Happy, after all..

2 veckor sedan, herregud. I förra inlägget skrev jag om mina galet snygga byxor, jag använde dom för första gången igår. Det har helt enkelt varit för varmt, vilket jag inte direkt ser som ett problem.
Nu däremot, regnar det konstant! Det är faktiskt helt galet, det riktigt vräker ner utanför fönstret.
Så idag kan jag ha mina snyggbyxor igen! OCh imorgon med, i över morgon med och typ resten av min semester..
Åh, nu lät jag riktigt negativ, det är jag inte egentligen. Jag är faktiskt en glad prick trotts att jag legat med lunginflammation och grejer. Men jag ser fram emot helgen som ju faktiskt börjar idag!
Ikväll, eller senare idag skall jag vara med Johanna som jag inte varit med på, ääh väldigt länge. Vi tänkte väl äta nått gott och kolla på film kanske? Vad gör man när det ösregnar lixom? Egentligen vill jag inte ens lämna lägenheten, haha. För det skall jag göra imorgon, lämna lägenheten och Göteborg för att bege mig till Kungsbacka.
Äntligen har jag fått tummen ur, skall åka ner och vara med min fina Sofia. Som hon tjatat på att jag ska komma ner till henne. Dåligt samvete? OM jag haft. Så det vore inte ett dugg konstigt om Sofia hade trillat av stolen när jag skrev att jag ska komma ner till henne på lördag, vare sig hon vill eller inte. Haha.
Det skall bli riktigt mysigt, jag längtar. Jag måste ju fortfarande ta det lugnt pga lungorna så vi har planerat in en riktigt grym dag! Hör här: Vi ska gå på kungsmässan (i kungsmässan? haha) Hon ska visa mig sitt nya jobb, spännande. Kanske äta en god lunch eller en riktigt smarrig middag? Sedan vara hos henne och prata en massa, för det är vi bra på, ha lite godis och kolla på film! Sen kanske sova nån timme eller så och så åker jag hem på söndagen.
Då kommer mina älskade smålänningar upp och det blir bra!
Så jag är faktiskt en riktigt glad prick, trotts allt! Ciao

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0