Packning under kontroll

Tjenixen, nu har jag all packning under kontroll. Tror jag?! En liten resväska, handbagage och Mikael. Mer behöver jag ju inte ha med mig!
Jag kör på grejen att inte ha med mig så mycket ner men desto mer hem, haha. Hoppas jag hittar lite fina grejer. Min chef sa att Turkiet är shoppingens mecka, så jag är lite förberred och vet nog vad jag har att vänta mig. Eller så får jag en chock när jag väl är där och kommer vilja ha precis allting. Det återstår att se.
Det skall bli så fruktansvärt kul och skönt. Jag är helt pirrig i hela kroppen och glad, väldigt glad. Vi blir hämtade av mamma och pappa, dom är så söta som följer med båda två, vid 18tiden. Sedan bär det av till Landvetter! Vi är inte framme i Turkiet förrän strax innan 2 inatt så det blir en ganska lång resa. Men det ska nog gå bra :)
Igår hade vi en riktigt bra dag. Jag och Mikael gick en rask promenad på ca en timme, hur skönt som helst. Det var ju ganska kallt men jag älskar vädret så som det är nu. Kallt, soligt och jätte friskt! Efter det blev det en lång och go dusch, väl färdiga tog vi oss in till stan. Det skulle ju växlas pengar och köpas solskydd. Så när vi hade fått det gjort åkte vi tillbaka mot Torslanda och Amhultskrog, där mötte vi Mikaels mamma och Matz. Åt världens godaste middag, herregud. Panerad spättafilé med remouladsås och pommesfrittes. Det var så jäkla gott! Blev helt proppmätt.
Vi åkte hit till lägenheten en stund för att sedan bege oss till Tjörn. Vi tog våran bil och åkte till Tony. Där hade vi mys och filmkväll med några av grabbarna.
Vi körde faktiskt hem efter det, hit till lägenheten igen. Kändes bäst så eftersom vi båda skulle packa och fixa. Så här är jag nu, i soffan, ganska färdig med allting och vill att tiden ska gå. Tänkte kolla lite på tv3play, det brukar fördriva tiden på söndagar hyffsat bra. Ha en grym vecka, tror inte jag bloggar nånting alls där nere. Vi hörs när jag kommer hem igen. Kram

Konstig jobbdag idag

Tjingeling! Blir en konstig jobbdag idag, skall strax cykla till salongen och jobba i 5 timmar. 13-18 är väl kanske en helt okej fredag men jag hade hellre börjat tidigt och slutat tidigt. Det är mer min melodi! 
Annars så har jag haft en ganska bra morgon, det är ju så väldans skönt att inte behöve vakna av ett alarm. Jag hade en mysig sovmorgon och har fram tills nu pysslat med lite allt möjligt. 
Ikväll blir det idol och grejer, Micke ska laga en super god middag och jag tänkte börja paxka. Har inte ens börjat, det är helt galet. Jag trodde att jag var en sån som skulle börjat i måndags redan men icke. Får bli ikväll och imorgon för på söndag åker vi :)
Ha en grym fredag!


Strålande morgonhumör

Good morning sunshine! Är på underbart humör. Har sovit hur gott som helst inatt och jag slapp vakna runt halv 6 och vara vaken i 30-40 min för att sedan somna om och vakna en timme senare. Mikael är ju i Helsingborg på lite utbildning så det var bara min klocka som ringde imorse, lyx! 
Jag gillar dock inte att somna ensam men när jag väl sover är det ju hur gott som helst att ha hela sängen för sig själv, haha.
Idag är första dagen på mitt långvikariat på förskolan. Vet inte om jag varit så tydlig med det men så är det i allafall. Det är från och med nu varje onsdag, dock inte nästa eftersom jag då ligger på stranden och solar, haha. Men sedan är det varje onsdag i lite mer än ett år, så himla roligt. Älskar just nu att jag kan blanda dom är två jobben, det är verkligen kanon. Efter jobbet idag sticker jag direkt till träningen, är inte sugen någonstans. Det har blivit ganska tråkigt på Itrim igen. Det har verkligen gått upp och ned det där men jag ska pallra mig dit ändå. Imorgon tänkte jag ta en joggingrunda, puh. Känner mig så duktig efteråt. Nu skall jag strax klä på mig alla tjocka kläder, det var minus när jag gick upp. Det är nog därför jag är på så bra humör med, gillar vädret och snart är det jul! 

Ha en bra dag :)


En jävel på shopping

Fy vad jag är sugen på ett glas med iskall svartvinsbärssaft. efter det här lilla inlägget får jag banne mig ta och blanda lite saft. Har varit en riktigt seg dag idag, varför är tisdagar det? För visst är det allltid just tisdagarna som är sega?! Den avslutades hur som helst riktigt bra. Så det har inte varit helt pyton med en långsam dag. Efter jobbet fick jag i mig lite middag som bestod av rester från min pizza, den som vi åt i söndags. Har fortfarande inte fått i mig en hel pizza, haha. En stund efter det gick jag över till farmor och farfar. drack te och åt nybakat bröd, hur gott som helst. Självklart med hemmagjord marmelad. Varför blir det alltid så galet gott?, precis allt dom två lagar smakar helt gudomligt. Jag hoppas att jag ärvt just dom generna och blir precis likadan då jag blir äldre. 

Dom följde mig hem så det blev en liten kvällspromenix, kallt men skönt. Sedan dess har jag suttit här och ugglat, lyssnat på musik och faktiskt redan druckit lite saft. Tänkte tvätta bort mitt smink och packa upp lite spännande saker ur min väska. har tagit hem två grymme produkter ifrån salongen idag. Hoppas att dom är lika grymma i mitt hår! Fick även fyndat idag. Jag är en jävel på shopping alltså. Var på Lindex en snabbis förut på min lunchrast, var på jakt efter ett par speciella, ursnygga trosor. Ja, trosor kan vara sjukt snygga! Fick då syn på att alla medlemmar har 20% rabatt på alla underkläder. Lina tar tillfället i akt och hittar till slut fyra par trosor. Varav ett par får man på köpet då man köper tre av samma märke (typ nått sånt är de). Nöjd med mina fyra snygga trosor går jag förbi smyckesavdelningen, skadad som jag är slänger jag automatiskt en blick ditåt. Ser att det visst lyser lite röda rea-lappar där. Säger till mig själv att, hittar jag nått får jag bara köpa det om det sitter en röd lapp på. Måste varit min lyckodag för framför mig hänger det örhängen, nitar. Hur snygga som helst. Tre olika par i tre olika färger. Ett par silvriga, ett par guldiga och ett par mörk stålgrå för 19,50. Kanonpris! Så väl i kassan betalar jag 162kr. Höll på att få chocken, fyra trosor och tre örhängen för 160spänn. Som hittat! ;)

Med det kan jag somna med ett leende på läpparna. Tänkte först läsa lite i min bok, god natt!


Effektiv måndag

Idag har jag ju varit riktigt effektiv, sånt gillar vi. Jag gick upp mitt i natten eller det kändes åtminstone som att det var mitt i natten då klockan ringde 6:20. Hade en tidig morgon på jobbet vilket betyder att jag slutade tidigt, härligt värre. Jag stack direkt till träningen efter jag slutat och körde ett 30min pass. Imorgon är det en joggingrunda på spåret som gäller, inte lika skönt kanske haha. Men fasen vad gott det är efteråt! Har som mål att springa två gånger denna veckan också.
Men tillbaka till min effektiva måndag, tisdagen är ju inte förräns imorgon. Efter träningen tog mig en runda på maxi. Jag samlar på mig vuxenpoäng lite titt som tätt, det blir lätt så när man inte bor hemma längre. Jag handlade lite mat och mellanmål till mig själv. Två grova frallor fick jag i mig när jag kom hem, fixade det sista i lägenheten som inte blev klaert igår och tog mig en dusch. Fixade middagen. Jag gjorde en galet god soppa, hur lätt som helst! En soppa ifrån scratch och helt utan recept. Inte illa va? Väldigt god blev den och klart godkänd av min sambo.
Efter det åkte vi hem till mina päron. Bortskämd som jag är (ja, här har ni ett erkännande) så har min pappa fixar vinterdäck till oss. Grymt bra! Men det finns en historia bakom till varför han gjorde det, faktiskt.
Vi kikade lite på dom och jag fixade lite jobbgrejer som rör mina smycken. Postade ett brev på vägen och här sitter jag nu i soffan med datorn framför mig. Tänkte ta en myskväll med min nya bok i handen, tända ljus och täcke över mig. Är väldigt mycket för mys nu för tiden. Har det med årstiden att göra kanske?
Nu är det inte ens en vecka kvar tills vi flyger till Turkiet. Shit, spännande!
Kram på er

This weekend

Go´kväll! Måste berätta lite om dagen. Om jag säger att jag kom hem till en skinande ren lägenhe förut, så överdriver jag inte det minsta. Mikael har serisöt städar varenda lite vrå i hela våran lya. Vilket betyder att han även städat där jag inte ens tänkt tanken på att man faktiskt ska städa. Förstår ni då? Jag har precis gjort klart det sista. Bäddade sängen med dom nyvädrade lakanen och möblerade om lite i våran sovalkov. Bytte plats på våra sängbord (vi har fortfarande två olika) och fixade ordning fint på dom. Tycker det är kul att möblera och inreda om man kan kalla det så. Tänk att vissa människor har det som jobb, galet roligt. 
Varför var jag inte med på städningen ifrån början, undrar ni det? (alla mina läsare tänker, ja!) Jag och våran racerbil, Pärlan, styrde våran kos mot Kungsbacka imorse. Var framme hos Sofia strax efter 11, inte illa alltså. Vi tog en sväng till Kungsmässan som, tro det eller ej, inte var planerad. Men ni känner ju oss, ingen av oss hade nått emot den svängen. Jag fick med mig ett pannband hem ifrån Lindex. Sedan åkte vi hem till Sofia igen och jag fick äntligen se filmen, The last song. Gud vad jag grät! Jag var redan förvarnad och tur var väl det. Annars hade tårarna sprutat ännu mer. Den var bra! 
Igår hämtade vi mitt pass hos polisen, fyfan vad jag ser ut på bilden. Jag tackar gud att det varken är många eller några viktiga personer som skall kolla på den bilden, haha. Vi köpte även med oss lite picknick, hämtade vovven hemma hos mammsen å pappsen och åkte ner till hamnen. Fikade vi havet och busade med Fliza som fick en ny leksak av mig. Hur mysigt som helst! 
Åt middag med mina päron, höstgryta som tillslut ställde sig i "fyra höen" i min mage. Herregud vad mätt jag blev. Den var supergod. Jag och Micke åkte sedan hem till oss och hade filmkväll. 

I fredags var vi ett gäng i Benjamins nya lägenhet. Käkade Tacos, drack lite gott och kollade på Idol. Helt klart mys! Nu skall jag tvätta bort dagens make och krypa ner under täcket. God natt


Massa bra grejer

För omväxlingens skull, God kväll istället för God morgon! Sitter i soffan, nyduschad och sängredo. Skall bli gott att krypa ner men är inte trött än så det blir nog lite mys med Mikael först och en sida eller 10 i boken som jag nyss börjat på.
Ordet nyduschad har fått en helt ny innebörd nu tror jag. För hur jävla gott är det inte att ta en lång dusch (stod där inne i ca 25min) efter man varit ute och jogga på spåret? HAHA, vad proffsigt det där såg ut. "Ute i löparspåret" men det är faktiskt sant. Tog mig min andra runda idag och jag blev lite förvånad för det gick bra mycket bättre idag än sist. Puckolina tänker ni säkert nu. Jag fattar väl också att det kommer gå bättre å bättre och bli lättare för varje gång men att det kunde gå så snabbt? Jag sprang ju första gången i måndags lixom.
Min kropp har väl fått sig en chock nu med all träning så den går på högvarv och vill ha mer, haha. Kan ju vara en ganska rimlig förklaring.
Imorgon är det fredag, gott! Skrämande vad fort tiden går, det är fan inte klokt. Det var ju seriöst helg alldeles precis. Börjar man bli gammal tro? Alltid när jag var liten fick jag höra att när man blir äldre går alltid tiden så fort. Det finns faktiskt en studie på de. Som min kollega ifrån förskolan berättade för mig då hon var och klippte sig i tisdags. Men den orkar jag inte dra här. Jag tyckte hur som helst den teorin lät hur bra som helst.
Påtal om förskolan och "hur bra som helst" måste jag bara berätta två saker. Imorgon jobbar jag en knasig men väldigt skön tid, 13:20 - 16:00. Hur gott som helst faktiskt , gör mig ingenting att det knappt är 3 timmar. Efter det, inte direkt efter men senare på kvällen är det dags för idolparty hos Benjamin. Är faktiskt lite taggad! Tacos, idol, cider, godis och trevligt sällskap. Kan man ha det bättre på en fredagkväll?
Nu tänkte jag strax krypa ner bredvid min snarkande pojkvän. Ni anar inte hur snabbt han kan somna. Det är helt galet när man tänker på det. Han hinner knappt lägga huvudet på kudden innan han somnat. Inte ens när jag dödstrött somnar jag så fort.
Förlåt älskling att jag hänger ut dig såhär i bloggen, hihi.  Du sussar så sött så ♥

Perfect

Imorgon kommer jag att matcha mina lila Converseskor perfekt! Kom nämligen på idag på jobbet att jag har ett nagellack som är precis i samma färg. Så gissa vilken färg jag har på mina naglar nu? LILA.
Dagen gick ganska fort ändå trotts att jag varit riktigt trött eller mer seg lixom, jobbigt. Jag hade dock många trevliga kunder vilket livade upp mig lite granna. Efter jobbet klippte jag Mikael lite granna. Han hade kunnat vänta nån vecka till men vi ville ha det bra tajmat till Turkietresan. Somliga har det bra, haha.
Därefter var det dags för restuarangbesök. För att fira att jag fått fyra fasta jobbdagar i veckan (det finns alltid nån anledning att fira haha) Restaurangen vi hade tänkt äta på ifrån början hade stängt, väldigt trist men det var inte hela världen. Det fick bli Kinarestaurang istället, gott.
Jag tänkte kila in på toa och tvätta bort mitt smink. Vill få gjort ett armband men jag är galet trött, får nog blir gjort imorgon eller på fredag. Har fått beställning enda ifrån Borås, grymt kul!
God natt

 


Inget ljud?

Good morning sunshine! Är på bättre humör idag men fy vilket väder det är ute. Ser ut att blåsa en massa och enligt vädret på min mobil skall det komma regn i eftermiddag/kväll. Så jag är lite i valet och kvalet om jag ska cykla eller faktiskt ta bussen till jobbet idag. vi skall ju springa ikväll, då vill jag inte ha något reng!
Det var nära jag inte ens kom upp idag. Klockan ringde på mobilen, fast det lät ingenting.. Jätte konstigt, jag har gjort precis som vanligt så jag förstod ingenting. Som tur är har jag en pojkvän som går upp lite mer än en timme innan mig och får mig vaken vid den tiden. Jag har lite svårt att somna om efter det så jag låg nästan och väntade på att klockan skulle ringa. När jag såg på våran digitala klocka att den var 07:34 och min mobil fortfarande inte ringt, vände jag mig om jag visst var alarmet på! Det ringde för fullt men kom inte en gnutta ljud. Knepigt!
Jag är hur som helst uppe, vaken och färdig för att gå. 
Skall ha mina nya lila converse skor idag tänkte jag men jag hade velat matcha med något. Nån mer lila detalj hade inte skadat. Jag är helt svartklädd men det kan bli coolt med en färg nere på fötterna. Skall ha lite smycken på mig som är ljusa så det blir bra. Ikväll, om jag orkar, skall jag göra ett armband som är av islila (jag döper färgen till de) och sätta på en lila miniconverse. As coolt! Då kan jag matcha mina skor, haha.
Nu tänkte jag plocka ihop det sista och sedan gå till bussen, det får bli buss idag :)


Inte nog med det..

God kväll bloggen :) Ligger i sängen och bloggar ifrån mobilen. Har precis läst det första kapitlet ur min nya bok, ville läsa mer men mina ögon är trötta.. Innan Jag kom i säng och började läsa, satt jag nerbäddad i soffan och kollade på Beck. Med Mikael bredvid mig, en kopp te i handen, tända ljus på bordet och höstväder utanför, kunde inte bli annat än mysigt. Imorse då jag skrev hade jag ju inte världens bästa humör.. Det ändrade sig, som tur var ganska snabbt och rejält under dagen. Fick besked av min chef på salongen att vi kan ändra min onsdag till en fredag, vilket betyder att jag från och med nästa vecka jobbar fast på förskolan i mer än ett års tid! Underbart! Inte nog med det beskedet så fick jag ett par lila converse skor av min chef. Dom var för små för henne så jag fick dom! Läcker färg. Tänkte sova nu! Jobb imorgon vetni och efter det blir det träning. Sov gott!

Andra tankar

God morgon solstrålar! Jag känner mig inte riktigt som en sådan idag, en solstråle alltså. Känner inte för någonting. Känner nått konstigt. Känner för att dra täcket över huvudet igen och försvinna för en stund. Jag brukar känna såhäe ibland och jag är galet trött på det. Funderar på om man ska våga göra lite förändringar så de försvinner? Jag är nästan helt säker på varför jag känner såhär.
Men min tanke var inte att detta inlägg skulle bli så känsloladdat, det håller jag helst för mig. Jag undrar dock vad som hänt med mig egentligen? Jag var klar långt innan jag brukar idag med. Konstigt? Ändå var jag galet trött när klockan ringde förut. Jag läste ut min bok igår. Inte den nya såklart, den har jag inte ens börjat med. Men den andra. Var inte klar förrän strax innan 12 så jag får lov att vara en tröttis.
Nu är det strax dags att cykla till jobbet. Hoppas verkligen på en bra dag! Så jag hamnar på bättre tankar.


Jag gjorde det!

Måste ju bara få skryta lite granna eftersom jag faktiskt, håll i er nu, tog mig en sväng på motionsslingan efter jobbet. Mikael följde med som min personliga tränare och till och med han var imponerad av mig. Jag hade mer kämparglöd än i våras då jag följde med honom ut två gånger,haha. Jag sprang på riktigt bra, jag gick in emellan men sen sprang jag igen. Båda två blev lite förvånade över hur lång sträcka jag orkade jogga efter första "gåpausen". Han var också såklart tvungen att kommentera, innan vi gav oss ut, att detta var helt klart ovanligt. Vadå undrade jag? Att vi ska ut och springa på DITT initiativ. Så jag var stolt redan innan jag kommit utanför dörren, haha.
Nej men skönt som satan kändes det och fy vad glad och stolt jag var på hemvägen. Riktigt bra gjort!
Nånting annat som varit bra idag är jobbet, det måste jag säga. Började ju väldans sent så dagen nästan sprang iväg, ovanligt va? Ni ska se att det är fredag imorgon igen. Ungefär så känns det. Jag jobbar ju inte ens fulltid men ändå går allt så galet fort. Men det kanske är bra? För nu är det till och med mindre än 14 dagar kvar till Turkiet.
Imorgon är det jobb på salongen som gäller 9-18 som vanligt. Hoppas på en bra dag! Som vanligt.
Nu tänkte jag läsa lite i min bok, den är snart slutläst och då kan jag börja på min nya. Som jag faktiskt köpte, till mig själv, igår. Då vi var på Stenungstorg en stund och skulle hitta en present till Matz.
Det var nog, och nu överdriver jag inte, första gången jag köpte en bok till mig själv. För att jag faktiskt ville läsa den. Minns ni när jag läste boken "Små citroner gula"? Och bara föll pladask för den. Detta är samma författarina som tydligen skall vara riktigt bra. En kund rekommenderade denna boken för mig så nu ligger den i en Bokiapåse mitt på vardagsrumsbordet. Vet i sjutton om jag kan hålla mig till Turkiet, men vad gör de? Den läser jag nog inte ut på den veckan ändå.
Ha en go kväll och god natt på er

Jag har bestämt mig! Tror jag?

Godmorgon! Gott att börja sent idag, skall strax cykla iväg till jobbet. Har haft en skön morgon faktiskt. Hade lite sov/mysmorgon i sängen och har sedan i lugn och ro, med lite skön musik fixat ordning mig. Är till och med klar i bra tid, det är inte illa!
Påtal om illa , jag har bestämt mig för en sak och det ska ske redan i eftermiddag/kväll. Jag skall ta tag i joggandet igen. Oh shit, jag hör redan hur hemskt det låter haha. Det är inte så farligt när man väl kommi igång, jag vet det men ändå. Jag tar Mikael till hjälp som min personligs tränare haha. Får se om det blir av sen efter jobbet, jag tror jag är redo och inställd ordentligt. Heja heja heja!

Ha en bra dag allihopa :)



Drömmar

Åh, inatt drömde jag om Turkiet hela natten. Fast det var flera helt olika drömmar hela tiden, haha. Tror ni jag och min hjärna längtar? Det är ju inte alls långt kvar nu kom Micke på imorse. Inte denna söndagen, alltså den som är imorgon och inte nästa men nästa, då sitter vi på planet ner till Alanya. GOTT!
Jag har redan börjat tänka och planera lite kring packningen. Mikael skrattade åt mig när jag sa det men när jag sen förklarade varför så förstod han. Gör jag inte det nu så tar jag med mig halva garderoben vilket är helt onödigt. Han insåg att det var mig vi snackade om och höll med mig direkt!
Snart skall jag också packa lite, dock pytte lite så man kan väl knappt kalla det för packning? Vi skall åka upp till Tjörn eftersom det vankas födelsedagsfirande och grejer. Skall bli mysigt med en sväng på Tjörn. Var ju faktiskt ganska längesen..
Skall kika i garderoben om det finns nån klänning att ha på sig på kalaset. Ha det gott , hejs

Just a moment

Hello guys, jag är tillbaka för en liten stund. Sitter proppmätt i soffan, har nyss ätit världens (iaf en av dom bästa maträtterna) middag i världen! Mikael lagade sin grymma kycklinggryta med kikärtor och couscous. Shit vad god den är. Till det dracks det både öl och cider, lyxigt värre. Men visst får man lyxa till det när man, på dagen, har varit tillsammans i 2 år och 5 månader!
Gott var det och nu blir det idol för hela slanten. Inget godis dock, för om sanningen skall fram orkade jag inte gå och handla det förut haha. Latmask tänker ni säkert då. Men innan ni tänker den tanken skall ni veta att jag powerwalkade innan frukost i 30 min och cyklade hem min cykel ifrån huset. Det ni! Så lite popcorn kand et allt bli men förtillfället är jag alldeles för mätt.
Ha en go kväll, vi hörs!

RSS 2.0