En smula mer kulturell

Vi hamnade aldrig på Rose&Crown utan middagen åt vi istället på Lilla London, väldigt gott. Har faktiskt aldrig varit där innan men fler gånger kommer det bli. Jag åt Lilla Londons hamburgare som var väldigt god med klyftpotatis till. Eftersom jag skulle övningsköra hem genom stan sen blev det en Pepsi Max för min del, ändå gott.
Vi blev 7 stycken tjejer allt som allt och jag tyckte det var trevligt. Dom är så himla roliga och det märks att jag inte bara är ett litet barn längre. Påstår mig inte vara vuxen men jag märkte skillnad igår då jag satt och åt med mamma och hennes väninnor, mot vad jag hade tyckt/känt för några år sedan.
Anyway, efter middagen gick vi Avenyn upp och in på Stadsteatern där vi skulle kolla på Satanisterna. Vi satte oss i baren och snackade lite och där, måste jag säga, hade det suttit fint med en drink men körningen slog ut den tanken. Teatern, Sataniserna var bra. Jag måste ärligt säga att jag inte är någon speciellt kulturell människa och att jag aldrig varit på teater utanför skolan innan. Men jag gillade det och den var bra. Hemsk, djup och tung men bra. Duktiga skådespelare och historien satte sig verkligen. Bra betyg ifrån mig med andra ord!
Jag var nöjd med kvällen och körningen hem gick bra. Inte nog med det så kommer jag hem till en färdig lägenhet! Vårat projekt är i princip helt klart nu. SÅ SNYGGT! Det är en grej till som skall fixas och sedan skall grejerna runt omkring plockas bort så det blir lite ordning. Me like!
Nu har jag lite arbete framför mig, det är bäst jag sätter igång. Lägger upp bilder sedan, kika in då :)

Middag på Rose@Crown ikväll

Hjälp vad det började blåsa ute. Var nyss ute en liten sväng med vovven och skall strax bege ut igen. Fast denna gången ner till bussen och in till stan. Väl där inne möter jag mamma och några av hennes tjejer, alltså väninnor. Vi skall äta middag tillsammans på Rose@Crown och sedan gå på teater. Skall bli riktigt trevligt! Har aldrig ätit på det stället så jag hoppas på riktigt god mat :) Annars har det varit en bra dag idag faktiskt, trotts inget jobb. Skönt ändå! Hade inte varit skönt eller praktiskt att jobba typ 4 timmar idag bara. Har däremot fått gjort en del grejer. Jag har blandat gjort nya kort, ny inspiration gav mig 4 handgjorda kort. Dom blev nice! Några bättre än andra. Det märktes att jag var lite ringrostig i början. Men det gav sig snabbt! Nu skall jag ge hunden mat, sedan vandra ner till bussen.
Ha en bra kväll! Det skall jag :)

Jag är visst spontan!

Jag är visst spontan! Jag bestämde mig imorse att jag skulle kolla på ett avsnitt av Gossip Girl tillsammans med min frukost, det gjorde jag helt spontant. Jag har på mig jeans och linne, det är fruktansvärt spontant! (om man heter Lina) Jag fick ett sms av Johanna, som hade bestämt att vi skulle in till stan för att shoppa och fika. Vi behövde göra något annat och hon har så rätt. Så helt jävla spontant åker jag strax in till stan, bara sådär. Igår tillråga på allt köpte jag mig ett par nya solglasögon, pilotisar of course, fast en annan modell och vet ni vad? Det gjorde jag helt spontant!
Så du, jag är visst spontan! :)

Klänning i svart! Fast med färg

Jag kan inte riktigt hjälpa det och det är väl inget fel egentligen men jag har bestämt mig för färg och blommigt. I vår och sommar alltså. Bestämt och bestämt, sagt till mig själv att skärpa mig lite. För hur det än är så slutar det alltid med att jag får med mig ett plagg i svart eller vitt. Möjligtvis grått eller mörkblått. Hur kul är det på en skala 1-10 egentligen? Jag är ju en glad tjej och jag passar faktiskt i färg. Ni förstår min tankegång va?
Så jag har helt enkelt kommit överrens med mig själv om färg och blommor, thats it.
Jag har verkligen fastnat för denna klänningen som jag såg hos Ellos, visst är den fin? Med svarta skor, nitar och hela köret blir man väl inte så himla flickig och gullig? Det är min stora skräck, haha.


Gossip

Så, vad gör man då på sin lediga dag och när man är lite sjuk? Jo man målar om i lägenheten, åker hem till huset och går en promenad med hunden, man äter en god lunch tillsammans med sina kompisar, kollar lite kläder (när man ändå är där) pluggar teori innan man har körlektion mitt i rusningstrafiken, fortsätter fixa ordning här hemma i lägenheten, dock med pojkvännens hjälp, käkar middag, kollar på Gossip girl och gör ordning en matsäck.
Låter som en ganska bra ledig dag va? Det har jag faktiskt haft, trotts att jag mår som jag mår. Med nässpray så funkar det faktiskt ganska bra.
Påtal om Gossip girl så har vi nu blivit kompisar igen, inte bäst vänner än .. men på god väg. Jag började faktiskt med säsong 1. Har självklart redan sett den men tänkte ta ett rejält maraton nu och ville då börja om från början :)
Imorgon är det jobb som gäller, en lång dag. Eller inte så lång egentligen men 8:30 till 17:15. Det är utflykt som står på schemat, teater på stadsbiblioteket minsann. Så därför har jag nyss gjort mig en smarrig matsäck.
Blir nog kanon det där. Hoppas på bra väder! Sov gott ♥

Trotts att jag harklade mig låter jag som ett vrak

Usch, det är värre idag än det var igår. Mamma ringde nyss och trotts att jag harklade mig och svalde flera gånger lät jag osm ett vrak när jag svarade. Jag har börjat hosta och snorar mer än någonsin. Kanske är det påväg ut då? Hur som helst hade jag en bättre natt eftersom jag fick tag i nässpray igårkväll. Kanon!
Det är ju strålande väder ute idag med, så himla härligt. Kanske man ska ha sina nya skor på sig? Jag sitter verkligen i valet och kvalet just nu (säger man så?) Jag och Mikael köpte ju färg igår för att måla det sista av väggen. Jag vill börja, det hade varit så najs att bara få det gjort. Men det känns sådär att ställa sig för att måla en hel vägg när jag är ensam hemma och redan har träningsvärk i axlarna, haha. Kommer jag orka? Kanske är bättre att vänta till Micke kommit hem ändå? Panik.
annars så har jag en söt liten vovve som väntar på mig där hemma, än så länge ligger hon och sover så sött men vid halv 12 sedan skall jag gå en sväng med henne. Efter det har jag ett samtal att ringa, spännande!
Sedan står det teori och körlektion på mitt schema idag. Sist stod det träning men det funkar ju inte :(
Får slemma och snora klart innan jag kan träna igen. Synd!

yippie

Det fick bli en kvällspromenad för min del. Ner till Hemköp för att införskaffa mig nässpray, bland annat. Jag skulle inte klara av en natt till då jag vaknar varran timme av att jag inte kan andas genom näsan och har då andats genom munnen vilket leder till en torr hals. Hade en sån jävlig natt inatt nämligen och jag var inte glad då jag vaknade. Som tur är hade jag en himla bra dag på jobbet och fick höra en riktigt kul grej som gjorde den ännu bättre. Att det var strålande solsken ute gjorde inte saken bättre direkt. Mina nya Converse fick dock inte förgylla min dag, tänkte att jag kunde använda mina kängor ett tag till. Jag kommer antagligen leva i Conversen sen ändå. Efter jobbet mötte jag upp Micke vid färgaffären, det var dags att köpa den riktiga färgen till väggen. För vet ni vad? Vi (mest jag) fick oss ett ryck igår och grundmålade hela väggen vit. As najs! Det ena leder till det andra, bokstavligt talat. Nu när vi äntligen kommit igång måste vi nämligen fortsätta. För nu är väggen grundmålad och alla våra möbler och grejer står ihop trängda i mitten av lägenheten. Detta betyder att det ser ut som ett jävla bomb nedslag och det är en ren hinderbana att ta sig igenom bara om man ska gå från sängen till toan. Så såhär kan vi inte ha det. Så imorgon åker den riktiga färgen på, när den torkar osv så åker vi till ikea. Där skall det bla handlas hyllor och grejer till datorhörnan som kommer bli så fin. Skärmen hamnar på en arm på väggen och gud vad bra det kommer bli! När den hamnar där får vi plötsligt plats på soffbordet, yippie! Ni fattar grejen va?
Jag gör det and I like it. Nu tänkte jag ta och bädda ner mig i sängen, mysa och läsa lite bloggar ♥

Firade vädret med nya skor!

Det är ju så galet fint väder att jag var tvungen att fira lite granna, genom att köpa ett par skor. Sprillans nya Converse-skor finns nu i min ägo. Ganska najs! Vi tog oss också en liten lunch och en glass i solen. En promenad med mamma och här sitter jag nu i vårat kök. Har hjälpt mamma med lite grejer och under tiden roade sig Mikael med min mobil. Det får ni en bild på :) Vi hörs!


Jobbigt

Dagarna bara svischar förbi, speciellt idag då jag har haft musiken på högsta volym hela dagen. Har fått koppla in min dator med en sladd till Mikaels högtalare och förstärkare vilket betyder att jag riktigt rockat loss till enbart bra musik hela dagen. Vi hade lite planer men det blev inte riktigt av. Som vanligt blir det inte som man har tänkt sig, eller som jag har tänkt mig kanske jag skall säga. Jag tror jag skall ta och bli mer självständig faktiskt, jag menar, vem har sagt att det inte är mysigt att kolla på skor och kläder själv? Det kanske borde ta och provas.
Dock blir det väl lite stelt att fika själv men det är en annan femma. Vad tror ni? Så vet jag precis vad jag har att ställa mig in på och sådär. Jag behöver lixom inte anpassa mig efter någon annan. Visst?
Eller så tar jag tag i någon kompis och så är den saken löst. Hm, detta tål att tänkas på.
Jag har hur som helst bestämt mig för att bli lite mer involverad i tv-serier. Jag följer inte någon nu..
Förutom Sveriges värsta bilförare men det är mest för att boosta mitt självförtroende, haha. Gossip girl och jag skall bli bästa vänner igen. Vi har varit ifrån varandra alldeles för länge nu och det är inte okej. Det märks kanske att jag har lite grejer som behöver komma ur mig? Saker som faktiskt cirkulerar i min hjärna. Men vad finns det för anledning till att skriva det i ett blogginlägg? Det blir bara dumt när personen i fråga (som också snurrar runt i mina tankar) läser det och ifrågasätter. Då måste man både förklara sig och lösa problemet, jobbigt!
Därför skriver jag bara av mig lite granna och om milda saker så blir det inget tjaffs.
Hur som helst tänkte vi kolla på Melodifestivalen ikväll. Det är ju trotts allt final och grejer. Jag känner mig lite halvkrasslig så för mig passar det alldeles utmärkt :)

Handgjorda kort, Enjoy

Tänkte visa er mina senaste kort som jag gjorde för ett tag sen. Enjoy!







Husmor, som fan!

Husmorn i denna lägenheten är verkligen i full gång nu skall ni veta. Jag har precis lagat en middag, till fyra personer eftersom vi behöver matlådor. Eller rättare sagt Mikael behöver matlådor att ha med sig till lunch. På mitt husmors schema står även muffinsbak. Jag blev så himla sugen på att baka. Det är ju så kul! Sist men inte minst skall jag göra middagen som vi skall äta idag, även den blir till matlådor. Redigt värre va? Inte nog med det så har jag varit och handlat plus hämtat min fina vovve så hon är med mig här idag. Mamma och pappa hade fullt upp så jag räddade dom med min idé om att faktiskt ha hunden här hos mig (oss). Så hon är på besök enda till ikväll faktiskt :)
Nej, jag skall ta och börja med mina smarriga rabarbermuffins! Innan jag hinner tappa den här energin, haha.

Halkan

Jag säger bara halkan, OH YES! Då vet jag att ni kan räkna ut vem som var på Stora Holm idag och gjorde sin risk2 utbildning. Eller halkan som den också kallas. Precis som det flesta jag känner så måste jag säga: Fy fan vad roligt det var! Ingenting att vara nervös för alls. Jag var faktiskt riktigt nervös precis innan men de släppte väldigt fort.
Så min dag idag, nämligen 12-16 har jag spenderat där borta och jag är så glad att jag gjort den. Nu är det lixom på riktigt känns det som. Det börjar alltså närma sig och det är så kul.
Anyway, jag hann vara hemma en stund i eftermiddags innan Johanna ringde och det var dags för träning. Fy vad trötta och omotiverade vi var men det gick och vi överlevde. Det är alltid skönt efteråt. Och påtal om skönt så skall jag krypa ner i sängen nu tänkte jag, i en nybäddad säng. Mys!

Grym tisdag imorgon

En ganska mysig kväll såhär i början på veckan. Har haft en bra dag på jobbet (som vanligt på det jobbet) och stter just nu framför tvn och kollar på Hollywood fruar. Jag kunde helt enkelt inte låta bli, haha.
Jobbar imorgon igen och har en körlektion inplanerad. En helt okej dag med andra ord. Eller inte okej, en grym tisdag eller hur? Nu tänker jag tvätta bort sminket och krypa ner under täcket :)

Oh boy, vilken söndag

Oh boy, vilken söndag det blev idag. Vaknade och mådde som jag förtjänade efter en grym partykväll igår. Efter ett antal liter vatten, en tablett, en go dusch och frukost så var jag på banan igen. Och på tal om frukost så fixade min Mikael ordning en riktig söndagsfrukost med baguetter i ugnen, stekt ägg och grejer. Gott!
Efter det blev en kort men skön promenad i solen. Hur bra mår man inte av den egentligen? Vädret är ju kanon, det skulle bara varit några grader varmare. Men det kommer, det kommer.
Annars så har vi lagat mat tillsammans med Mikaels mamma, Matz och Jonas. Dom kom med ica-maxi påsar och sedan satte vi igång. Riktigt smarrigt! Så nu tänkte jag/vi toppa allt det här med en film och jag bestämde att vi tar en kopp te och kanelbulle till den. Hoppas ni också haft en bra helg och en grym söndag.
Imorgon är det måndag igen och då kör vi fullt ös :)

Vi är inte dom enda tjejerna i världen..

Duktig flicka som precis bytte kulan/pluppen på sin piercing i läppen, till en i normal size och med en diamant i. Det har varit min tanke enda sedan jag tappade min på nyårsafton.. Bättre sent än aldrig eller hur är det man säger?
Mina ögon går nästan i kors så trött är jag nu och bara tanken på att klockan ringer imorgon för att få upp mig till en lång dag på salongen, är inte direkt lockande. Fast det brukar vara riktigt kul att jobba lördagar och oftast så går dom fortare än fortast. Efter jobbet imorgon är tanken (eller rättare sagt en önskan) att jag och Johanna skall hinna shoppa lite partykläder. Vi drog nämligen slutsattsen att vi inte äger några som helst bra kläder!
Ta den där slutsattsen med en nypa salt, vi vet att vi inte är dom enda tjejerna i världen som gärna skulle byta ut sin garderob mot nytt varranan vecka. Men för att vara lite seriös en stund så är det faktiskt dåligt med just festkläder. För visst är det viktiga plagg att ha redo i garderoben?
Anyway så kommer i antagligen inte hinna det utan jag får redan nu börja tänka ut en outfit som kan passa in i Göteborgs vilda nattliv (haha).
Det vankas nämligen inflyttnings/förfest och utgång imorgonkväll och för en gång skull är jag taggad. Mikael är, precis som jag, fortfarande lite förvånad. Men varför klaga, kom jag på. Jag bad honom at bara hänga med i svängarna och sånt är han ju bra på. Det märks att jag är trött eftersom mina rader handlar om allt mellan himmel och jord. Så det kanske är bäst att säga god natt? Jag är supernöjd med våran fredagskväll ♥

Glömde ju bilden










































Bara för att jag dragit fram all lugg och hår på den långa sidan ser det extremt kort ut på den andra :)
Får väl ärligt säga att bilden luras lite granna, för här ser det ut som att hela håret är nyklippt och stylat.

"Frisörsnack"

När man inte får klippa andra (jobbar inte på salongen idag) så får man klippa sig själv, tänkte jag och bestämde mig för att jag visst skulle ha lugg. Det började för några veckor sedan då jag blev rejält sugen och började klippa en liten snedlugg. Jag klippte dock aldrig klart den så förra veckan då min chef klippte mig så gjorde hon ingenting med den. Så nu idag tog jag äntligen tag i det och klippte till den ordentligt. Så nu har jag snedlugg igen :)
Nu är det bara håretsom ska växa! Men just nu trivs jag faktiskt med längden och tur är väl de, det är ju så segt att spara från kort till långt så det är inte klokt. Men jag ångrar inte en sekund att jag klippte det kort, trivts så bra i de och är stolt över att jag provat det. Så nu skall det få bli långt igen :)

Man får känna såhär

Kul att ni gillade halsbandet som jag faktiskt gjorde till mig själv. Tänkte att jag behövde ett halsband ur min egna kollektion, det är ju den bästa reklamen att bära sina egna smycken.
Anyway, idag är det fredag igen. Både skönt och inte måste jag säga. Som vanligt är det den känslan jag har såhär på fredagmorgonen. Min mage vill inte alls idag och inte jag heller tack vare den :(
Det är mycket som snurrar i min skalle nu och det är bara så jobbigt! Det är både långt, jobbigt och krångligt att skriva om allting här på bloggen så det får jag ta och hoppa faktiskt. Det är heller inget kul att läsa om, det är ju skit jobbigt och så tråkigt att bara tänka på.
Så för att byta riktning helt tycker jag vi kan koncentrera oss på det fina vädret istället! Jag tänker tvinga mig själv till att låta solen göra mig glad idag. Skall fixa ordning mig lite nu snart för att sedan ta mig hemåt till hunden och gå en sväng. En stor bamsekram av henne kan få mig på bättre tankar också, de vet jag.
Se, nu föll jag in på det där jobbigt negativa igen. Men fan vad svårt det är att tänka på annat när jag har en klump i magen som trycker så att jag mår illa :(
Detta inlägget blev ju bara en enda negativ sörja, men visst får man lov att vara lite neggo ibland? Till och med Lina som annarsär glad får lov att vara de. Jag tänker hur som helst sätta på musiken på hög volym nu och börja fixa mig. Så ska vi se att jag säkert mår bättre sen! Hoppas ni får en bra fredag.
Jag ser dock fram emot sen, när jag är klar på jobbet och skall hem till min fina Mikael <3

Egen designat och handgjort halsband






Sveriges värsta bilförare

När man får en förfrågan som lyder såhär: Alltså, när skall du uppdatera din blogg? Då är det illa. Det var alltså senast i söndags jag skrev några rader här i min fina blogg. Man kan ju tänka såhär att när jag uppdaterar mer sällan så har jag mycket intressant att komma med om man jämför med annars, haha. Nej skämt och sido, jag har helt enkelt andra grejer för mig men jag skall försöka bli bättre. För visst saknar ni det lite granna?
Jag hade i tanken att ta kort på mitt nya halsband (som jag gjorde igår) och lägga upp här på bloggen, men så långt har jag inte kommit idag. Kanske ska ta tummen ur och göra det nu? Det är ju trotts allt paus i Sveriges värsta bilförare, så jag hinner. Jag berättar helt enkelt mer efter att jag lagt upp bilden :)

RSS 2.0