Demi Lovato, felparkering och måndag

Okej, jag dog precis. Nästan helt bokstavligt talat, fast på ett positivt sätt såklart. Upptäckte precis att en av mina absoluta favoritartister Demi Lovato släppt ett nytt album i dagarna. Det finns fortfarande inte på Spotify, det släpptes i USA för 6 dagar sedan. Men jag har det redan i min ägo och gud vad jag gillar det! Massor!
Min lite halvkassa måndag blev precis jävligt bra.
Med halvkass menar jag att den egentligen har varit bra men att det skett några saker som jag helt enkelt hade kunnat vara utan. Det började bra imorse, jag och mina två älsklingar hade en liten mysmorgon innan vi klev upp. Eller som sanningen ska fram så var vi alla rejält slöa när klockan ringde, haha. Min kära sambo gick som vanligt hemifrån innan mig, så jag och vovven hade en egen liten mysmorgon. Det var ju superskönt att ta en promenad innan vi satte oss i bilen. Kanske ska ta morgonpromenader oftare? Få inte för er nånting bara, haha.
På vägen till jobbet lämnade jag hunden hemma i huset, bättre att hon är ensam där som hon är van vid än att vara helt ensam i våran lägenhet.
Än så länge har dagen gått bra, jag hade verkligen klockan på min sida imorse, otroligt skönt. Så, jobbdagen gick också som på räls och jag slutade vid 16:30, då stack jag direkt hem till min fyrbenta älskling och gick en liten promenix i regnet. Efter det packade vi in oss i bilen och körde hem till oss i Tuve. Glider in på parkeringen och ser att det står en annan bil parkerad på våran parkering. Jaha, och vad gör jag nu? Ställer mig såklart på parkeringen bredvid sålänge tills jag fått tag på den här personen som parkerat galet. Lättare sagt än gjort. Personen som parkerat har inte bara blockerat min parkering utan även den bredvid, haha. Klantarsel kan man tycka. Men där stod den och jag fick snällt köra bort till gästparkeringen och lägga på en liten slant. Fick tag i ägaren och ringde upp. Trevlig kille, men det var inte alls han som hade parkerat där utan hans fru, vilket bara gjorde saken roligare haha. Ja, jag är själv tjej men jag måste säga att bilkörning och tjejer inte alltid är den bästa kombinationen. Då syftar jag inte på mig själv och absolut inte på alla tjejer, haha!
Han skulle absolut få tag i sin fru och be henne flytta på sig, jag tackade så mycket och kunde senare gå ut i regnet igen och ställa våran pärla på sin rätta plats.
Väl inne i lägenheten kommer jag på att lönespecen skall ha kommit med posten. Jag dyker på posthögen, sliter upp kuvertet och märker att det blivit FEL. Gah!
Men det är inget jag oroar mig för. Det går att fixa imorgon, ringer jobbet då. Jag är nämligen ledig imorgon och på onsdag. Lyxigt värre!
Det var dagen i sin helhet. Åt en supergod middag framför Idol också, så visst slutade måndagen bra.
Vi hörs!



Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0