Nöjd

Godmorgon har jag nästan lust att säga, känns väl sådär men när man vaknade vid 13tiden så är det väl inte konstigt?! Vi hade en supertrevlig kväll igår, det var ju dags att äntligen fira mina 20 år. Är helt klart nöjd med kvällen! 
Vi började hos oss här i lägenheten, dit faktiskt alla 18 kom så det var verkligen fullt hus. Jag bjöd på lite bubbel, snacks och vi fick i oss en å en annan cider/öl. Jag fick superfina presenter trots att jag inte önskat mig någonting. Efter en riktigt trevlig stund här var det dags att ta bussen in mot stan. Hade bokat bord på restaurang Bamboo kl 21. Så ett långbord var uppdukat och vi åt massa god mat. Fy vad jag älskar den restaurangen! Mongolisk buffé kan vara nått av det bästa som finns. Man blir helt klart proppmätt! Efter detta var det Sticky som gällde och där fick vi till slut en riktigt grym kväll. Tack alla för det!

Idag mår jag faktiskt helt okej men är vrålhungrig. Jag får stå ut en liten stund till bara, ska strax hoppa in i duschen sen börjar det närma sig middag. Ska bli riktigt gott! Vi ska handla påvägen hem till Benjamin för där myser vi sedan med tacos och film.

Nu är det min tur att hoppa in i duschen. Imorgon börjar allvaret och det ska bli riktigt skönt faktiskt. 
Hej hopp, vi hörs!


RSS 2.0