gårdagens 2-års kalas



Mycket smycken

Jag sitter i soffan och väntar på att telefonen skall plinga till, ett sms ifrån Sandra att dom är påväg för att hämta upp oss väntar jag på, för att vara exakt. När den plingat och dom hämtat upp oss tar vi vägen om Triumf glass och sedan äter vi den vid havet. Hur gott låter det inte egentligen? Jag har varit riktigt sugen på triumf glass länge nu (trots att vi åt kulglass i Skärhamn i lördags). Anyway..
Idag jobbade jag ett tidigt pass med barnen, en riktigt bra dag. Den gick nämligen megafort! Efter jag slutat cyklade jag ner till min favoritbutik nr 1, återförsäljare till Panduro, för att inhandla lite material till mina 4 beställningar jag har denna veckan. Mycket smycken nu och det är så kul! Väl där nere fick jag veta en väldigt rolig grej som gjorde mig så glad och varm i hela kroppen. Jag kan inte låta bli att hoppas nu och att det stämmer med mina tankar och min framtid. Vill inte avslöja något för det är hemliga planer som inte kommer till verket förrän tidigast i höst men satan vad glad jag blev!
Jag cyklade vidare, helt lycklig, och gjorde ett stopp i lägenheten där jag kollade min mail och hämtade bikinin. Satte mig återigen på cykeln. Den här gången bar det av bort till Lilleby och Sandras altan. Där har vi nu jobbat på brännan hela eftermiddagen, gott. I solen smed vi även våran grymma glassplan som snart går i verket :)
Vi åt lite rester jag och Mikael, både ifrån frysen och kylen. Vi kan smått och gott kalla det för thaiplock. Hur gott som helst och jag är supernöjd med dagen. Fastän den inte är slut än. Grymt!

Kan ju inte slå fel

Jag är helt galet laddad nu så det är inte klokt. Sofia skrev nyss ett sms om att hon är här ca 9:15 så snart köööör vi. Hela vägen upp till Tjörn, skall handla och fixa lite grejer på vägen. Vi åker också i tid för att vi ska slippa massa bilköer. Smarta kompisar jag har alltså.

sedan så kommer allt folk droppa in hos Simonsson och efter lite sol och kanske poolbad så börjar vi fixa med midsommarlunchen, helt enligt tradiotionerna ni vet. Och jordgubbar, ingen riktig midsommar utan jordgubbar! Gott.
Sen så kör vi på som fan och bara har det grymt bra. Med pool, musik, dricka, kubb, singstar och gud vet vad. När vi blir hungriga igen är det dags för grill! Det här kan helt enkelt inte slå fel?! Jag och Sofia har taggat hela veckan haha. Nu skall jag fixa det sista, puss på er och glad midsommar!


Getting ready

Håller på att packa lite granna. Är nyduschad, håret är halvfixat (produkter i och fönat) benen är rakade, ansiktet peelat, naglarna lackade och halva packningen ligger på golvet i hallen. Det här betyder alltså att jag börjar bli redo för vårat grymma midsommarfirande vi ska ha nu i helgen! Så mycket är det ju inte direkt att packa (framför allt inte då jag varit redo och taggad i en vecka, haha) men ändå krävs det lite planering och tänk ifrån min sida, vill inte stå imorgonbitti å slänga ihop mina grejer. En helg uppe på Tjörn, vid en härlig pool i solen med massa goa människor kräver mer än så. Iallafall i min värld :)
Tänkte hur som helst lägga mig i sängen snart och läsa det nya numret av SOLO. Smygläsa lite för tanken var att jag skulle bläddra i den imorgon när vi solar vid poooooooolen. Åh vad gott det ska bli!
Påtal om gott så åt vi en galet god middag idag, jag och Micke. Tanken var att vi faktiskt skulle gått på restaurang och riktigt lyxa till det men vi var så trött båda två och orkade inte fixa oss å ta oss in till stan haha. Så vi beställde thaimat och tog en promenad ner till torget för att hämta den så åt vi sedan hemma :)
Det var mys det också och riktigt gott. Jävlar vad mätt jag blev!
Nej hörni nu ska jag lägga ner grejerna i väskan sedan lägga mig själv i sängen med den nya tidningen. Trevlig midsommar på er allihopa! Hoppas ni åtminstone får det nästan lika grymt som vi kommer ha det, ciao.

Alla problem är lösta

Te är så himla gott, en stor kopp full med te. Jag kan förtillfället kalla mig för beroende, det är helt klart en grej jag dricker flitigt just nu. Och påtal om dricka så har jag precis bestämt mig för vad jag skall dricka på midsommar, skönt så slipper man bekymra sig om de. Och tro det eller ej men jag vet redan vad jag ska ha på mig! Den nya klänningen såklart. Alla problem är alltså lösta! Dock passar det sig kanske inte riktigt med smink och världens outfit eftersom vi ska en form av poolparty? Men jag och Sandra kom fram till att man är lite slapp och go på dagen så fixar vi oss senare för då vankas det grillning och grejer. Kommer bli helt galet grymt! Jag längtar.
Men det är nästan ingen idé att längta till saker nu för tiden för att tiden går så snabbt så innan man hinner blinka är det över lixom. Det låter så sorgligt men det är sant. Snart är det höst lixom!
Haha nej så illa är det inte riktigt, vi ska hinna njuta av sommaren först.

två par skor rikare





Som en ny människa

Ville bara konstatera att en dusch kan få en att känna sig som en ny människa! Så himla härligt. Jag sitter här helt nyduschad och känner mig inte bara ren utan ny.
Påtal om ny tänkte jag nu ta kort på mina nya skor, så bilder kommer upp om en kort stund.

Shoes shoes shoes

Halva helgen har redan gått .. vad deppigt det lät. Jag vänder på det och skriver istället hur bra helgen har varit hittills! Helt kanon faktiskt. Igår efter en grym dag på jobbet så åkte jag och Fia till maxi för att handla grejer till kvällens middag, tacos. Gott som fasen var det och vi toppade den middagen med lite naturgodis och en jävla massa prat. Tror vi har kommit ikapp oss med snacket och uppdateringarna nu?! Skönt. Mitt i snacket kom jag på att jag bara måste visa Sofia den frisyren jag vill ha (fick en frisyr och teknikbok av min chef förra veckan). Vi blev så taggade båda två, antagligen lika galet yrkesskadade, så vi började klippa! Eller Sofia klippte medans jag instruerade, haha. Då måste jag bara tillägga att varken jag eller hon hade våra saxar hemma så vi tog tag i kökssaxen. Gick kanon och fan vad bra det blev! Är så nöjd!! Dock skall håret få bli ca 5cm längre eller nått, då blir det kanon. Sedan behöver min gamla korta sida väsa ner ytterligare lite till. Men nu har jag iaf en riktigt snygg frisyr!
Lite färg på den här så blir det kanooooooon.
En annan sak som är kanon är dagens inköp, två par skor och Ja, det finns faktiskt en anledning till varför det blev två. Tror jag? Mikael är hur som helst på Metal town denna helgen, jag avstod detta året. Kom fram till att jag ville jag göra annat för 1500kr, som tex köpa skor, haha. Nej men efter jag slutat jobbat vid 13tiden så tog jag min racercykel hem till huset och hämtade bilen. Precis vid den tiden spelade Adept på Metal town som jag faktiskt mer än gärna hade sett. Så jag tog helt enkelt bilen till backaplan och tröstshoppade skor! Smart va?
Tyckte det var en briljant anledning. Har varit på jakt efter ett par gladiatorsandaler ett bra tag nu men inte hittat några bra. Men så idag hittade jag mina sandaler och även ett par kilklackar som jag tror jag ska behålla? Dom var galet sköna, vilket förvånade mig, och snygga såklart. Men när jag kommer hem tycker Mikael att dom är skitfula och mamma erkände att hon inte heller var så förtjust i dom. Det fick mig att tveka ..
Äsch, dom var ju galet sköna! Det skadar ju faktiskt ingen om jag behåller dom? Mikael får helt enkelt låta bli att kolla ner när jag har dom på mina fötter. Och jag har tänkt att röja undan bland mina skor hemma i lägenheten så det blir lite plats. Så, dom får nog förbli mina :)

En kvällsfundering..

Alltså, det är ju måndag och fredag precis HELA tiden, varje dag. Kommer det alltid vara såhär? Att veckorna bara försvinner? Då kommer ju mitt liv bara svischa förbi och det vet jag inte riktigt om jag går med på faktiskt. Det finns så många grejer som jag måste hinna med att göra! Och då menar jag verkligen MÅSTE hinna. Sedan har jag ett visst antal grejer som jag vill göra nu, helst på samma gång också.. haha.
Det går helt enkelt inte ihop?! Det här får jag fundera vidare på. Men att tänka på om veckorna kommer fortsätta såhär var bara deppigt. Jag trivs där jag är nu. Jag vågar fortfarande säga att jag är lycklig och det är så jävla
skönt! Visst finns det små skitgrejer som cirkulerar men så är det väl? Det skall ju alltid vara nått?
Hur som helst så köpte jag iaf ett nytt te idag som jag precis drack en stor kopp av, blåbärslycka, smarrigt!
Lånade en ny bok ifrån jobbet som jag tjuvstartade lite på förut. Tänkte fortsätta några sidor för att se om den verkar bra. Det tar men bäst reda på under täcket, så god natt! //

De absolut senaste











ett av det nya halsbanden

Bloggen bloggen, kära bloggen. Vad händer med oss två egentligen? Vi drar lixom inte jämnt längre. Jag vill uppdatera och tänker ganska ofta på det, ibland kan jag till och med formulera blogginlägg i huvudet. Så, varöfr blir det då inte av? Det kan man ju undra. Hur som helst så sitter jag här nu med en uppdatering på G.
Men vet då inte riktigt vad jag faktiskt SKA skriva om?! Illa.
Tänkte faktiskt ta och hoppa i säng snart, mysa under täcket med huvudet på min goa kudde är nått av det bästa som finns. Speciellt med en going bredvid som snusar så sött.
Jag tänkte även ladda inför morgondagen! Är taggad till tusen på att träffa efterlängtade Sofia imorgon. Vi skall ha det så mysigt och underbart så ni anar inte. Tänk er oss två, (bara det är grymt) och så nån god picknick, typ lite jordgubbar och sånt, havet och sol. En sån sjukt bra kombo så det är ju inte klokt. Vi är nämligen lediga från jobb imorgon, båda två.
Tänkte visa er ett av alla halsband jag gjort det senaste. Försäljningen går hur bra som helst men detta gjorde jag faktiskt till mig själv. Grymt nöjd! Det sitter så fint på //



Good morning sunshine!

Good morning sunshine! Haft en underbar morgon hittills faktiskt, skönt. Mikael hade en rejäl sovmorgon (för hans del) så vi gick nästan upp samtidigt idag. Jag kunde legat kvar i sängen en halvtimme till men jag tog mig upp så vi åt en del av frukosten tillsammans. När han gått tog jag mig en dusch, det var skönt. Sedan har jag bara klätt på mig och tagit lite make-up på ögonen och nu är ready to go så att säga :)

Ska cykla till jobbet, precis som vanligt och tänkte bege mig snart. Jobbar det sena passet idag men det gör Johanna också så vi överlever nog det tillsammans. Efter jobbet tänkte vi ta en sväng till itrim och träna. Heja oss!
Ha en grym dag nu allihopa, det tänker jag ha! //


Bara älskar det

Jag bara älskar att jag och Mikael nyss pratade i telefon i nästan 40min trotts att han kommer kliva in genom dörren om ca en kvart. Kärlek! <3


ännu en grym dag

Go kväll bloggen. Har haft ännu en grym dag, det är nästan helt galet vad bra dagarna denna veckan varit alltså. Hör här: Jag jobbade en kort men skön dag idag, 9-15 för att vara exakt, helt okej. Cyklade sedan hela vägen hem till huset, en jävla pers skall ni veta alltså. Det är alltid motvind på den raksträckan så man tror att man ska trilla av cykeln och dö vilken sekund som helst. Men jag överlever den varje gång och JA, det blir lättare å lättare för varje dag. Hur som helst, kom hem och pratade lite med våra utomordenligt trevliga grannar och gick sedan upp till huset. Möttes av en galet glad vovve och vi lade oss en liten stund i solen. Tills Johanna smsade så vi gick och mötte henne vid bussen (det var ändå dags för vovvens promenix). Vi lade oss också i solen och tjötade medans vi väntade på mamma som skulle komma med dagens middag. Den bestod av pizza, helt okej! Efter maten tog jag och Johanna en sväng med bilen för att hämta ett halsband mammas jobbarkompis beställt av mig och för att köpa med oss jordgubbar. Påvägen slank vi in på Lindex och båda två blev ett par byxor rikare, gott!

Jordgubbarna käkade vi i kvällssolen med mamma och gud vad gott det var. Jordgubbar med mjölk är ju nått som slår det mesta alltså. Sedan begav sig Johanna hem åt sitt håll och jag åt mitt.

Så här sitter jag nu i lägenheten, Mikael borde dyka upp snart. Jag lyssnar på musik och tänkte toppa dagen med en kopp te, härligt. Hoppas ni haft en lika grym dag som mig//


Bästa tisdagen

Jessica och alla hennes klasskompisar var så fina och gud vad jag ble avundsjuk på dom allihopa. Hade velat ha min bal, student och hela kalaset en gång till! Inga problem. Hade kunnat åka runt på flaket nån gång då och då bara för skoj skull, haha. Några hade jag säkert fått med mig, eller vad tror ni?
När dom hade klivit på bussarna som skulle ta dom ut till Marstrand så gick jag och Mikael uppåt för avenyn för att hitta nått ställe att äta middag på. (Yes, jag fick igenom en middag på stan haha) Påvägen slank vi in på T12 och Mikael shoppade loss, jag blev ärligt talat förvånad. Han ko ut med nya skor, en ny skjorta och en väska. Det bästa av allt var att jag fick vara smakråd och att grejerna var galet snyggt. Me like!
Middagen åt vi hur som helst på Yummie yummie's uteservering. Tog wokade nudlar,grönsaker och kyckling med jordnötsås tillsammans med en kall Xider. Smarrigt värre.
Blev precis klar med det sista armbandet jag haft liggandes på beställning och fick gjort ett halsband tidigare idag som också skall vara klart på torsdag tillsammans med de två armbanden.
Igårkväll var det lite roligt, fick nämligen en akutbeställning på ett halsband som jag satte mig och gjorde på kvällen. Var och lämnade det på jobbet idag trotts att jag var ledig. Det kallar jag service, haha. //

den kom på posten igår

Förresten, gissa vem som var och hämtade ut sin klänning igår? Tänkte ha den ikväll :) Den satt som ett smäck.


Värsta upptäcksfärden

Hallå bloggen! Sitter i soffan och har precis fått frukost i magen, supergott. Jag var verkligen vrålhungrig. Tog min nämligen en morgonpromenix innan frukost idag, hur skönt som helst. Vädret är verkligen helt underbart ute.
Så jag tänkte hoppa in i duschen och börja fixa med allt som skall bli gjort idag. Har både lite jobb och andra grejer som ska fixas, kul!
Fast först måste jag bara berätta om morgonpromenaden. Vi har ju en motionsslinga precis bredvid sporthallarna so vi bor i närheten av. Dom har legat där i tusen år (jag tränade handboll där när jag var yngre) och slingorna ser ju precis likadana ut, ganska tråkiga men ändå bra. Hur som helst, jag gick åt andra hållet idag, tänkte att jag hittar nog nått bra här i området runt omkring. I värsta fall får det väl bli asfalt hela vägen. Så jag började gå.
Gick på ren magkänsla då jag hittade en liten stig in i skogen från trottoaren som jag gick på. Här borta finns det säkert nått bra tänkte jag. Kom ut i ett område som jag fortsatte att gå igenom och hittar sedan en stig till. In på den och vad ser jag då? Ett annat motionsspår, yippie! En helt grusad väg, mitt inne i skogen med belysning och hela köret. Jag gick en bit på den men vände sedan för att gå tillbaka. På tillbaka vägen hittade jag en annan skogsstig som jag följde och hittade en himla massa bra stigar att gå på. Så jag tänkte dra med mig Mikael ut, för här skall det vandras! Tjooho.
Får se hur sent vi är hemma idag, jag och min Micke. Hans syster Jessica har nämligen sin studentbal ikväll så självklart skall vi in för att kolla och ta kort. Efter det skall vi nog äta på nått mysigt ställe :) Bra kväll va?
Men innan dess har jag som sagt grejer att göra. Så nu blir det duschen//

RSS 2.0