Pirr och fjärilar i magen

Pirr, pirr, pirr i min mage!
Är faktiskt lite nervös inför imorgon, eller det kommer och går i vågor lixom. Precis sånna här fjärilar och pirr i magen brukar jag nästan alltid få inför saker. Typ som innan en operation, innan jag ska upp på scenen eller som nu, innan jag ska börja på ett helt nytt jobb som dessutom är i en helt ny bransh. Fy tusan, nu när jag skriver om det pirrar det lite extra. Det är jobbigt och roligt på samma gång, det där pirret.
Antar att jag överlever! Nästan alla gångerna vet jag att jag kommer fixa det utan problem, iallafall utan några större problem, men det pirrar ändå. Men det ska det väl göra?
Imorgon skall jag vara på plats kl 7:00, då börjar min arbetsdag. Dock kommer den att bli ganska kort, vilket känns väldigt skönt så att jag sedan kan gå hem och smälta allting. Ta till mig det jag lärt mig under dagen!
Dock har jag en del grejer som ska fixas innan kvällen imorgon men det löser jag på dagen :)
Jag tänkte också såklart berätta om jobbet men det gör jag antingen imorgon eller lite längre fram, då jag vet lite mer.
Nu är jag riktigt trött och jag borde faktiskt sova. Klockan kommer ringa rekordtidigt imorgon men det är bara att vänja sig! Vissa morgonar (hur fan stavas det?! haha) kommer jag att börja klockan 6. DÅ KOMMER KLOCKAN ATT RINGA I OTTAN, men det är lugna puckar. Jag överlever det också!
När jag väl kommit upp och är igång brukar det inte vara några problem. Dock får jag lära mig att lägga mig och somna i tid. Men det blir nog inga problem det heller!
Tänk på mig och håll gärna en tumme för mig imorgon. Kommer antagligen få mina arbetskläder och jag hoppas verkligen dom passar, hihi.
Hej svejs!

Har förresten varit hemma hos mamma och pappa och käkat middag. Det var trevligt och gott! Min bror ner också, enda ifrån Linköping. Inte för att äta middag med oss en torsdag utan för att han ska åka till Skottland imorgon. Men nog om honom, haha. Det var gott och mysigt att äta tillsammans, hela familjen, bara vi.
Tack för ikväll!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0