Fredag 18/2 - I sängen..

Godmorgon! Har faktiskt varit vaken en ganska lång stund vilket är helt otroligt med tanke på att jag sovit som en gris alla andra morgonar denna veckan. Kanske håller på att bli frisk äntligen? Hoppas!
Känner mig lite bättre idag men jag tycker det är supersvårt att känna sånt. När någon frågar hur man mår, om jag mår bättre idag? Det är svårt.
Jag sitter i sängen med min helt underbara läskudde bakom ryggen, det är en helt grym uppfinning. Fick den som en liten kul grej av mormor i 20års present. Eller inte bara som en kul grej, den är bra för min rygg faktiskt.
Har ätit mig en god frukost och har nu en kopp te, ett glas saft och en vaniljbulle bredvid mig. Jag tänkte nämligen kurera mig ordentligt idag! Så jag tänkte stanna i sängen en stund till och vila. Har också planer på att fortsätta att "flyttpacka" om man kan kalla det så. Började lite smått igår och det känns helt galet bra, måste jag säga.
Tror vi kommer få det hur bra som helst där borta i våran nya lägenhet!
Mikael skall ta med sig lite lådor hem ifrån jobbet så jag tänkte slå in lite grejer i tidningspapper så det bara är till att lägga i lådorna när han kommer hem. Effektivt!
Annars är det inte så mycket idag. Vi ska myskväll ikväll vilket jag ser fram emot. Älskar myskvällar! Lucky me så är det myskväll planerat imorgon också men inte vilken myskväll som helst utan en med min fina Sofia. Så jag måste helt enkelt bli frisk tills imorgon men jag tror verkligen inte det är några problem, känns bra :)
Ska se hennes nya lägenhet och mysa, så sover jag där. Kan det bli bättre?
Jag har en önskan också denna helgen, att jag och Mikael åker och kollar på det snygga köksbordet. Det är ju ingen krånglig önskan, eller hur? (Hoppas du läser bloggen i rätt tid älskling så att du kan uppfylla min enkla önskan, haha)
Nej nu ska jag läsa lite andra bloggar och roa mig en stund innan jag blir rastlös och börjar packa.
Ha en härlig fredag!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0