Spa-weekend

Åh, vilken helg!
Jag och Mikael har varit på spa hela helgen lång. Vi var båda två lediga i fredags så det har till och med varit en långhelg, gott.
Vi packade ihop våra väskor och åkte ner mot Varberg vid 11:30 tiden i fredags. Kom fram till hotellet och fick faktiskt checka in med en gång, skönt. Mickepicke skulle ha sin första behandling redan 14:30 så det var bra att do kunde ordna en tidigare incheckning. Vi fick vårat rum och tog oss varsin cider/öl och påbörjade våran spa-weekend. Vi bytte om till badkläder och fick upp till relaxen, hoppade direkt ner i jaccuzzin. Perfekt! Vi hann dock inte sitta så länge eftersom Mikael hade en tid att passa.
Så medans han gick upp till spa-avdelningen för att ha sitt livs första thai-massage så låg jag kvar på rummet. Tog mig en till cider, slängde ett öga på tvn och bara slappade. Min behandling var inte förrän kl 16:00 nämligen.
Jag hade en massage-behandling som heter Aroma 55, först ut på mitt schema. Det var otroligt skönt men jag har så svårt för att slappna av. Det har jag märkt nu efter denna helgen. Jag fick välja oljor och hon masserade hela kroppen, från topp till tå. Dock valde vi att hoppa över magen eftersom den blev opererad för lite mer än 3 veckor sedan. Men det var skönt ändå! Visst slappnade jag av men jag hade velat slappna ytterligare lite till. Jag är så nyfiken på vad hon ska massera härnäst, när hon hämtade mer olja osv. Det är nånting jag får träna på! (inte mig emot haha)
Vi hade verkligen en skön fredag efter det. Vi gick upp till relaxen och  gottade oss några timmar till innan vi gick ner till rummet för att göra ordning oss inför middagen.
Det ingår middagsbuffé i det paketet som vi hade bokat så vi åt mat på hotellet. Trevligt och gott!
Lördagen var också helt underbar. Vi åt frukost i lugn och ro, fixade oss lite och gick sedan ut på stan en sväng. Kollade i den lilla gallerian som ligger precis bredvid hotellet och köpte lite smått och gott. Alltid kul!
Efter att ha promenerat runt i stan och gått i lite olika affärer var det dags för lunch. Vi hittade ett supermysigt ställe som verkade vara riktigt poppis, det strömmade in folk konstant då vi satt där. Vi hade tur som fick oss ett bord direkt när vi kom. Vi åt deras egen gjorda hamburgare men utan pommes såklart. Jättegott!
Vi kom återigen till hotellet, det var dags för behandling nummer två. Mikael hade då valt en sån massage jag fick på fredagen, en aroma 55 och jag hade en klassisk ansiktsbehandling att vänta mig.
Det var spännande och skönt. Kände mig så himla ren efteråt!

Vi tog med oss kalla drickor upp till relaxen efter våra behandlingar och spenderade nästan 4 timmar där, haha. Vi varvade jaccuzzin med bastu, kallbad och att sitta i relaxrummet och bara slappa. Helt underbart!
Återigen var det dags för middag, vi fixade oss lite och gick sedan ner för att äta mat.
Hade en riktigt trevlig lördagskväll och gud vad gott man somnar när man är på spa. Man känner ju sig så himla lugn, avslappnad och trött haha. Skönt!
Idag åt vi frukost tillsammans och checkade sedan ut. Lämnade Varberg för denna gången och är nu hemma i Göteborg igen.
Skall strax hem till mamma och pappa, det är väl ingen som har missat att det är fars dag idag?!
Hoppas ni också haft en skönt helg. Vi är så himla nöjda båda två! Gud vad bra vi har haft det! ♥
Vi hörs senare!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0