16 dagar kvar ...

God morgon låter ju lite sent att säga med tanke på att det faktiskt är vardag, mitt i veckan dessutom. Men börjar man inte jobba förrän kl 12, känns det fortfarande som morgon. Jag gick upp för en stund sedan, har tagit mig en lång, varm dusch och tänkte få i mig lite frukost. Julmusiken är på och jag har det ganska mysigt!
Dock står det disk i köket och stirrar på mig, det är inte lika mysigt och jag känner mig helt krasslig idag med.
Får se till att friskna till nu!
Annars var det en vecka sedan jag bloggade sist, vad hände där emellan?
En hel del faktiskt, har tänkt att blogga flera gånger men sen kommer det alltid nått annat ivägen och tiden har en tendens att verkligen springa, alltså inte jogga utan verkligen ruscha iväg på kvällarna.

Det går superbra på det nya jobbet och det är riktigt roligt. Känns så coolt för jag har fått egen jobbmail, haha. Jag är så stolt över den! Allting rullar på som det ska. Idag jobbar jag som sagt 12-20, känns helt okej trots att det är en sen tid men det gör lixom inget. Skönt att ha eftermiddagen hemma idag eftersom jag inte känner mig så bra. Fick ju sova ut ordentligt och ta det lite lugnt, underbart!
Nånting annat som är underbart är att det inte alls är långt kvar till jul. Det är helt galet vad snabbt tiden går! Jag räknade precis ner, haha ja jag gör fortfarande sånt och det är bara 16 dagar kvar tills det är den 23 december. Varför 23 tänker ni? Jo för att då börjar faktiskt våran familj att fira jul. Mina bästa kusiner från Småland och hela deras familj kommer upp, min bror har också kommit hem och så äter vi julbord. Svenskt, vanligt, jätte gott julbord. Sedan klär vi granen och lite sånna tradiotioner. Så underbart! Längtar som en tok. Längtar lixom inte ihjäl mig till julafton utan mest till den 23:e och allt som kommer där efter.
Igår låg det lite snö på marken när jag vaknade, fint var det men som vanligt försvann den lika snabbt igen. Men det gör inget, snön har nästan 1½ vecka på sig att komma. Stressa inte!
Vi hade adventsfika här i söndags, den andra advent. Det har blivit en riktig tradition det med! Så himla mysigt. Jag hade mys i hela kroppen, från topp till tå till och med hela måndagen. Hade bakat en massa gott och hela våra familjer, förutom våra syskon var här. Härligt!
Tänkte lägga upp lite bilder från fikan men jag hittar inte minnskortläsaren......... Som vanligt.
Nej, det får bli frukost istället! Vi hörs :)



 


Kommentarer
Du heter? m

JAG ÄLSKAR DIG!

2011-12-07 @ 15:41:18

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0