Jag hoppades.

Vad hände med min motivation och min energi? Igår var dagen bra till en början, strålande sol så jag och Johanna käkade våran lunch på en uteservering i stan. Väldigt gott! Aldrig varit där innan men där kommer jag absolut hamna igen :) Kändes lyxigt med en ledig dag till, speciellt eftersom vi båda två var lediga. Vi kollade lite i stan men jag satt upp en regel om att inte köpa massa grejer på denna lönen, det är nämligen några körlektioner till som skall bokas. Och påtal om bokas, har jag sagt att jag bokat min teori och uppkörning nu? Very nice! Jag bara måste klara det.
Tänker inte säga när eller hur men jag då fan berätta när jag klarat det! :D
Okej, tillbaka till det som faktiskt snurrar i min skalle just nu. Det är gårdagen men jag vill inte skriva om det egentligen för det väcker bara alla nyfikna själar till liv och med dom kommer alla frågor. Det orkar inte jag!
Vi var bara ett litet ögonblick ifrån att köpa lägenhet igår, en tvåa i samma hus som vi bor i nu och jag hoppades, jag gjorde verkligen det! Men nu är der över, på en sekund bara. Och jag vill inte bli för personlig här, det är bättre jag pratar med Mikael om detta, jag vet det. Men jag vill bara få ur mig allting! Skrika lite och sura en stund.
Så känns det. Jag ville ha en trappa att stampa upp för och en dörr att smälla igen igårkväll. Mina känslor ville det.
Men i våran etta är den enda dörren man kan smälla igen toadörren.. Mikael sa att jag fick men det ger inte samma effekt om man inte kan stampa upp för trappan först. För att få nån klarhet i det här och faktiskt sätta ord på mina känslor så tror jag att jag blev besviken och lite arg. Men det får jag väl lov att vara? För jag hoppades.

Kommentarer
Du heter? SAHRA

Mongo, vad hände med att du skulle höra av dig om du va i stan? Ledsen jag blev :(

2010-04-15 @ 12:06:24

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0