Lunch och knasiga jobbtider

Har precis slängt i mig en lunch, vet inte om man ska kalla den sen eller tidig men god var den. Åt som om ag inte hade sett mat på flera år, haha. Var riktigt hungrig! Är en lite tokig dag idag, började jobba kl 6 imorse och slutade 10, åkte då hem men stannade till i några affärer på vägen och köpte lite julklappar. 2 stycken för att vara exakt! Har iallafall kommit igång med julklapparna nu, det känns otroligt skönt. Jag har idéer och tips men jag kan inte riktigt bestämma mig. Svårt det där men det blir bra i slutändan! Är nöjd över att jag lyckats samla ihop lite önskningar från  ALLA jag ska köpa till.

Tillbaka till den knasiga dagen, jag skall bara vara hemma någon timme till sedan är det dags att åka till jobbet igen.Skall jobba 15:00 - 20:00 ikväll. Det blir mitt första sena pass, vanligtvis börjar man då 12 eller 13 men eftersom jag redan jobbat 4 timmar så får jag lite dispans. Gott!
Kändes dock konstigt att åka från jobbet redan kl 10 och att jag ska dit snart igen men det gör ingenting. Det blir bra!
Tänkte berätta lite mer om min lunch, haha. Ett väldigt intressant ämne! 
När jag slängde ihop lunchen lite snabbt slog det mig att jag faktiskt blivit en riktig liten lchf-are, utan att tänka mig för. Jag stekte nämligen ihop köttbullar, haricots verts-bönor och äggröra. Hur gott som helst! Snålt med kolhydrater och verkligen en klassisk lchf-lunch. Jag tog helt enkelt det jag var sugen på. 
Nu till det roliga, (eller roligt och roligt) jag hade aldrig kommit på tanken att bara äta köttbullar, haricots verts och ögg för lite mer än ett halvårsedan. Då hade jag varit tvungen att koka pasta eller något sådan till.
Nu tänkte jag mig inte ens för utan slängde bara ihop det. När vi ändå är inne på lchf-snacket kan jag härmed meddela att vikten går stadigt neråt. Vet inte om jag nämnt det i bloggen men jag har nått den målvikten jag satte upp som delmål. Tanken var att jag skulle ligga på den här vikten då året var slut men jag vägde mig den 20 November och redan då hade jag nått den. Så himla grymt!
Nu skall jag slå in en julklapp till. Sedan får jag se om jag sätter mig med några smyckesbeställningar eller inte. Annars gör jag det ikväll och imorgon innan jobbet. Har en del att göra nu innan jul! Puh men det är kul :)






Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0