och tur!
Det gick kanonbra på körlektionen, även teorin flöt på bra.
Jag fick mig ett ryck och bokade upp massa lektioner framöver,
det gick upp för mig att jag skall lägga massa krut på mitt körkort.
För snart skall det vara mitt, så är det bara. Jag insåg det idag :)
Jag klippte farfar och fick mig en god fika tillsammans med dom.
Varför är det så himla gott och mysigt att fika?
Sitta med en stor kopp te i handen är ju så himla avslappnande.
Gott också för den delen. Mer te i mitt liv, tack!
Strax efter fikan fick jag ett sms av mina Johanna, jag dog av lycka.
Eller iaf sken upp som en sol! Jag har fått jobb! Mera jobb
och jag får ändå vara kvar på salongen två dagar i veckan. Bäst!
Imorgon skall jag även provträna på itriim, kommer bli awesome.
Jag är så himla nöjd just nu. Med mitt liv och jag trivs.
Jag vågar säga att jag är lycklig (igen) jag tror det är viktigt.
Viktigt att kunna säga och stå för att man är lycklig. Det är jag just nu.
Livet är så himla bra, med min fina Mikael, lägenheten och allting.
Kompisarna, det är så himla bra. Vi behövde varandra du och jag :)
Jag skulle kunna göra detta inlägget hur långt som helst, för er.
Ni som finns i mitt liv nu. Ni är på riktigt och jag gillar de!

Bra dag framför mig

Lite frukost i magen gjorde susen hos mig :) Klumpen var där.
Den där klumpen som så gärna vill infinna sig i min mage varje morgon.
Nästan varje morgon, jag hatar den och har skrivit om den innan.
Så vi skiter i klumpen, jag har ändå bestämt att inte bry mig om den mer.
Annars har det varit en riktigt bra morgon hittills och jag hoppas dagen
fortsätter i samma spår. Har en ganska fullspäckad dag framför mig :)
Skall strax fixa ordning mig lite för att sedan fylla på mitt busskort
och ta bussen hem till vovven. Hon vill ha en lunchpromenad!
Efter det måste jag ringa till arbetsförmedlingen .. Dom är sämst ..
Sedan skall jag ner till körskolan och läsa en timme för att sedan köra.
Jag skall backa idag. Runt hörn, på parkeringar, så wish me luck!
Efter körningen skall jag hem till min kära farmor och farfar,
det är dags för en klippning av farfar. Nånstans emellan här skall jag äta.
Men jag vet inte när eller hur.. Har mat kvar sen i lördags men då måste jag hit.
Och det kan bli lite tight eftersom jag planerat allting efter varandra.
Jag löser nog det på något vis :) Låter som en bra dag va?

en killfri helg

Excuse me för den otroligt dåliga uppdatering denna helg.
Men det finns faktiskt en anledning till de, jag har vart datorlös.
Hela helgen, yes, men jag överlevde ändå så här är jag nu :)
Det har varit en killfri helg för mig och Johanna, ganska skönt
med tanke på att vi haft andra grejer för oss hela helgen.
Vi har haft lägenheten för oss själva och det har varit riktigt bra.
Vi har ätit god mat och druckit ett riktigt gott vin, lät vuxet.
Men helgen har varit ganska vuxen om man jämför med killarna,
som har lanat hela helgen. Ja, dom är 20 år, haha.
För oss får dom lana hur mycket dom vill, dom behöver spela av sig.
en tjejhelg som sagt, men utan dator.
Vi har hunnit äta en hel del god mat som jag sa och kollat på film,
riktiga tjejfilmer och till dom hade vi grönsaker+dipp, så jäkla gott!
Det har snackats mycket och vi har sovit som två prinsessor,
dock ringde min klocka i lördagsmorse för att jobba några timmar.
Det gjorde oss inget, efter lunchen tog vi oss en shoppingrunda :)
Även om vi haft en seg myshelg har den otroligt fort.
Hoppas eran helg har varit lika bra! ♥

Middag med dom bästa

Har precis (läs för en halvtimme sen) ätit middag med dom bästa.
Vi var i stan en stund och kollade lite, fick köpt två snygga plagg.
Sedan åkte vi till maxi på hemvägen för handla till tacos.
Så jag, Mikael, Johanna och Benjamin har tryckt i oss de :)
Det var faktiskt riktigt smarrigt, till och med jag tyckte de.
Kalla mig konstig men jag är inte sådär jätte förtjust i just tacos,
det är nog pappas fel. Han är inte heller nått stort fan av de.
Men gott var det och två snygga bilder tog jag :)
så om medans ni njuter av dom myser jag med min Micke.
Imorgon är det jobb på salongen som gäller, tänker köra hårt!
Ha det bäst ♥



blandad dag

Japp, då var man på Tjörn igen. Jag gillar att vara här har jag kommit på.
Mikaels mamma blir också alltid så glad då vi säger att vi är påväg.
Imorgon är jag på kafét en stund, skall bli härligt och gott haha.
Är så galet sugen på en sallad just nu så ni anar inte, även om jag ätit.
Idag har varit en blandad dag, men en kul dag med Benjamin.
Vi har umgåtts hela dagen. Från att han ringde klockan nio imorse
och fick mig att studsa ur sängen för att klä på mig innan han kom.
Har varit smakråd åy honom, hjälpt honom handla lite kläder och så.
Vi skall strax lägga oss, det är sovdags i tid som gäller ikväll :)

Behövde minnen

Sitter med min saknade dator i knät och kollar på bilder.
Saknat den och ville kolla tillbaka i tiden lite, behövde minnen!
Det är ju tur att vi alltid varit så snygga, haha.
Här kommer en liten mix på bilder några år tillbaka i tiden.
Mest på mig och Mikael så blir det inget gnäll :)






Dagens schema

Idag, just nu är det powerwalk som gäller för min del.
Efter den är det en promenix med hunden, en härlig dusch,
lite jobb och fix samt övningsköra med pappa som gäller!
Låter som en ganska bra dag va? Det tycker jag :)
Det är så himla bra när man kan fylla sin lediga dag sådär.
Hela grejen med att vara ledig känns mycket bättre då.
Så, här sitter jag i soffan med "träningskläder" på.
Det är faktiskt dags att gå nu, skall bara borsta tänderna.
Vi hörs om en liten stund igen, don't worry

brick by boring brick

Barrapabarapara, förstår ni att jag lyssnar på musik?
Lyssnar på en av Paramores nya låtar, brick by boring brick.
Skall strax klä på mig helt och hållet, är bara halv nu.
Tänkte ge mig på att cykla en sväng, skall nämligen hem.
Visst vågar man cykla? Annars får jag väl bara leda den.
För jag är inte så sugen på att gå den svängen idag..
Jag skall ut med hunden sedan ha en "LinaJohannadag"
tillsammans med Johanna förstås. Blir svårt annars.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på mer än att ha en grym dag.
Skulle väl ta en sväng ner till Lindex och Do-redo,
jag behöver nämligen köpa nytt material till mina armband.
Halsband också för den delen, har fått en beställning :D
Annars blir det nog en fika och lite annat smått och gott.
Nu skall jag ta tag i saker och ting :)

sommaren med Göran

Det blev sommaren med Göran som visades här hos oss.
Den var ju faktiskt lite rolig och charmig den filmen.
Skrattade ett par gånger och skämdes emellanåt, haha.
Nu är det dags för sängen så vi hörs imorgon ♥

Sveriges främsta cocktail bar

Jag lever, eller vi lever. Fast jag lever mer än Mikael haha.
Han ligger och segar sig i sängen medans jag sitter här.
Jag tänkte välja en film för oss so vi skall se efter maten,
dock har vi inte riktigt bestämt oss för någon middag än.
Det blev en trevlig kväll igår och en lyckad utgång ändå :)
Jag var nöjd eftersom vi började kvällen på Piccasso,
Sveriges främsta cocktail bar. Så goda drinkar!
Vi gick sedan vidare till Sticky fingers för att rocka loss.
Och idag mår vi helt enkelt som vi mår, haha.
Men det gör inget, söndagar är till för att slappa kom vi på.
Så vi avslutar kvällen med lite god mat och film ♥

Klackar (kängorna) i taket ikväll

Nu har det varit två dagar av jobb men här är jag igen :)
Jag skall precis hjälpa min kära Mikael med middagen, den blir tidig.
Det vankas nämligen utgång för våran del ikväll, skall bli kul.
För en gång skull var jag riktigt sugen på att gå ut haha.
Så vi tänkte äta middagen lite tidigare så att vi sedan kan fixa oss.
För om några timmar kommer gänget så förfestar vi! :)
Sedan tänkte vi göra Göteborg osäker, höhö.
Jag vill ha mina nya pumps, har ju två nya som står och väntar.
Men jag slår vad om att jag lyckas träffa en isplätt och slå ihjäl mig.
Så jag kör på mina hederliga snygga kängor! Kaxigt intryck, me like.
Ha en go kväll allihopa, jag tar en drink för er alla, don't worry ♥

myskväll för fulla muggar

Det är myskväll för fulla muggar här hos oss i lägenheten.
Har druckit en kopp och tagit en chokladbit till de :)
Kollar på made in Sweden  gör vi också, myspys helt enkelt.



effektiv dag må ni tro

Jag är hemma igen efter dagens äventyr och uppgifter.
Har varit en galet effektiv dag idag skall ni veta, hunnit med en del.
Jag tog mig tydligen friheten att ha sovmorgon imorse, märkte jag
när jag kollade på klockan strax innan halv 10.
Då flög jag nästan ur sängen. Det är inte okej att sova så länge!
Efter det var det ju dags för frukost och av någon konstig anledning
kände jag mig helt toppen och började skriva mitt personliga brev.
det blev riktigt bra och med några finjusteringar så är det grymt.
Har ju tänkt att söka lite jobb nu i dagarna, bara roliga grejer :)
Men mer om det får ni veta då det är aktuellt.
Hur som helst, mamma hämtade mig utanför här vid 11:30,
jag skulle följa med henne på ärende och övningsköra samtidigt.
Även det gick helt toppen, det är ju så kul att köra bil.
Det blev en lunch hemma och en fruktsallad till efterrätt, smarrigt.
Jag har som uppdrag att städa huset varannan torsdag,
ett extra jobb mamma har gett mig haha. Det funkar fint
och idag var det den torsdagen. Så jag städade för fulla muggar.
Sedan övningskörde jag mig själv hem, hit till lägenheten :)
Här sitter jag nu och väntar på min Micke, vi ska träna.

Nu

Jag håller på att dö av hunger! Mikael, trolla dig hem nu!

I just don't get it

Frukosten är i magen och det känns ganska bra, lite bättre.
Mår faktiskt lite illa, som en klump i magen. Men varför?
Det är en sak jag inte förstår med mig själv och min mage.
Igår mådde jag dock illa då och då under dagen, kanske är de.
Jag har bestämt mig för att inte tänka på den mer.
Den är där allt för ofta och tar upp min energi and it's not okey.
Idag blir en dag full med bilkörning och teoriplugg, heja mig!
Jag skall läsa teori nere på skolan en timme innan min lektion,
sedan kör jag en timme och efter pappas jobb kör jag med honom.
Det är lika bra att sattsa fullt ut på det här nu så att kortet blir mitt!
Annars är det inte så mycket mer idag, bilplugg helt enkelt :)

body pump

Mmh, sitter i soffan med en kopp te och en bulle :)
Pratar med min söta kusin nere i Småland som jag saknar.
Fick ett sånt där "Malvinasug" nu, haha. Sånna kan man få ibland.
Så vi smider lite planer, galet grymma blir dom också.
Min Johanna kommer hem på söndag, jag längtar efter måndag ..
Då skall vi ha en heldag, bortsett från hennes tandläkarbesök kl 14.
Skall bli både mysigt, kul och välbehövligt!
Snart är det dags för bodypump, skall bli riktigt skönt, me like it.
Vi hann inte riktigt med det igårkväll så vi tar det ikväll istället :)

dags för middag

Jag tänkte dra igång middagen jag, en mycket lättlagad sådan.
Snart är det väl dags för ett helt nytt recept? En ny rätt alltså.
Detta har vi heller inte ätit innan men det är halvfärdigt,
så jag räknar inte med detta som nån avancerad middag.
Vi skall äta crispis, det är sprödbakad fisk som man gör i ugn,
till det skall jag för första gången (i lägenheten) gör pressad potatis.
Visst låter det smarrigt? Mikael är också snart på igång :)


Vaknade lycklig

Morgontimmarna går så himla fort, gör dom inte det?
Jag har ju varit vaken en lång stund nu men så känns det inte.
Känns som om jag precis klev upp men icke, här sitter jag,
redo att gå en powerwalk på ca 30min :) Hem till mamma.
Påtal om morgontimmarna så drömde jag helt underbara drömmar,
nu på morgonen. Jag vaknar kanske 4 ggr och kollar på klockan.
Bestämmer mig för att sedan ligga kvar lite och sjunker in i drömmen.
Drömde massa fint om min pojke, så idag vaknade jag helt lycklig!
Jag tänker behålla den lyckliga känslan och gå ut i solen nu.

Dagens middag

Idag blir det pannkakor till middag, dock inte i ugnen :)
Det får bli vanliga hederliga pannkakor.
Svenska dessutom, hittade receptet på en cool hemsida.



det blir i ugnen

Dagen idag har väl gått väldigt fort, visst har den?
Det är dags för mig att ta på mig ytterkläder och gå till Hemköp.
Det lilla som skall inhandlas är mjölk och ägg, till middagen.
Idag bjuder jag min kära pojkvän på ugnspannkaka!
Vi har varit sugna på pannkakor ett ganska bra tag nu, båda två.
Så jag har bestämt att det blir våran middag idag :)
Dock hade jag svårt att bestämma mig om vad för pannkisar.
Ugnspannkaka eller vanliga? En omröstning på facebook fick det bli.
Så majoriteten bestämde att det blir ugnspannkaka för våran del.
Gott! Var jätte längesen jag åt det. Var nog en liten flicka sist.
Mikael hade aldrig ätit det utan fläsk i, konstigt. Jag skall lära honom.
Efter mitt möte med barnmorskan förut så tog jag mig en promenix,
gick förbi apoteket och torget nere i Amhult. Kilade in på Life för
att sedan gå en runda hem igen. Låren var som is när jag kom hem!
Men härligt var det, vädret var ju jätte fint med strålande sol.
Nej, nu får jag kila till Hemköp och få in pannkakan i ugnen.
Om mikael blir jätte ledsen får jag väl göra vanliga till honom snart

Jag erkänner

Det var för bra för att vara sant! Haha ibland måste man få slippa laga maten själv?
När jag ändå är igång och erkänner så vill min pojkvän att jag säger en sak..
Fikan igår hos våran söta granne ni vet? Han fick dra mig dit.
Jag var inte alls på humör och ville helst av allt duscha men vi hann inte de.
Så i ärlighetensnamn så var det han som tog mig i kragen och fick mig dit!
Och tur var väl de för det var väldigt trevligt :)


Jag är faktiskt vaken

Jag är faktiskt vaken, har varit det en liten stund, tro det eller ej.
Men torktumlaren är igång och resten av tvätten hänger på tork.
Frukosten är i magen och jag skall göra mig ordning lite om en stund.
Har en tid hos ungdomsmottagningen strax innan 12 idag.
Dit tänkte jag ta en promenad och sedan fortsätta en sväng efteråt.
Mikael och jag skall ha bodypump sen ikväll, kanske gör det innan?
Annars är det lite plugg som står på schemat idag och kanske körning.
Det återstår att se helt enkelt :)
Fint väder har jag utanför fönstret iaf, kallt och soligt!

Kolla pizzan

Jag är antagligen världens bästa hemmafru!
Kolla bara på pizzorna jag gjorde till middag förut ;)



fika hos grannen 60+

Det har ju varit en himla bra söndag egentligen, visst har de?
Den har hur som helst varit väldigt effektiv, för att vara söndag.
Vi var ju hemma hos mig förut och jag körde en sväng med pappa,
vi tog oss en lunchfika och jag packade ihop lite grejer.
De fick kollat på en laptop som snart är deras (wii, då får jag min)
och efter det åkte vi hit tillbaka till lägenheten för att gå på fika.
Vi blev nämligen inbjudna igår av våran grymma granne, 60+
hon undrade om vi grannar ville komma på en fika idag kl 16.
Jag började garva då Mikael hade stängt dörren, haha.
Tyckte det var väldigt gulligt av henne men hjälp vad vuxet!
Men vi tog oss i kragen och gick dit, vi var så nyfikna båda två.
Det var vi och 4 av grannarna runt omkring. Väldigt trevligt.
Hon hade bakat massor och jag tog en kopp te till de :)
Tillslut frågade Ingrid, även hon 60+, om jag ville gå en husesyn.
I hennes lägenhet alltså, det var inte hon vi var på fikan hos.
Det slutade att vi gick en runda till nästan alla, haha
Så himla goa grannar, helt okej pensionärer alltså.

jakten efter en ny laptop

Hemma, hemma i mitt hem hos mamma och pappa i huset.
Där befinner jag mig just nu, Mikael också :)
Vi åt precis en sen lucn och jag har övningskört med pappa.
Körningen idag innehöll bland annat start i backe som gick kanon!
Sladdade lite i snön och körde en sväng ute i trafiken.
Mikael skall hjälpa mina päron att hitta en bra laptop, till dom.
Min alldeles egna laptop som jag värdesätter mycket högt,
har jag fått vara ifrån ett bra tag nu.
Den har bott här hemma.
Men snart får den följa med mig hem till lägenheten, skall bli skönt.
Därför skall det nu strax kollas på en egen laptop till päronen :)

impress me

Vet ni vad? Idag skall mickepicke impress me med en middag!

som små pojkar

Sitter med en kopp te och mina duntofflor i fåtöljen.
Fötterna är uppslängda på pallen och datorn är satt i knät.
Precis så skall det vara efter några timmars jobb på salongen.
Det är ju så galet kallt ute och jag var vrålhungrig när jag kom hem,
så jag störtade in i köket och gjorde ordning lite fika till mig själv.
Mikael sitter nämligen och nördar sig framför datorn, med de andra.
Fast alla killar sitter vid varsin datorn och spelar+ snackar i vent.
Jag kan inte låta bli att le, dom är som små pojkar, sött.
Känner mig oehört mogen i jämförelse då jag sitter här med min fika,
läser lite bloggar och filosoferar :)

Filmkväll med nya projektorduken

Hemma från en dag på jobbet, en GRYM sådan.
Fy vilka mysiga kunder jag haft idag, speciellt min sista.
Hon gjorde hela mig på toppen humör, bättre än innan :)
Så jag nästan studdsade hem och nu sitter jag i soffan.
Mikael fixar med lite sladdar samtidigt som vi väntar,
på att Emanuel och Benjamin skall komma hit till oss.
Det är filmkväll med den nya projektorduken som väntar.
Innan dess skall vi få i oss lite mat, antagligen pizza?!
Egentligen skulle filmkvällen vara imorgon men vi fick ändra,
Emanuel jobbar nämligen sent på lördag så det krockade.
Jag däremot jobbar på salongen imorgon, så jag skall upp.
Hoppas inte vi kollar allt för länge på film inatt :)

Love our apartment






Nymålade naglar

Nymålade naglar och lägenheten blir bara snyggare för var dag.
Helt okej torsdagskväll för min del.
Med tanke på att kakan jag bakade blev gudomligt god, alla gillade den,
pappa och Micke har satt upp den nya stora projektorduken,
projektorn hänger i taket och hyllan i duschen är på plats.
Det kan helt enkelt inte bli bättre just nu. För vet ni vad?
Imorgon jobbar jag på salongen (som vanligt för er som hänger med)
och jag känner mig riktigt taggad. Fick så härligt credd från min chef sist.
Sånt värmer, så jag hoppas på en kanonfredag med grymma kunder.
Har tagit lite bilder på lägenheten nu under kvällen, skall lägga upp dom.
Dock får ni bortse från alla grejer som ligger överallt, vi fixar ju som sagt :)

hemmafru

Godmorgon känns lite sent att säga men en god morgon är det.
Jag har legat i sängen länge idag, trotts att jag vaknade i tid.
Jag bestämde för mig själv att det inte gjorde nånting.
Idag har jag lite av varje som skall bli gjort, mest fixa ordning.
Mamma och Pappa kommer sen, pappa skall hjälpa till att borra,
vi har ju köpt en mega stor projektduk som skall upp.
En hållare till själva projektorn skall också upp i taket.
Sist men inte minst skall en hylla som trillat ner i duschen upp.
Det låter väl bra? Tills dess skall jag ha fixat fikat till oss :)
Innan dess middag till mig och Mikael när han kommer från jobbet.
Vi kan ju säga att jag leker lite hemmafru idag, eller hur?
Tänkte klämma in en powerwalk under dagen också.
Låter väl bra? Men just nu väntar jag på att telefonen skall ringa.
Väntar ett samtal från ungdomsmottagningen .. kl 10:55 prick!

hemtex+ikea

Lägenheten börjar verkligen bli riktigt fin (läs finare)
Vi har fixat och donat lite till här, så snyggt.
Hittat lite grejer på Hemtex och Ikea, himla bra affärer.
Bla en skit snygg ullpläd, röd till den svarta skinnfåtöljen,
vitt överkasst och en jätte stor svartvit kudde till sängen.
Hämtade två av mina svarta kuddar och lade bredvid, snyggt.
I hallen står numera en glasvas med långa vita bambuskott.
Kanske kan gå ett varv runt med kameran imorgon?
nu har Mikael ställd fram middagen på bordet, skall bli gott.
Vi körde på en enkel middag idag eftersom vi inte är så hungriga.

Fix

Det är helt galet mycket snö ute och detta skall jag köra i!
Hur kul som helst. Läskigt men kul och nyttigt om inte annat.
Dock så krockar min övningskörning med en lägenhetsvisning,
skulle följa med Sandra och kolla på en tvåa i Frölunda.
Men jag och mamma skall köra nu när det är ljust, träna lite.
Sandra skall kolla på lägenheten mitt i allting, klockan 14:00.
Det stämmer inte riktigt överrens med min dag.
Det hade varit superkul att kolla på lägenhet och träffa Sandra
men körkortet är i centrum just nu. Det skall ju bli mitt!
Hur som helst hade vi en ganska mysig men effektiv kväll igår.
Vi fick oss ett ryck och fixade massor här i lägenheten.
Snart skall väggen målas också, kommer bli så snyggt!
Nej nu skall saker och ting bli gjorda här, hörs sen :)

vinterland!

Hej mitt vinterland! Har ni kollat ut?

från mobilen

Är hemma ifrån jobbet,riktigt grym dag! Skall strax hem till mig och hämta massa linasaker, För vi skall bli sambos på riktigt! Jag skall ta klivet! Skriver nog mer sen,det År ju överraskning på gång.

Överraskning

Idag har jag inte haft någon direkt power i mig själv.
Den har gått och gömt sig någonstans, laddar inför imon kanske.
Imorgon jobbar jag på salongen ungefär 9-14 :)
Sedan väntar en överraskningskväll för min älskling, skall bli kul.
Tänkte smida klart mina planer imorgon, han vet ingenting.
Han vet att han skall få en överraskning men inte vad som händer.
Inget stort men man behöver lite krydda i vardagen ibland.

Idag lagade jag en ny maträtt till middag, nyttig och god.
En nudelsallad med sesamlax, enkel att göra och smarrig.
Dock tog jag inga bilder eller något, så mer får ni inte veta :)
Den lagas garanterat fler gånger, så håll utkik!
Nu tänkte jag bläddra lite i hm-katalogen, vår och sommae 2010.
Känns väldigt långt bort måste jag säga men tiden går galet fort,
så snart är den här. Våren är alltid så härlig tycker jag.
Imorgon hörs vi väl antagligen efter jobbet, ha en grym kväll!

Jag är den enda i världen

Jag är nog den enda i hela världen som just nu städar ..
.. med ett par skitsnygga pumps på fötterna! Haha

Jag kan ju inte gå i dom ute för då slår jag ihjäl mig
och dom är helt nya och så snygga så man dör.
nått får man ju hitta på :)
Jag tänkte äta en liten lunch sedan bege mig till hemköp,
det skall handlas lite och postas paket.
Jag behöver en liten paus här i städningen.
har kommit lagom långt men det gör mig ingenting,
jag kan ju fortsätta sen. Efter en bit mat!



Spark i rumpan

Goddag bloggen, fy vilken äckligt dålig uppdatering ni fått stå ut med.
Det är inte okej, ni får hojta till när det går sådär illa.
Jag lever iallafall, det vet ni ju faktiskt tack vare min snygga mobil!
Jag är på toppenhumör idag men nånting har gått snett.

Jag tog en morgonpromenad imorse på en timme, innan frukost.
Tänkte att efter jag fått frukost i magen hoppar jag in i duschen,
mitt hår vill ha en härlig toning. Det behövs städas och plockas,
teorin skall läsas och jag tänkte handla för att sedan laga mat.
Allting gick fint till efter frukosten, sedan dess har allt stått stilla.
Får lixom ingenting gjort nu, alls. Jag måste ta mig i kragen.
Jag tänkte ju fixa ordning i lägenheten och stöka bort julen.
Det är bara till att göra det, eller hur? Skall sparka mig själv i rumpan.
Hörs lite senare, förhoppningsvis har jag kommit längre då :)

bloggar från nya mobilen!

Provar att blogga från min nya telefon :) Sitter i soffan med Micke,hans mamma och en kopp te. Skall strax åka till Emanuel och kolla film.

RSS 2.0