Grym respons på mina smycken!

Varför är jag alltid klar så himla tidigt på lördagarna då jag ska upp och jobba? Det är en sak jag inte förstår. Jag ställer alarmet på exakt samma tid som på fredagen, gör precis samma grejer under morgonen men trotts det blir jag alltid klart innan på lördagsmorgonen.. Är inte det konstigt?
Som ni säkert redan räknat ut vid det här laget skall jag upp och jobba en sväng. Göra lite folk fina i håret ni vet :)
Efter jobbandet skall det köpas present, så jag hämtar upp min Mikael (läs bakfull haha) och så åker vi iväg en stund. Ikväll är det nämligen middag och grejer för pappa som har fyllt år. Trevligt!
En annan trevlig sak är att jag får så bra respons för mina smycken, det är så coolt. Slänger med en bild så ni får se.
Ha en grym dag! //





ser ni det framför er?

Tänk er en kopp te, en mjuk soffa och ett bra tvprogram. Ser ni det framför er? Då vet ni precis vad jag tänker syssla med denna kvällen //

frukost i solen

Mh, jag åt just min frukost på altanen ute i solen, underbart! Skall gå till bussen om bara några minuter så det blir inget långt inlägg. Skall bege mig till jobbet och jag slår vad om att det blir en grym dag fastän jag helst avc allt bara skulle vilja ligga hemma och sola, haha. Men det gör inget. Här skall det tjänas pengar förstår ni och så är det faktiskt kul att jobba, så nu drar jag. Ha en grym dag! //

Hotellfrukost..

Ligger nerbäddad i min alldeles egna säng. Den jag somnat i de senaste 5 åren faktiskt. Det är alltid lika skönt att somna i mitt egna rum tycker jag, det är nått speciellt med det. Ni som inte heller bor hemma längre, känner ni samma sak? Eller är jag kanske ensammast i hela världen om att vara en sån hemmagris?! Risken finns..
Jag pratade precis med min fina Mikael i telefon, det är också en sak som jag tycker om. Att säga god natt till varandra över telefon som vi alltid gjorde förut då vi inte bodde ihop. Det är nått speciellt över de också.
Är aningen avundsjuk på honom just nu måste jag säga. Han ligger i sängen på Scandic grand hotell i Örebro, vilket betyder att han imorgon kommer äta nått av det godaste man kan äta, nämligen hotellfrukost. Mums!
Jag tror att jag kan räkna mina hotellfrukostar på en hand, njae, det var väl att ta i men kanske på två?
Så, har du lust att bjuda mig på hotell så är det fritt fram. Fast helst av allt spenderar jag en hotellnatt tillsammans med min Mikael.
Mycket Mikael i detta inlägget, kanske kan det vara så att jag saknar honom, just precis nu?
Ganska troligt. Men det får man. Man ska sakna varandra ibland :)
Med det tänkte jag säga god natt till er. Jobb imorgon, skall bli kul! (och nej jag är inte ironsik, stortrivs på jobbet)//

Hoome sweet home

Åh, alltså jag har haft värsta sov och mysmorgonen idag. Den hade dock varit helt komplett om Micke stannat kvar i sängen och inte åkt till jobbet.. men jag gjorde det bästa av situationen och gosade ner mig under täcket när han gått och somnade om.
Det är så äckligt väder ute så mest av allt känner jag bara för att lägga mig i soffan med en kopp te och kolla på film. Men det får jag göra sen. Träning står nämligen näst på mitt schema idag. Skönt eftersom det inte direkt är promenad/jogging väder ute idag. Efter träningen så åker jag hit hem till huset igen. Tänkte sova i min egna säng inatt så jag slipper sova ensam i lägenheten två nätter, det är inte riktigt min grej det där.
Men jag blir bättre på det. Jag tyckte ju om att vara ensam då jag bodde hemma i huset och börjar tycka det är skönt i lägenheten också. Jag ser ju den mer och mer som ett hem och med det kommer också tryggheten.
Nu blev det värsta tanke/känslosnacket som jag tänker avbryta med en kopp te och Project runaway.
Hörs sen //

veckan som gått

Nu har jag tänkt skriva några rader här i bloggen hur länge som helst och så blir det ändå inte av. Det har varit mycket nu det senaste men mest bara kul grejer, så jag klagar inte. Absolut inte nu när jag är ledig och det är strålande sol och blå himmel ute. Så skönt att vädret äntligen påminner om sommaren. Jag älskar att sola men just nu behövde jag en liten paus från de. Det är skönt att det är svalare inne än ute tycker jag.
Hur som helst, den senaste veckan har jag jobbat på precis som vanligt måndag-fredag och avslutade med en fullspäckad helg. Efter jobbet i fredags lagade jag god fredagsmiddag till mig och Mikael, kyckling fajitas med massa grönsaker och så. Riktigt smarrigt! Vi bänkade oss sedan framför en film som jag höll på att somna till, haha.
Men jag klarade mig igenom hela filmen och slocknade sen gott i sängen. Klockan ringde och väckte oss på lördagmorgon för att ta oss upp och in till Liseberg. Där inne mött vi upp Sandra och Sebbe och hade en grym dag i värmen! Hur mysig dag som helst, är helnöjd med den.
Igår vaknade vi i lugn och ro hemma i lägenheten och käkade en god frukost. Sedan började det krypa i mig! Jag var tvungen att komma ut i det fina vädret, kan inte med att sitta inne när det är strålande sol ute. Sitta vid datorn och annat kan jag göra på kvällen eller när det är sämre väder. Så resonerar jag, även igår. Så jag packade en liten väska och tog bussen till huset (mamma och pappa) och bara var hela dagen. Solade och läste tidningar. Gott!
Jag stack en sväng ner till Lindex och kikade också men det var inte riktigt nånting som föll mig i smaken.
Dock kom jag hem med ett par svarta steps med spetts på. Riktigt sköna och dom passar perfekt i mina ballerina skor.
Efter en stund kom Mikael till huset också med en bok i högsta hugg så han fick allt lite sol på sig han med, yippie.
Sedan åt vi nått av det godaste som finns, grillat med potatis kroketter och sallad, mums!!
Nej hörni, nu skall jag ut i solen igen. Love it. Ha det bra //

Dagens middag

Ingredienser

4 port

250 g pasta, t ex tagliatelle
200 g rökt skinka
2 dl frysta gröna ärtor
4 dl Kelda® Pastasås Mild ost
1 dl Arla Köket riven ost, gratäng

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Koka pastan. Skär skinkan i tärningar. Lägg pastan i en smord ugnssäker form. Strö över skinka och ärtor. Häll över såsen och strö över osten. Gratinera i övre delen av ugnen ca 15 min. Servera gärna en sallad till.

Tips! Koka extra pasta ena dagen och gör gratängen nästa.

Dock tog jag makaroner istället för tagliatelle men det blev himla gott ändå!

Receptet hittade jag här


Dagens middag

Recept ifrån Arla.

Ingredienser

4 port

300 g fullkornspasta
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
50 g skivad salami
smör
2 dl Crème fraiche Tomat&basilika
grovmalen svartpeppar


Gör så här

Koka pastan. Skala och hacka lök och vitlök. Skär salami i strimlor. Stek löken i smör, tillsätt salami och låt den fräsa med några minuter. Rör ner crème fraiche. Låt allt bli varmt. Krydda med lite grovmalen svartpeppar och häll såsen över den kokta pastan.



Clothes

Har man tråkigt så har man. Gjorde det snabbt och lätt så kolla inte för noga haha och detta är bara EN DEL av det jag kollat på och vill ha just nu. Jag är sjukt shoppingsugen ..


Färgbomb!

Är den inte bara skit snygg? Jag gillar den faktiskt. Tror ni jag vågar ha på mig en sån här färgbomb? Jag passar ju i färg, det är inga konstigheter, jag måste bara vänja mig. Från svart svart svart, lite vitt, grått och på sin höjd mörkblått. Klarar jag det eller? För visst är denna klänningen fin? Tänk er den till en fin solbränna, höga klackar, eller snygga sandaler kanske till och med mina Converse skulle funka tillsammans med mina pilotisar och snyggt hår så blir det kanon. Jag tror starkt på denna färgbomb! Vad tror du?


Enbart en avgift

Lagar en ny rätt, precis just nu, som jag tror kommer bli helt galet god. Det är ett recept som jag hittade i tidningen idag. Ett asiatiskt med kyckling, typ friterat och med massa goda kryddor. Så som spiskummin, chilipulver, gurkmeja, ingefära m.m.
Till det gör jag fullkorns couscous och så paprika, gurka och lite sallad. Gott!
Anyway, jobbet går bra. Himla bra faktiskt. Jag stormtrivs verkligen på förskolan. Trodde inte jag skulle trivas så bra men fan jag gillar det verkligen. Detta gör mig lite kluven och får mig att tänka väldigt mycket. Hade varit skönt med någon som tog besluten för mig! Alltså någon man kunde prata med och som pratade vett i skallen på mig och sedan fattade mitt beslut. Idag fick mina kollegor på förskolan agera psykologer åt mig, skönt. Kanske inte för dom för jag snackade om samma sak typ 4 ggr men det har verkligen snurrat i skallen på mig idag.
Nån annan som snurrade till det för mig var mamma, haha. Hon ringde och var helt till sig för hon trodde att mitt körkort kommit. (rättare sagt brevet så jag kan hämta ut mitt körkort) men när hon väl öppnade kuvertet så var det enbart avgiften för mitt körkort.. Illa!



KÖRKORT!

Jag har bara en sak att säga, KÖRKORT!!! Så jävla gott. Hade min uppkörning imorse och det såklart galant. så skönt. Har dock inte fattat det hela än, det kommer väl i eftermiddag då jag får låna mammas Clio som står fulltankad och väntar på mig. Skall ta med mig Kelly Clarksons album, hennes första med massa girlpower och så sen skall jag bara köra. Bara för att! Kanske hämta upp Johanna och Mikael å bara vara grym med mitt nytagna körkort, haha. Skön känsla! Är en lycklig tjej nu kan jag lova :)
Back to work, vi hörs.

RSS 2.0