Här skall det rullas köttbullar som aldrig förr!

Nu skall det rullas köttbullar som aldrig förr, det kan jag lova! Har precis hittat ett recept på arla.se som jag tänkte använda mig av. Dock tänkte jag ha i lite kanel så att det blir riktiga jul-köttbullar. Smaskigt värre!
Nu återstår bara att se hur många som blir kvar till julbordet imorgon och hur många som slinker in i våra munnar, haha. Det är ju så otroligt gott med hemmagjorda köttbullar. Eller allt är väl egentligen gott, när man gör det själv?!

Dagen har hittills varit bra, trots att min hals is killing me. Vet inte vad den håller på med faktiskt, men den borde sluta genast. Vill inte sitta och ha ont på julafton direkt, inte imorgon heller för den delen. Våran jul börjar ju redan imorgon och det ska bli så himla underbart! Mina bästa från Småland kommer upp imorgon och då skall det ätas julbord och klä granen som är tradiotion.
Hur som helst, vi känner oss redo inför julen! Kom precis hem ifrån stan, där typ alla andra var. Det var mycket folk men vem hade trott nånting annat?
Vi blev hur som helst färdiga med det sista, skönt. Nu skall allting bara slås in men det är ju lite mysigt det med. På med julmusiken så kör vi!
Men först, köttbullar.
Ha en go torsdag och en riktigt god jul om vi inte hörs mer!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0