Söndag 27/2 - En snabbis!

God kväll! Det får bli en snabbis såhär på kvällen skall nämligen strax krypa ner under täcket för att så småningom sova. Imorgon skall jag äntligen tillbaka till jobbet! Ja, du läste rätt, jag skrev äntligen för jag har saknat jobbet. Nu har jag varit hemma i nästan två veckor och det är ta mig fan nått av det tråkigaste som finns.
Så imorgon börjar jag en normal vecka igen med jobb måndag-fredag och det ska bli skönt. Imorgon efter jobbet åker jag direkt till våran nya lägenhet för att kolla hur det gått för Matz som är där och jobbar på dagen. Det är så jäkla bra och jag känner mig faktiskt lite bortskämd. Vi är och jobbar medans han, på sin lediga dag river ut garderoberna och golvet. Lyx!
Vi får höras mer imorgon, skall sova. God natt :)

Lördag 26/2 - Lägenhet och kalas!

Jag är så himla glad! Det snurrar runt glädje från topp till tå i min lilla kropp idag, så underbart.
Vi var på Hornbach en stund förut och där inne gick jag omkring med ett konstant leende, hur ofta gör man det egentligen? Borde le mera, det är härligt.
Jag kan ta det ifrån början om ni vill? Vid 12 idag åkte vi till våran nya lägenhet för att kolla och planera vad som faktiskt skall göras. Till lägenheten kom också hela min familj, till och med hunden plus farmor och farfar och så Mikaels mamma och Matz. Det var alltså fullt hus första dagen, haha. Vi kollade runt och diskuterade lite och vi har sagt från början att vi inte ska göra om så mycket i den nya lägenheten men det blir en del nu ändå och det känns riktigt bra. Det är dock inget som skall målas eller tapetseras om. Sovrummet, köket (bara en halv vägg som jag antagligen vill måla om, och badrummet låter vi vara som dom är.
Dock ska vi fixa hela hallen och då blir det även att vi byter golv i vardagsrummet eftersom hall och vardagsrum går ihop. Så vi åkte en sväng till Hornbach för att kolla på golv och klinkers. Det kommer bli så snyggt! Men fy vad svårt det är att välja. Hela vardagsrummet är helt vitt och så ska vi fortsätta ha det, helt vita väggar och det är rejält med ljusinsläpp i det rummet. Visst blir det coolt med mörkt golv där inne? Vi hittade ett laminat golv som var mörkt och jätte fint. I hallen skall det läggas mörkgråa/svarta klinkers. Tror det blir kanon! Det är lite svårt att se framför sig nu bara. Sovrummet och köket har kvar sitt golv som är ett ljusare laminat golv. Det blir nog kanon det här.
Ikväll ska vi hur som helst iväg på födelsedagsmiddag! Min fina mamma fyller nämligen år idag så vi ska hem till dom och äta massa god mat som mamma planerat i flera veckor, haha. Hon har blivt totalinspirerad av programmet , Halv åtta hos mig, så vi ska prova en massa nya rätter idag, gott. Jag börjar redan nu bli riktigt hungrig så det passar perfekt med en kalasmiddag!
Vi hörs nog inte mer idag, skall börja fixa ordning mig lite tänkte jag. Imorgon vet jag inte vad vi gör riktigt.. Kanske packar? Det är en del saker som ska ner i lådor.
Gud, lägeneheten och flytten snurrar verkligen i mina tankar hela tiden, det är galet. Nu skall jag inte tjata mer om det , åtminstone inte i detta inlägg, haha. Ha en go kväll!

Torsdag 24/2 - Inte en massa dator

God kväll gott folk! Sitter, som vanligt nu för tiden, i soffan men inte nerbäddad utan i helt vanliga kläder. Jag fryser inte, jag svettas inte och jag ligger inte helt utslagen. Jag har inte vågat ta tempen faktiskt, haha. Nojig är jag men jag resonerar såhär: Känner jag mig bra så ÄR jag bra! Svårare än så är det inte :)
Så jag tänkte snart krypa ner under mitt goa täcke och sova bort det sista av skiten som återstår i min kropp.

Imorgon är det en stor dag! Nej, inte lönedag för min lön trillade in på kontot redan idag, hihi. Imorgon är det fredag den 25/2, dagen då vi har möte på banken för att skriva på det absolut sista papperna och få nycklarna till våran alldeles egna bostadsrätt. Förstår ni vilka vuxenpoäng jag har dragit in med tanke på allt det här? Det är helt sjukt vad mycket viktiga grejer jag gjort, haha. Mikael drog sitt största lass med vuxenpoäng för lite mer än 1½ år sedan då han köpte sin bostadsrätt där vi nu bott tillsammans i ett år. Så det här känns bra! Jag har ju dock inte riktigt fattat på riktigt att vi ska flytta men jag tror det når ifatt mig snart.
Dock kör vi inget flyttlass denna helgen utan har siktet inställt på nästa om allt klaffar som det ska. Häääärligt!
Ska försöka komma ihåg att dokumentera flytten så mycket som möjligt, främst för våran eran skull. Ta bilder på hur det ser ut när den är helt tom, som den faktiskt är nu. Vi ska dit på lördag för att kolla, mäta och berätta våra planer för min familj som följer med och kikar. Så antar jag att vi kör på söndagen.
Förstår ni att detta har cirkulerat i mina tankar 24/7 den senaste månaden? Galet.
Ska bli så kul att flytta och skönt att kunna släppa det, haha. Lika bra att jag går och lägger mig så att det snabbare kan bli helg.
Påtal om helgen är det faktiskt dags för kalas på lördag. Världens bästa mamma fyller nämligen år och ska ha middag och jag vet att det väntas riktigt god mat! :)
God natt!




Onsdag 23/2 - Laddar!

Ligger numera nerbäddad i soffan (igen) det är ju här jag har spenderat kvällarna den senaste veckan. Fick i mig lite mat och det måste skett ett mirakel just då för jag kände faktiskt smaken! Inte fullt ut men den var där och det var gott. Åt rester från middagen igår, så nu vet jag ju vad grytan faktiskt smakade.
Mikael är nämligen på kalas ikväll, hos sin kusin som fyller 18år så jag är helt ensam. Men än sålänge överlever jag, jag laddar inför Halv åtta hos mig som är ett helt underbart program!  :)
Så det går ingen nöd på mig inte, haha.

Onsdag 23/2 - Bättre!

Hej! Inte varje inlägg som får äran att startas med ett hej. Jag är väl på extra bra humör idag för att jag mår bättre. Bra mycket bättre, äntligen! Jag tror stenhårt på att det är mitt kosttillskott som gjort susen och frukten som Mikael kom hem med igår. Mer sånt till folket! Har precis tipsat min lilla fina kusin om samma kosttillskott, borde tipsa hela världen om den där multivitaminen haha.
Idag, hör och häpna, ligger jag inte nerbäddad i soffan utan i sängen. Lite variation var vad jag behövde idag, kom jag fram till imorse då jag vaknade. Soffan såg inte så inbjudande ut så då var sängen enda alternativet. Har haft en ganska bra förmiddag hitills , lugn och fin. Snackar lite med min kusin och Sofia på msn, dom fördriver min tid bra. Jag saknar mina kusiner ganska ofta. Dom bor ju nere i Småland så vi har ca 25mil emellan oss vilket är väldigt tråkigt ibland. Jag har dock bestämt mig för att ta bilen ner nån helg nu till våren då det passar. Alla vi har ju ganska mycket med flytt och allt vad det innebär men om nån månad eller tre kanske det kan passa :)

Funderar på vad jag ska äta till lunch. Det känns sådär! Jag har nämligen inte känt någon smak alls på det jag ätit hitills idag. Hoppas mina smaklökar behagar komma tillbaka snart, jag saknar dom...
Så, som ni förstår känns det inte jätte kul att fixa ihop nån god lunch. Men jag löser nånting.
Hej så länge.

Tisdag 22/2 - Vardagslyx!

Ännu en gång har jag blivit bortskämd med middag av mina kära sambo. Gott! Eller, det vet jag ingenting om egentligen. Det såg gott ut .. Det luktade säkert gott .. Smakade säkert gudomligt men jag kände inte ett jävla skit av vad middagen smakade. Tyckte det var väldigt tråkigt faktiskt. Hoppas jag får mina smaklökar tillbaka imorgon, saknar dom!
Sofia säger att dom kommer tillbaka, dom är bara på semester. Undrar hur länge dom tänkt vara borta?
Annars gör vi inte allt för mycket här i våran lilla lya. Tvn är på i bakgrunden men det är ingen mening med att kolla på den, Mikael har nämligen fått ett "musikryck" så jag kan inte ens gissa vad dom säger på tvn.
Det är inget intressant där ändå. Tänkte bädda ner mig i soffan igen, min bästa vän för tillfället och kolla runt på internet och lite bloggar. Det är bra tidsfördriv!
Påtal om tidsfördriv har jag kollat på tv3 exakt hela dagen idag, haha. Eller jag bytte såklart då det var dags för "Halv åtta hos mig" men annars har jag bla sett två avsnitt av Top Model, två avsnitt av Project Runaway och sist men inte minst ett avsnitt av nått som hette Top Chef, som jag förövrigt aldrig hade sett innan. Där emellan hann jag med lite House make over, Oprah och 2½ men.. :) Vet dock inte vilken sida av intresseboken ni ska skriva detta i men, haha. Onödigt vetande!
Nej, nog med trams. Hörs!


Tisdag 22/2 - Soffläge

Det är alltså jag, soffan och febern som umgås idag. Hostan kommer på besök då och då vilket är allt annat än trevligt. Är så trött på det här nu så det är galet. Vill bli frisk, hur svårt kan det vara?
Skall dock köra på hårt nu när Mikael kommit hem. Han har nämligen varit och handlat lite efter jobbet. Bla, frukt i massor. Jag önskade passionsfrukt, kiwi, apelsiner och banan. Jag fick allt förutom passionsfrukt (vilket absolut inte var inte hela världen älskling) så jag har precis tryckt i mig en apelsin och en kiwi. Kände absolut ingenting .. haha men det var gott ändå! :)
Har även fått en ny Mivitotal, med rätt smak denna gången så nu är det 2msk varje morgon och kväll som gäller, för immunförsvaret ska bli bra igen. Med lite träning så blir det kanon. Dock måste jag ju bli av med denna envisa influensan först. Men det kommer!
Hörs sen.

Måndag 21/2 - God natt

Nu går jag och min feber och lägger oss. God natt!

Måndag 21/2 - En släng av influensa

Det blev ingen bloggrik helg, det kan jag ju ärligt erkänna men visst finns det anledningar till det. Ni ska få höra dom! Eller läsa dom .. :)
Fredagen skrev jag ju om, då vi hade myskväll och åt grilladkyckling till middag. På lördagsmorgonen kände jag ju mig bra mycket bättre så det blev en tur till Kungsbacka och fina Sofia. Vi myste järnet i hennes superfina lägenhet och pratade en hel del. Välbehövligt! Vi gjorde supergod tacogratäng till middag och kollade på melodifestivalen. Sofias kompis Louise och hennes kompis Malin kom förbi en stund så det blev ännu mera snack.
När dom gått åt vi chokladfondue som vi doppade banan i, hur gott som helst och Sofia hade ett supersött chokladfondue-set som vi använde. Så vet ni det med!
Det blev en sen kväll så vi somnade gott under stjärnorna, hihi.
Jag vaknade dock på morgonen med hög feber och mådde inte speciellt bra. Fick en underbart god frukost av fia sedan var det dags för mig att påbörja min färd hemåt. Det var inte ett dugg kul att köra bil med hög feber och värk i hela kroppen..
Min kära mamma åkte med mig till läkaren och där fick vi veta att jag minsann har en släng av influensan.
Så, här ligger jag nu i soffan med kläder och täcke på mig. Känner mig lite bättre idag men har fortfarande hög feber, får inte riktigt ihop det men det blir nog bra.
Vi har faktiskt varit två här hemma idag, Mikael har kurerat sig en dag extra men skall tillbaka till jobbet imorgon. Så då blir det bara jag, min feber och min hosta imorgon. Men vi klarar oss!
Hej så länge.

Lördag 19/2 - Gosmorgon

Godmorgon! Vi har dock varit vakna en stund men det känns fortfarande som morgon. Det har hänt nått knasigt inatt, jag har gått från att vara sjukling till att få en sambo som är ännu mera sjukling än mig. Stackaren ligger med 39graders feber och sover på soffan. Jag har pysslat om honom lite här på morgonen men nu har han somnat igen. Antar att det är de bästa man kan göra när man är sjuk, att sova. Jag själv är ganska dålig på det när jag har feber och så. Jag ligger ju och vilar men somnar lixom aldrig..
Nu när vi ändå har sjukdomar på tapeten kan jag ju komma med en glad nyhet också, jag känner mig mycket bättre idag. Äntligen!! Har dock inte tagit tempen än men jag känner att det är bättre och då nöjer jag mig med det.

Ikväll har det sedan länge varit inplanerat en myskväll hos min fina Sofia och eftersom jag mår bra mycket bättre idag så är det myskväll i Kungsbacka som står på mitt schema! Tjoho.
Det är precis vad jag behöver och jag har längtat så efter denna kvällen och efter denna damen! :)
Jag är på riktigt bra humör idag. Solen strålar som aldrig förr ute och jag går hela tiden å inbillar mig att det är vår. Jag vill ta på mig mina nya, helt oanvända, låga , gråa converseskor! Nya khakigröna leggins, kanske skinnjackan och nån snygg klänning eller nått. Sånna känslor bara exploderar inom mig men så kollar jag på termometern och ser att det för fan är 10 minusgrader ute! Inte okej.
Jag antar att jag får hålla mig några veckor till, kanske månader men jag dör inte av det. Jag överlever!
Over and out så länge, vi hörs.


Fredag 18/2 - Fredagskänslan?

Fredagskänslan kan ju vara en av dom härligaste känslor som finns, håller ni inte med? Det känns i hela kroppen, redan på morgonen när det är fredag, härligt.
Men! Idag har jag inte haft den där underbara fredagskänslan. Den har inte infunnit sig alls. När man varit sjuk tisdag, onsdag och torsdag blir fredagen lixom inget speciellt. Tråkigt!
Dock har vi haft fredagsmiddag här precis så nu har iallafall en myskänsla nått mig. Vi åt grillar kyckling med potatissallad, baguette och paprika. Smaskigt värre. Lite coca cola gjorde susen för mig också, känner mig ganska okej men nu har Mikael fått feber istället och hostar som en tok emellanåt.

Om en stund blir det film och ännu mera mys. Lite ljus, cola och kanske nypoppade popcorn?!
Hoppas ni har en bra kväll.

Fredag 18/2 - I sängen..

Godmorgon! Har faktiskt varit vaken en ganska lång stund vilket är helt otroligt med tanke på att jag sovit som en gris alla andra morgonar denna veckan. Kanske håller på att bli frisk äntligen? Hoppas!
Känner mig lite bättre idag men jag tycker det är supersvårt att känna sånt. När någon frågar hur man mår, om jag mår bättre idag? Det är svårt.
Jag sitter i sängen med min helt underbara läskudde bakom ryggen, det är en helt grym uppfinning. Fick den som en liten kul grej av mormor i 20års present. Eller inte bara som en kul grej, den är bra för min rygg faktiskt.
Har ätit mig en god frukost och har nu en kopp te, ett glas saft och en vaniljbulle bredvid mig. Jag tänkte nämligen kurera mig ordentligt idag! Så jag tänkte stanna i sängen en stund till och vila. Har också planer på att fortsätta att "flyttpacka" om man kan kalla det så. Började lite smått igår och det känns helt galet bra, måste jag säga.
Tror vi kommer få det hur bra som helst där borta i våran nya lägenhet!
Mikael skall ta med sig lite lådor hem ifrån jobbet så jag tänkte slå in lite grejer i tidningspapper så det bara är till att lägga i lådorna när han kommer hem. Effektivt!
Annars är det inte så mycket idag. Vi ska myskväll ikväll vilket jag ser fram emot. Älskar myskvällar! Lucky me så är det myskväll planerat imorgon också men inte vilken myskväll som helst utan en med min fina Sofia. Så jag måste helt enkelt bli frisk tills imorgon men jag tror verkligen inte det är några problem, känns bra :)
Ska se hennes nya lägenhet och mysa, så sover jag där. Kan det bli bättre?
Jag har en önskan också denna helgen, att jag och Mikael åker och kollar på det snygga köksbordet. Det är ju ingen krånglig önskan, eller hur? (Hoppas du läser bloggen i rätt tid älskling så att du kan uppfylla min enkla önskan, haha)
Nej nu ska jag läsa lite andra bloggar och roa mig en stund innan jag blir rastlös och börjar packa.
Ha en härlig fredag!

Torsdag 17/2

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova bort både feber, snuva och huvudvärk tänkte jag. Låter som en bra plan va? Sov gott, hörs imorgon.

Torsdag 17/2

Hejsan svejsan, eller godkväll!
Jag har varit hemma tisdag, onsdag, torsdag och kommer vara hemma imorgon också, jävla feber. Jag är helt enkelt inte kompis med den alls, den ger sig inte. Har legat på samma temp hela veckan. Känns segt!
Nått som inte är segt är att vi hittat ett köksbord som vi båda gillar, halleluja. Det är precis så som jag vill ha det, haha. Vitt med svarta stolar, kan slänga upp en bild på det så ni får se. Det kommer från svenskahem.se och ligger ute till ett riktigt bra pris nu. Hoppas och tror att det allt får bli det här bordet.
Annars så har veckan rullat på i en både snabb och långsam takt. Jag har snurrat ihop dagarna totalt och trodde precis att det var onsdag idag.
Min kära mamma har också varit lite sjukis så vi har sjukat oss tillsammans två av dagarna. I tisdags bakade vi kanel och vaniljbullar, helt galet goda. Så jag äter bullar så det sprutar ur öronen på mig, gott som tusan. Jag som kommit igång med både träning och matvanor blev så sur då jag blev sjuk. Men jag har kommit på att det inte gör någonting. För nästa vecka, då jag är frisk, så kör vi igen. Har jag klarat det med härlig motivation innan så gör jag det igen. Svårare än så är det ju inte! :)
I måndags var det ju alla hjärtans dag, hur mysig är inte den dagen egentligen? Jag gillar faktiskt den. Sedan kan jag tycka att man ska mysa och bry sig om sina kära alla dagar om året och inte bara ge fina överraskningar just den 14 februari men det är en gullig dag, det är det. Jag tänker alltid innan att det inte är nått speciellt, att den är lite överdriven men jag kommer på mig själv, varje jävla år , att jag rycks med i kärleks-svängen. Jag bara myser hela dagen och tänker visst extra på dom jag tycker om! Kan helt enkelt inte låta bli.
När jag var och köpte en grej till min älskling log jag åt alla män som stod och trängdes vid blommorna, haha gulligt. Efter jobbet den dagen åkte jag hem till min bästa mamma och pappa. Vi åt en smaskig middag och åt pannacotta till efterätt, gott! Min fina M var ju i stockholm söndag-tisdag så honom blev det inget vidare firande med. Dock passade vi på att mysa lite extra i fredags!
Jag tänkte kolla på tv nu om några minuter. Som sjukling har jag följt "Halv åtta hos mig" och idag är det ju veckofinal, tjoho. Hörs kanske imorgon!


Söndag 13/2

Det är väl trevligt med blogginlägg som dyker upp med ca 2-3 månaders mellanrum? Det är ju hur som helst bättre än inget. Jag har ju en annan blogg som jag tänkt att sattsa lite mer på men just nu är det alldeles för mycket annat i mitt liv, så jag hinner inte riktigt.
Jag kommer berätta mer och köra igång med den andra bloggen här under våren 2011. Men först ska vi flytta! Så himla spännande. Jag som varit Torslandabo hela mitt 20åriga liv, flyttar om ca 2 veckor till Tuve. En superfin och fräsch tvåa som jag och M köpt tillsammans. Det är alltså min första egna lägenhet. Coolt!
Förstår ni hur vuxenpoängen ramlar in eller?
Får se om vi trivs i Tuve, båda två har en riktigt bra inställning så jag tror det blir kanon. Dock får jag lite längre till jobbet men närmare till så mycket annat.
Har redan börjat förbereda lite och köpt sjukt snygga grejer till vårat nya hem. Förra helgen, då jag hade en helt underbar spa-weekend med min underbara mamma (det kan jag berätta om en annan gång) så åkte vi till Ullared ,Ge-kås på söndagen. Där mötte vi mina bästa kusiner Malvina, Alice och min bästa moster. Jag och dom var lite i samma sits, vi flyttar nämligen i februari allihopa. Så hängde mest på hem och inredningsavdelningarna. Så mycket fint!
Tog självklart en sväng förbi kläderna också men det var inte mycket att ha alltså. Blev två par leggins, ett par militärgröna med coola dragkedjor som jag tänkte spara och använde i vår. Tillsammans med mina Converse som jag saknar nått fruktansvärt! Dom står i skolhyllan och glor på mig varenda morgon och skriker efter att få bli använda men vädret tillåter inte det än. Jag längtar. Det gör väl alla?!
JPåtal om väder är det ju helt galet fint väder ute idag men det blåser lite granna och är ganska många minusgrader så vi har inte ens varit utanför dörren.
Vi är på Tjörn, har spenderat hela helgen här. En riktigt bra helg, dom går så satans fort!
I fredags hade jag och M lite mys för oss själva, åt thaimat, kollade tv och badade bastu. Igår komm grabbarna hit och vi åt god middag tillsammans, drack massa gott och dom bastade å drack öl. Jag bastade dock inte, jag drack bara öl. Det gick finfint det med!
Så vi har slöat oss här i soffan hela förmiddagen. Hoppas ni också har en skön söndag.
/

RSS 2.0