Söndag 13/2

Det är väl trevligt med blogginlägg som dyker upp med ca 2-3 månaders mellanrum? Det är ju hur som helst bättre än inget. Jag har ju en annan blogg som jag tänkt att sattsa lite mer på men just nu är det alldeles för mycket annat i mitt liv, så jag hinner inte riktigt.
Jag kommer berätta mer och köra igång med den andra bloggen här under våren 2011. Men först ska vi flytta! Så himla spännande. Jag som varit Torslandabo hela mitt 20åriga liv, flyttar om ca 2 veckor till Tuve. En superfin och fräsch tvåa som jag och M köpt tillsammans. Det är alltså min första egna lägenhet. Coolt!
Förstår ni hur vuxenpoängen ramlar in eller?
Får se om vi trivs i Tuve, båda två har en riktigt bra inställning så jag tror det blir kanon. Dock får jag lite längre till jobbet men närmare till så mycket annat.
Har redan börjat förbereda lite och köpt sjukt snygga grejer till vårat nya hem. Förra helgen, då jag hade en helt underbar spa-weekend med min underbara mamma (det kan jag berätta om en annan gång) så åkte vi till Ullared ,Ge-kås på söndagen. Där mötte vi mina bästa kusiner Malvina, Alice och min bästa moster. Jag och dom var lite i samma sits, vi flyttar nämligen i februari allihopa. Så hängde mest på hem och inredningsavdelningarna. Så mycket fint!
Tog självklart en sväng förbi kläderna också men det var inte mycket att ha alltså. Blev två par leggins, ett par militärgröna med coola dragkedjor som jag tänkte spara och använde i vår. Tillsammans med mina Converse som jag saknar nått fruktansvärt! Dom står i skolhyllan och glor på mig varenda morgon och skriker efter att få bli använda men vädret tillåter inte det än. Jag längtar. Det gör väl alla?!
JPåtal om väder är det ju helt galet fint väder ute idag men det blåser lite granna och är ganska många minusgrader så vi har inte ens varit utanför dörren.
Vi är på Tjörn, har spenderat hela helgen här. En riktigt bra helg, dom går så satans fort!
I fredags hade jag och M lite mys för oss själva, åt thaimat, kollade tv och badade bastu. Igår komm grabbarna hit och vi åt god middag tillsammans, drack massa gott och dom bastade å drack öl. Jag bastade dock inte, jag drack bara öl. Det gick finfint det med!
Så vi har slöat oss här i soffan hela förmiddagen. Hoppas ni också har en skön söndag.
/

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0