Happy, after all..

2 veckor sedan, herregud. I förra inlägget skrev jag om mina galet snygga byxor, jag använde dom för första gången igår. Det har helt enkelt varit för varmt, vilket jag inte direkt ser som ett problem.
Nu däremot, regnar det konstant! Det är faktiskt helt galet, det riktigt vräker ner utanför fönstret.
Så idag kan jag ha mina snyggbyxor igen! OCh imorgon med, i över morgon med och typ resten av min semester..
Åh, nu lät jag riktigt negativ, det är jag inte egentligen. Jag är faktiskt en glad prick trotts att jag legat med lunginflammation och grejer. Men jag ser fram emot helgen som ju faktiskt börjar idag!
Ikväll, eller senare idag skall jag vara med Johanna som jag inte varit med på, ääh väldigt länge. Vi tänkte väl äta nått gott och kolla på film kanske? Vad gör man när det ösregnar lixom? Egentligen vill jag inte ens lämna lägenheten, haha. För det skall jag göra imorgon, lämna lägenheten och Göteborg för att bege mig till Kungsbacka.
Äntligen har jag fått tummen ur, skall åka ner och vara med min fina Sofia. Som hon tjatat på att jag ska komma ner till henne. Dåligt samvete? OM jag haft. Så det vore inte ett dugg konstigt om Sofia hade trillat av stolen när jag skrev att jag ska komma ner till henne på lördag, vare sig hon vill eller inte. Haha.
Det skall bli riktigt mysigt, jag längtar. Jag måste ju fortfarande ta det lugnt pga lungorna så vi har planerat in en riktigt grym dag! Hör här: Vi ska gå på kungsmässan (i kungsmässan? haha) Hon ska visa mig sitt nya jobb, spännande. Kanske äta en god lunch eller en riktigt smarrig middag? Sedan vara hos henne och prata en massa, för det är vi bra på, ha lite godis och kolla på film! Sen kanske sova nån timme eller så och så åker jag hem på söndagen.
Då kommer mina älskade smålänningar upp och det blir bra!
Så jag är faktiskt en riktigt glad prick, trotts allt! Ciao

Galet snygga byxor!

Mm, naturgodis är ju så himla galet gott. Har kommit på att man inte alls behöver köpa en megapåse när man är lite sugen utan att det faktiskt bara räcker med lite. För sötsuget lägger ju sig igen när man fått i sig ett par stycken. Är man som mig så äter man ändå upp hela påsen, fast man inte är lika sugen längre.
Undra hur länge jag kan hålla det här vid liv? Tanken är god iaf.
Idag var en lite halvseg dag på jobbet på förmiddagen men sen gick tiden fort och det var dags att sluta. Kände mig lite stressad när jag körde bort till Lindex, visste att dom hade massa rea och att jag hade lite tid på mig innan stängning. Det gick inte riktigt ihop för jag fick inte kollat på allt. Men jag fick med mig ett par galet snygga, då menar jag riktigt snygga, byxor hem. Mh, jag njuter av bara tanken på dom. Lite kyligare klimat bara så ser ni dom på mig. En tunika som jag hittade på hemsidan häromdagen, en cool variant. Sist samt minst en "sov bh" som jag börjat kalla det. En spetts variant utan byglar och trekants formad, så skönt att sova i. En rosa fick bli min.
Jag är nöjd som fan med de tre köpen, lycklig helt enkelt.
Efter mitt hyffsat snabba besök på Linex sprang jag en runda inne på Maxi och handlade lite nödvändigt.
Blev en väldigt god middag idag, bara för de. Heta hamburgare med klyftpotatis och paprika.
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan faktiskt sova. Är väldans trött efter natten till idag.
Det åskade ju som aldrig förr, det är inte riktigt min grej. Så hoppas på en lugn natt inatt, hej svejs!

Bilder ifrån helgen

Bilder ifrån våran kanonhelg. Från fredag till söndag, enjoy!










Helgen i det stora hela

Åh en kanon helg. En helg med massa olika grejer, lite av allting. I fredags efter vi hämtat våran lilla pärla till bil (som vi förövrigt är skit nöjda med) åkte vi upp till Tjörn. Hämtade Benjamin påvägen och åt på thairestaurangen i Skärhamn. Uteservering, solen sken, bra sällskap och sjukt god mat.
Tanken var att vi efter detta skulle åka hem till Tony för att kolla på film och bara ha en degkväll. Men, Robbans pizzeria (som är bäst på att göra pizza) hade i fredagskväll invigning av sin pub. Så självklart skulle vi vägen om den när vi hämtat upp Emanuel. Det var helt tomt men killarna ville ta en öl så jag erbjöd mig att köra. Vet att dom längtat efter en grabböl på Robbans. Hur som helst så sitter vi där, i fyra, i lugnan ro och in kommer en aspackad kille. En stund efter honom trillar det in goa grabbar efter varandra. Det slutade med ett fullproppat Robbans, ljudnivå som hette duga och så jag, helt osminkad, nykter och otaggad haha. Det var inte så farligt som det låter. Hade trevligt endå och efter ca 4 öl tyckte killarna att vi visst kunde åka hem till Tony. Sagt och gjort, film blev det och sedan körde jag hem alla grabbar.
Vaknade av klockan på lördagmorgon, det var dags för 3 rätters lunch på en riktigt fin restaurang, precis vid havet på Härön. Gud så fint och hjälp vad gott var det. Detta var med Mikaels pappas släkt, som valde att fira honom där.
Dit vill jag verkligen igen. Jag föll som en fura för hela alltet. Lägger du det på minnet älskling?
Väl hemma igen gick vi ner till havet och tog oss årets första dopp, äntligen! Så jäkla gott var det.
Låg en stund i solen och hade det gott. Gick upp till huset igen och åt en god middag samtidigt som vi förfestade, vid det här laget har Benjamin och Emanuel anslutit sig till oss.
Blev skjutsade till Pater noster och där spenderade vi kvällen. Kul!
Hade en kul kväll och det slutade med att jag, Mikael och Emanuel sov i samma säng :)
Idag har vi firat Mikaels med hans mamma och restan av familjen. Åt väldigt god smörgåstårta och så god efterätt att jag trodde jag skulle spricka. Han är nöjd med alla presenter så dagen har varit bra!
Tack för en grym helg alla! Bilder kommer i ett inlägg efter detta. Ciao

Mina smycken sprider sig genom landet

Det är ju inte helt fel att lämna jobbet med ett leende, eller hur? Dom här tre sista jobbdagarna har fått mig att tänka om lite granna, en positiv vänding alltså. Innan jag lämnade salongen idag för att cykla hem sa min chef till mig hur duktig jag är och hur snabb jag blivit. Jag jobbar på riktig bra och ger bra resultat! Hon är så nöjd med mig och hoppas att jag stannar där på salongen länge länge. Ungefär så sa hon. Hur glad blir man inte?
Jag gick ut från jobbet med ett stort leende på läpparna. Att solen sken och sommaren är hos oss fick mig att le lite extra.
Jag blev om mäjlogt ännu gladare för bara någon minut sen. Igår skickade jag ett av mina armband till Borås, kunderna sprider sig runt om i landet och det gillar vi. Så kul! Hur som helst hade Kajsa, som tjejen heter, sagt att hon lagt på en liten bonus på kostnaden för armbandet som hon tyckte jag var värd. Tack så mycket för den!
Blev hur glad som helst. Inte just över pengarna utan över själva grejen. Det gjorde lixom min dag :)
Imorgon jobbar jag 9-18 igen och hoppas dagen går lika fort som den gjorde idag. Den bara svischade förbi.
Längtar till helgen, då skall min Mikael firas. Jag är heltaggad över presenterna som vanligt, haha.
Planerade lite med mamma idag och oj vad bra det kommer bli. Mikael och jag skall även planera hur helgen blir men den spenderas troligtvis på Tjörn eftersom hans familj och kompisar håller hus där.
Inte mig emot. Hoppas det blir bra väder också.
Nu tänkte jag fixa ett armband till mig och förhoppningsvis ge mina naglar en liten fix. Vi hörs!

Tar tag i dagen ännu en gång

Sitter vid mina föräldras laptop, har druckit en kopp te och har för övrigt ganska tråkigt. En lam måndag men det är så skönt att vara ledig. Sov ut ordenligt imorse vilket var riktigt gott.
Satte mig på cykeln och åt frukosten här hemma i huset innan jag gick en sväng med vovven.
Fick gjort ett födelsdagskort till min prins och har beställt den ena delen av hans present, woho. Jag är alltid lika taggad när det gäller andras presenter, speciellt eftersom jag själv älskar presenter och alltid är så galet nyfiken. Mikael där emot rör knappt en min fastän jag ställer mig framför honom och säger "Åh jag vet precis vad du ska få av mig i present nu, så grymt". En annan hade ju dött av nyfikenhet!
Jag skall snart ta tag i den här dagen lite mer och få lite gjort. Det behövs både tvättas och städas hemma så det är lika bra att göra ett städryck när vädret ändå är lite sådär ute. Har även ett till ärende och två beställda armband att leverera. Ikväll tänkte jag se om det finns lite bilder ifrån helgen att lägga in, berättar även då hur vi haft det i Småland :)

Bäst helg!

Hemma igen, från helgen i Småland. Som varit helt galet bra och så grym!
Eftersom man inte sover helt världsbäst när man sover i tält och med tanke på vilken helg vi haft så är jag väldans trött. Sängen riktigt skriker efter mig. Så detta inlägget får bara bli ett livstecken så får vi höras mera en annan dag. Kanske imorgon så jag kan berätta om helgen. God natt!

RSS 2.0