LCHF och lördagsfirande!

Det är en lycklig lchf-tjej som skriver. Jag har inte nämnt att jag fick en bakbok i julklapp, av min farmor och farfar.
Bakglädje med LCHF
- baka utan mjöl och socker av Annika Rogneby.
Har bläddrat igenom den några gånger nu och så äntligen fick jag tummen ur och provade ett av dom. Väldigt enkelt men hjälp vad gott det blev. Är faktiskt fortfarande positivt överraskad över hur goda mina chokladbollar blev, för det var just nått så enkelt som chokladbollar jag provade.
Dock ändrade jag lite som vanligt, haha jag kan nog helt enkelt inte låta bli men fy tusan vad goda. Kan nog säga att dom faktiskt är godare än "vanliga". Lucky me!
Dock står smeten i kylen nu en stund, så det stora smakprovet, då även Mikael ska smaka, kommer inte förräns efter maten.
Jag har ju bakat lågkolhydrats-grejer innan men har inte någon gång innan känt att wow, det här var smaskigt!
Gott har det såklart varit och kladdkakan utan mjöl är farligt god men trots det blev jag positivt överraskad nu, av chokladbollarna. Grymt!
Annars har det hittills varit en väldigt lugn och mysig lördag, var så nära på att skriva söndag eftersom det känns som en sådan men tjoho, det är bara lördag!
Det märks av att det har varit en riktig långhelg och det tycker jag är bra. Så det inte är som tex i julas då man också var ledig några dagar extra fast att det inte kändes. Vi hade fullt upp med alla familjer och traditioner att jag aldrig riktigt slappnade av. Men det gör inget, jag är så nöjd med julen ändå. Trots att den var helt grå, istället för vit.
Till och med jag kläckte ur mig att det hade varit mysigt att åka iväg för att åka lite skidor. Då är det framför allt, eller endast snön jag vill åt. Skidor har jag åkt en gång, det var kul och jag var faktiskt helt okej grym men det är ingenting som lockar igen. Jag har faktiskt suttit och drömt mig bort bland paket-resor till Grekland denna veckan. Jag är redan rädd att jag tjatat hål i huvudet på stackars Mikael men fy tusan vad sugen jag är på att åka. Tänk er en strand, medelhavet, god mat, sol och värme, pool, lätta kläder och gott att dricka. Vem blir inte sugen?
Så är det så fruktansvärt många på Facebook som är iväg så jag vill nästan strypa dom allihopa. Är avundsjuk, nått så fruktansvärt!
Men, jag är inte helt ledsen över detta för hoppet finns. Min Mikael har iallafall sagt att han vill åka till Grekland med mig, nån gång, haha.
Jag sparar som en tok! Målet är att den utlandsresa inte ska märkas nått speciellt i min budget. Så jag behöver jobba på, lite till.
Sedan en annan kul grej! Jag eller vi, kommer att få låna en crosstrainer av Mikaels mamma och Matz. Jag blev helt lycklig nu när hon sa att det gick bra! Tack!
Problemet är bara hur den ska transporteras ifrån Tjörn till oss. Det kan tydligen bli lite svårt. Jag håller alla tummar för att det kommer att gå. Då kan jag börja träna redan imorgon, sedan finns det inga undanflykter!
Jag är faktiskt taggad, lika bra att ta tag i det medans den gnistan finns här!
Nu är det dags att laga middag, är fruktansvärt hungrig. Currygryta med kyckling, bacon och paprika står på menyn, hoppas den blir god. Ett nytt recept som vanligt.
Sedan ägnar vi oss åt att fira lördag. Ha en grym kväll!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0