Hos Emanuel

Väldans vilken trevlig tisdagskväll det kunde bli då. Sitter här hemma hos Emanuel med hela grabbligan! Vi har blivit bjudna på kyckling fajitas som Emanuel och Johan stod för. Himla gott!
Kollar just nu på det gamla härliga programmet, C/O Segermyhr. Tänkte fråga Eman om han har nått gott te som jag kan mysa i soffan med. Ha en myskväll ni också!

Det välde över popcorn ..

Okej, det här inlägget kommer krocka totalt men det bryr jag mig inte om haha. För först vill jag berätta om träningen som gick riktigt bra. Fy fasen var skönt det är att vara igång igen! Nu gäller det alltså. Har siktet inställt och då är det bara att köra, sålänge det varar haha. Det är nämligen typiskt mig att sätta upp gigantiska mål vad gäller träning, godis och vikt med för den delen och sedan inte klara dom.. Men jag har lärt mig, ändrat uppfattning om mig själv en aning och har den här gången ett rimligt mål. Jag mår så fruktansvärt mycket bättre när jag tränar! Och så är det med det.
Sen måste jag berätta vad jag lyckades med förut. Jag skulle poppa lite popcorn (jag sa att allt i inlägget skulle krocka,haha) men alltså bara några tänkte jag. En liten näve eller två, kanske tre. Hur som helst, ni fattar vinken. Jag körde nämligen på sånna man poppar själv i en kastrull på spisen.
Jag hällde i lite lagom, trodde jag och så småningom började det poppa. REJÄLT! Det fick inte ens plats i kastrullen så hela locket lyfta sig och det vällde över popcorn, HAHA. Lite lagom? Nästa gång skall jag enbart lägga 10 majskorn i kastrullen..
Gott var det trotts att det blev lite för många. Jag tvingade Mikael att trycka i sig några han med, haha.
Hade varit för sorgligt om jag åt precis alla små popcorn för mig själv.
Tur att jag har mer träning inbokad i veckan, för som sagt, nu kör vi!

Beställde nyss en jacka

God dag bloggen :)
Sitter hemma på mammas och pappas dator men skall snart köra här ifrån igen. Då är det dags för mig att åka och handla på maxi och göra ett ärende på banken. Redigt värre!
Inköpslistan är redan färdig, har planerat 3 middagar till denna veckan. Tänkte bläddra i mammas tidning och hitta ett fjärde recept. Tycker det är kul med matlagning och så igen. Jag har nog bara varit lite semesterlat.
Beställde precis en jacka ifrån Ellos också. Är inte säker på om jag ska ha den än, tänkte prova den och isåfall skicka tillbaka den. Men alla som känner mig vet ju hur det kommer gå med den saken, att skicka tillbaka en jacka haha. Lägger upp en bild på den, valde en svart för det passar till allt och det var längesen min vinterjacka var just svart.
Hej så länge


Bild på den nya frissen

Hemma igen efter 80års kalasandet. Är väldans trött så det blir sängen nu på en gång faktiskt. Jag är ledig imon och det känns riktigt skönt. Har en hel del som ska bli gjort men jag gillar det.
Sedan är det dags för första träningspasset också, jag är faktiskt taggad och det ska bli gott att komma igång igen. Har kommer överrens med mig själv om att jag ska lägga manken till den här gången, wish me luck!
Slänger med en bild från igår, det är några av er som undrat hur jag ser ut i håret nu för tiden. God natt!


Fredagens shopping

Här får ni fredagens shopping i bilder. Köpte även en klänning/tunika ifrån Kappahl. En svart med lite spets och lager på lager, väldigt snygg. Handlar aldrig på Kappahl annars men vi slank in och hittade ganska mycket fint faktiskt.






Dagen efter

Godmorgon känns ju väldigt fel att säga tidsmässigt men för mig känns det helt rätt eftersom vi klev upp för bara en liten stund sen. Vi fick ganska nyss frukost i magen och här ligger jag nu i soffan med datorn i knät.
Vi var ju ute igår och jag tyckte vi hade en riktigt grym kväll! Jag är ju inte jätte kaxig idag om man säger så..
Så är helt nöjd med kvällen, natten och morgonen.
Om bara en liten stund skall jag börja fixa ordning mig igen, det tar emot en aning. Hade helst av allt spenderat min dag här på soffan med en go film, kanske lite mat och en mysig pojkvän.
Men icke, det är nämligen dags för 70års fest. Yes, Mikaels farfar slår på stort så kl 18 blire det kalas minsann.
Hörde rykten om att det skall komma kring 80 pers?! Så nog blir det party alltid, haha.
Blir nog trevligt, jag hoppas mest på god mat :)
Får se hur sent det blir ikväll, vi lär väl störta i sänga båda två när vi kommer hem. Imorgon är jag, som tur är ledig men jag har en hel del att fixa med så dagen blir fullspäckad ändå.
Tänkte lägga in bilderna nu, dom som jag tog igår men som aldrig kom längre än till kameran..
Bättre sent än aldrig :)

Jag dödade känslan

Jag kände mig ganska redig, men jag dödade den känslan genom att trycka i mig resterna av mitt godis från igår. Jag var nämligen ute på en långpromenad imorse, det var verkligen hur skönt som helst.
Gick väl i ca 40 minuter med musik i öronen. Kände riktigt duktig efteråt men, som sagt, den känslan har dämpats med godis haha.
Efter promenixen tog jag mig en dusch och åkte sedan iväg för att hämta mamma. Jag lekte hennes privata chaufför idag förstår ni. Hon fick lite för mycket vin i sig igår så hon var inte den kaxigaste mamman på jorden idag, haha.
Idag äre party som gäller och jag är heltaggad för jag vet precis vad jag skall ha på mig. Den nya klänningen från MQ såklart! Tänkte måla naglarna med mitt nya nagellack (mörkgrå) och sedan fixa en bra sminkning, så är jag redo att sätta klackarna i taket. Dock vet jag inte vilka skor jag ska ha .. Det problemet måste lösas :)
Jag tänkte ta kort på allting jag köpte igår, slänger in dom om en stund. Hörs då
Och Annelie, det kommer komma bilder på håret, jag loooovar!

LUGG!

Godkväll (godnatt?) bloggen. Kanske är jag en nattmänniska iaf, för här sitter jag med datorn mitt i natten. Fast jag måste erkänna att jag är galet trött!
Ögonen går nästan i kors på mig och jag som hade tänkt skriva lite om min grymma fredag jag nyss haft.
Vi kan ta den i punktform, så kan jag sova sedan haha.
¤ Jobb
¤ Stan med Johanna
¤ Jäkligt bra shopping från bla Monki och HM. (köpte mycket fint)
¤ En liten fika mitt i allting. Inte stor för vi hade middagsplaner.
¤ En fortsatt bra shoppingrunda.
¤ Tog med oss pizza på vägen hem och åt hos oss.
¤ Färgade hennes hår!
¤ Snackade en massa, lyssnade på musik och bara var.

Inget dåligt schema för den här fredagen va? Den började till och med bra redan på jobbet. Både jag och min chef fick en avbokning, så jag var snabb att fråga om hon ville klippa mig. Sagt och gjort!
Jag fick sedan skylla mig själv att jag släppte lös henne i mitt hår, haha. Nej skämt å sido. Det blev en ny frisyr och jag tror jag gillar de. Det tar lite tid att vänja sig.
Hel lugg den här gången (det har jag planerat ett tag nu), fortfarande flikigt framtill på sidorna och jesus vad hon skar/tunnade ut de.
Hon tyckte, precis som jag själv, och Sofia för den delen att mitt hår blir så kompakt. Så här skars det minsann!
Men det blev bra. Har redan fått många komplimanger för min lugg. Skall bara vänja mig själv först
Och sist men absolut inte minst vänja Mikael! Jag är lite nervös över vad han ska tycka. Kalla mig töntig men jag vet att han inte gillar raka luggar..
Fast, så nervös är jag inte. Är nästan säker på att han kommer gilla de! Om inte så är det ju synd om honom.
Nej nu skall jag och min lugg ta å sova en sväng tänkte vi. Fixar till den imorgon och kanske får till en fin bild då :) God natt!

Ingen nattmänniska, ingen morgonmänniska heller..

Är det okej att vara nästan 20år och dödstrött vid den här tiden på dygnet?
Jag undrar om det är normalt. Man kan ju tänka att jag helt enkelt inte är en nattmänniska .. men jag är ingen morgonmänniska heller, haha. Jag är en människa som älskar att sova. Min säng är nämligen skönast i hela världen, trust me on this one. Jag tycker om när Mikaels klocka ringer tidigt på morgonen för då kan jag vända mig om och gosa ner mig ännu mer under täcket. Då skall tilläggas att jag faktiskt är hyffsat pigg. Men när min klocka ringer en timme senare, kan jag inte gosa mer utan måste gå upp och är då dessutom ganska trött!
Jag vet att man blir trött av att sova för mycket men det gör jag faktiskt inte. 8 timmars sömn är helt lagom för mig. Ni får kanske en bild att jag är värsta vraket på morgonen då min egna klocka ringer, så är inte fallet :)
Hur som helst så tror jag eller jag vet att jag kommer bli bra mycket piggare nu när jag kommer igång med träningen igen. För jag är äntligen frisk. Får börja försiktigt med träningen men annars är det bara att köra på.
Nån måste bara sparka mig där bak först. Annars händer nog ingenting.
På måndag är det iaf ett träningspass inplanerat, bra!
Det är lixom ett steg i rätt riktning. Påtal om steg tänkte jag ta några steg in till badrummet och duscha. Ciao

Snurrig morgon

Gó kväll!
Ligger i soffan med datorn på magen, det är en riktigt go ställning att inta då man är trött men inte ska sova än.
Fast jag är inte sovtrött utan det är mina fötter som är trötta. Dom behöver vila efter en dag på jobbet.
Jag tror jag måste skaffa mig ett par nya, riktiga arbetstofflor. Visst låter det som en bra idé? Med tanke på hur mycket jag faktiskt står och går i mitt jobb.

Kul att jag öppnade upp kvällens inlägg med att snacka om fötter, jag gillar inte fötter. Kalla fötter och tår som kommer krypandes under täcket för lite värme är nått av de värsta jag vet. Visste ni inte det om mig innan så vet ni det nu.
Hur som helst har det varit en bra dag på jobbet. Lite snurrig till en början men det löste sig till slut. Jag kom som vanligt en stund innan kl 9 och strax efter mig kommer en kille. Vi kan kalla honom M, jag har klippt honom innan, han hejade, sa att han hade beställt tid och satte sig ner. Jag kollade Ulrikas block men hon skulle ha en tjej 9:15, alltså inte en M. Konstigt tänkte jag. Jag hade nämligen för mig att jag skulle ha någon jag kände på morgonkvisten idag. Kollade mitt block och ser att det visst står M i mitt block men på torsdag, som imorgon.
Jag som precis kommit instormandes och dessutom var lite trött tänker att jag säkert inte har koll på dagen, så jag frågar mig själv lite förvirrat vilken dag det är men får inget direkt svar utan drar en slutsatts att det är jag som ska klippa M. Förklarar att jag bara ska räkna växeln, plocka lite grejer och sedan ta hand om honom. Då, just då, kliver mina två "riktiga" kunder in genom dörren. Glada att se mig och jag står bakom disken som ett frågetecken, haha.
Vid det här laget är det kaos i min skalle och jag kollar återigen i mitt block. För visst tusan står det M där, men han ska ju komma imorgon klockan 9..
Som tur är har Ulrika 20 min kvar tills hennes kund kommer, så hon räddar situationen och M blir klippt.
Likaså mina egna kunder. Trevligt värre!
En mer detaljerad beskrivning än så kan ni faktiskt inte så, haha. Typiskt mig, fråga Mikael ..
Han klagar alltid på att jag måste berätta ALLT i detalj och att jag kan dra en historia för flera olika personer och inte missa en enda detalj nån gång. Är inte de ganska bra egentligen?
Bra eller inte, tänkte jag fortsätta sysselsätta mig med att glo på musikvideos.
Ha en bra kväll.

Helt nytt märke på salongen!

Idag var det en seg dag på jobbet men det gjorde absolut ingenting, det var nämligen precis rätt tillfälle för en sedag. Vi har nu, efter våra semesterveckor, beställt ett HELT NYTT MÄRKE. Alltså ett helt nytt sortiment. Grymt kul! Alla produkterna hade kommit då jag kom till jobbet imorse och då snackar vi inte lite produkter.
Herrejesus vad produkter. Säljaren gav oss också helt nya flaskor (självklart i det nya märket) till schamponeringen. Så nu står inte det vanliga Goldwell grejerna där utan hyllorna är proppfulla med Schampon, balsam och inpackningar i typ 12 olika sorter ifrån REVLON PROFESSIONAL.
Så eftersom min första kund hade missat tiden totalt ... ställde jag ordning alla produkterna på hyllorna, för självklart har vi alla schampon till försäljning ut till kund :)
Våran produkthylla är förövrigt galet snyggt nu och vi satte även upp nya grejer i både fönster och på väggarna.
Vilken förmiddag va? Inspirationen riktigt flödade, haha.
Tog lite kort med mobilen men den och datorn vill inte riktigt samarbeta? Så det får vänta tills mina två ögonstenar löst sin konflikt.
Jag tänkte föna håret (shit, känner ni också att det bkev vääääldigt mycket hårsnack nu?) och sen krypa ner under täcket. Ska plugga lite.
Yes ni läste rätt, har tagit hem alla broschyrer osv för det nya märket. Duktiga mig!
Sov så pissdåligt inatt så jag tänkte lägga mig i tid och hoppas på att stormen och regnet kan vara lite tystare denna natten. Tänka lite på att folk faktiskt försöker sova?
God natt på er

Ni kan njuta av shoppingen sålänge..

Medans jag hoppar in i duschen så får ni njuta av min ursnygga klänning (från MQ), min galet snygga väska (från Lindex) och mina nya, också snygga för den delen, jeans.
Så hörs vi sedan! Tänkte lägga en pigmentinpackning i håret också, det gör susen de.
Skall berätta mer om det en annan gång tänkte jag.
Ciao, so long




Riktigt ruskväder!

Usch, var precis ute och körde i det här ruskvädret. Fy! Jag riktigt kurade ihop mig i bilen när jag hade lämnat av Johanna och skulle köra hem.
Det skall tydligen bli näst intill storm inatt, klass1 varning?! Låter inte bra.
Jag hittar inte minneskortläsaren så bilderna får ni njuta av imorgon istället. Kul att ha nånting å se fram emot! :)
Imorgon är det jobb för min del, skall göra folk fina i håret 9-18.
Efter det skall jag prova en enkel men grymt god middag (hoppas jag). Kan slänga upp receptet här då jag gjort den.
Sov gott på er

Riktiga mästekockar

Dagen har varit helt fulldpäckad, har hunnit helt galet mycket om man tänker efter.
Hade ställt klockan på 9 men kom inte ur sängen för än strax efter halv 10. Gott att vara ledig!
Jag käkade frukost i lugn och ro, satte på lite bra musik på Spotify och hade en lugn morgon.
Ringde mamma och vi bestämde att hon skulle hämta upp mig efter att hon fixat lite hemma. Så med lite smink och kläder på mig blev jag upphämtad (fast jag körde) och styrde våran kos mot Backaplan.
Den ursnygga klänningen ifrån MQ, som jag provade i lördags, bara skulle bli min! Så blev det också. Det fanns EN kvar i min storlek, tack och lov. Lycklig som bara den gick vi vidare till lite andra affärer och jag blev äntligen ett par jeans rikare. Det är verkligen en ovanlig syn skall ni veta. Men det känns bra som tusan :)
Hur som helst. Påvägen hem körde vi vägen om Lindex och hämtade väskan som jag beställde för ett litet tag sen. Även den gaaaalet snygg!
Så en riktigt glad tjej kom hem till mamma och pappa. Vi förberrede oss för en tur i skogen, det skulle plockas blåbär och svamp. (Blåbär för min del) och tur var väl de för mamma och pappa hittade sammanlagt 5 kantareller. Jag däremot fick ihop blåbär till en hel paj, som jag, Johanna och Mikael ska äta nu med lite glass till.
Just det, Johanna mötte jag upp efter att hon slutat jobba så vi kunde ta en fika. Mys!
Sedan handlades det lite granna och jag bjöd med henne hem på middag. As god lasange med sallad blev det och gud vad smarrig den blev. Riktiga mästerkockar!
Nu väntar pajen, sedan skall jag köra lilla fröken hem :)
Senare kommer det bilder! (kanske imorgon, haha)

Utkast: Aug. 22, 2010

Snap, två inlägg på samma kväll. En bra början!
Jag vill bara berätta att vi var på kräftskiva igår, på Mjörn. Det var en riktigt lyckad kväll/natt och fy tusan vad gott det var med kräftor, räkor, aioli, baguette och vin. MUMS
Det var trevligt, vi hade dukat upp med långbord så att alla vi 19 kunde sitta ute tillsammans. Havsutsiken fanns där som vanligt och stämningen var på topp. Kul att man för en gång skull inte kände alla utantill och in utan faktiskt träffade nytt folk. En bra mix av folk helt enkelt.
Även om vi var lite småkändisar för varandra så var det några nya ansikten. Grym kväll, tack för de alla som medverkade!
Idag har vi varit (eller läs jag) varit sådär äckligt bakis. Blä, menjag har inte känt mig döende utan dagen har flytit på ganska bra. Efter lite städning och sådär lade sig jag och Mikael på gräsmattan, i solen.
Vi somnade och hade det hur mysigt som helst. Minst i 2 timmar!
Sedan var det dags att bege sig hemåt, hit, till våran fina lägenhet. Vi stannade dock på vägen och tog varsin pizza på Robbans uteservering, den satt fint.
Nu tänkte vi krypa ner. Mikael kommer somna som en stock men det gör inte, jag är nog inte långt efter.
Vi hörs imorgon, är ledig då men har planer ändå. God natt

Rising

Hej bloggen! Minns du mig? Lina, det är jag som äger den här bloggen och brukade vara aktiv i mitt skrivande. Tills sommaren kom .. tills jag slutade ta bilder på allt jag gör och tills skrivlusten försvann.
Men den har hittat tillbaka och jag har bestämt mig för att göra ett lyft. Tänkte antingen ge mig på att fixa designen själv eller be någon duktig vän. För bilden ni ser på mig här till höger, är sååå gammal. Håret är långt(jämfört med längden på bilden) , jag har en annan frisyr och det är snyggt mahognyfärgat.
På bilden gick jag fortfarande i skolan, nu jobbar jag som frisör och är sambo. Det har helt enkelt hänt grejer!
Påtal om skrivarlusten så kommer den tillbaka lite då och då. Men jag tänker såhär, vem skriver jag för egentligen?
Det är väl ingen människa som tar sig tid att läsa om mitt liv. Förutom mina kompisar som ändå har någorlunda koll på vad jag pysslar med.
Mest skriver man väl för att det är kul och skönt. Och kanske för att det finns nån liten kotte där ute i landet som faktiskt läser. Ett tag hade jag riktigt bra med läsare, det var kul :)
Hur som helst. Jag har en ny blogg som är under uppbyggnad. Den är till för mina smycken som jag designar och gör själv. Tanken är väl egentligen en hemsidag men jag vill kunna skriva nån rad eller två om de nya smyckena som jag lägger upp. Så en blogg får passa bra än så länge!

Hösten närmar sig och det tycker jag är skönt. Kanske därför det passar bra med en nystart?
Alla har nystarter på hösten. Med allt möjligt. Till och med jag.
Nu kommer jag säkert tappa bloggandet igen om ett tag,  men so what?
Jag skriver när jag skriver och så är det med de.
So long.



RSS 2.0