Världens godaste fisksoppa

Gjorde världens godaste fisksoppa till middag idag. I den hade jag bland annat räkor och kräftstjärtar, lök, lax, torsk, vitt vin och lite annat smått och gott. Den smakade kanon! Blir till lunch imorgon :)
Här kommer en bild på den. Kanske inte så aptitlig, det blir ju aldrig bra när man ska ta kort på mat.
Men här är den i allafall: Fisksoppa á la Lina!


Nytt badrum!

Okej, jag kom hem ifrån Småland i söndags och min väska står fortfarande i hallen och bara glor på mig varje gång jag går förbi. Men fy vad det är tråkigt att packa upp! Så mycket roligare att packa, tycker jag.
Då ser man fram emot det man packar till och man funderar över vad man ska ha för kläder, vilka dagar osv. Mycket lättare!
Nånting annat som känns svårt, just för stunden, är att ta sig till köket och göra en kopp te. Vilka i-landsproblem jag har men jag kan inte hjälpa att jag är en sån tröttis den här veckan. Det är bara för att jag inte tränat på två veckor pga den där jävla febern. Det går otroligt sakta framåt men jag känner mig bättre och bättre. Så snart blir det träning igen, känner mig taggad! Jag menar det faktiskt :)
Idag efter jobbet var det dags för oss att gå ner till ett visningsbadrum dom byggt upp i ett av källarförråden, här i vårat område. Vi ska nämligen stambyta i våran förening nu under våren vilket betyder att vi kommer att få ett helt nytt badrum. GRYMT! Vi var där idag för att välja vilket kakel och klinkers vi ville ha, samt eventuella tillägg. Kommer bli så jäkla snyggt!
En sak gjorde mig ledsen dock. Jag hade hoppats på att få ett badkar, kan verkligen sakna det ibland. Men hade vi valt till ett badkar så hade vi fått slänga ut tvättmaskinen och det känns ju totalt ovärt. Kan inte riktigt se mig själv boka tider för att tvätta osv.
Så, hej då badkar men hej otroligt snygga dusch-väggar av glas. Det kommer bli kanon det här!
Nu väntar bara den jobbiga biten, själva renoveringen. Ser inte fram emot det, alls. Men som tur är har vi mamma och pappa som tar emot oss med öppna armar (läs jag har bjudit in mig själv till att både låna dusch, toalett och kanske bo i mitt gamla rum under den värsta tiden).
Vi kommer nog att överleva! När det är färdig tänkte jag ha fest i badrummet, haha. Så fint kommer det att vara!
Nej, nu har det blivit dags för en kopp te. Jag ska pallra mig ur soffan tänkte jag. Hade behövt fixa mina naglar också men tror ni jag orkar det?
Vi hörs :)

Skönhetstävling?

När man knappt kan hålla ögonen uppe är det kanske läge att gå och lägga sig? Man kan ju tycka det men först vill jag dela med mig av en bild på mina otroligt o-snygga semlor jag bakade förut. Gjorde varsin, till mig och Micke, som vi mumsade på framför tvn. Det coola är att dom verkligen var goda och mätt blev man också!
Vi åt middagen precis innan men valde att äta en mindre portion mat så att vi kunde knö i oss varsin semla. Gott!
Dom blev helt kart godkända, inga problem där inte. När jag åt semlan kände jag att allting är möjligt, lchf-mässigt haha. Nu funkar det verkligen att göra goda bakverk och det är så coolt och skönt.
En annan sak som däremot inte är varken cool eller skön det är att jag redan plöjt igenom hela Sex and the City-boxen. Jag saknar dom! Tjejerna på Manhattan. Funderar starkt på att börja om med säsong 1 igen, haha.
Men inte idag. Nu är det sängen som gäller. Ögonen går i kors och jag hör hur sängen riktigt skriker på mih där inne i sovrummet.
Det är så grymt att jag går och lägger mig tidigare och tidigare för varje dag i veckan som går. Underbart!
Hoppas ni haft en bra tisdag. Min har varit otroligt seg och nästan lite tråkig. Men när jag gick ifrån jobbet kl 17 kände jag att jag trivs bra där. Det har varit en bra dag ändå lixom.
Slänger upp en bild på mina semlor och konstaterar att det är en himla tur att dom inte ska delta i någon skönhetstävling..


Helgen i sin helhet, typ.

Puh, vilken måndag! Är skit trött men jag inte gå och lägga mig riktigt än, får hålla mig vaken någon timme till. Har ju inte ens fått middag i mig än. Dock har jag hunnit påbörja den!
Eftersom jag vet att middagen kommer bli supergod så ska jag nog klara av att hålla mig vaken. 
Klockan ringde, som vanligt, alldeles för tidigt imorse. Den här gången var jag inte klar med helgen och då är det jobbigt. Ibland kan man ju ändå känna sig nöjd med helg och vara redo för en ny vecka men den här gången var jag helt enkelt inte. 

Jag har spenderat min helg på en av dom bästa platserna som finns på jorden. I alla fall i min värld och enligt mig. I fredags, direkt efter jobbet åkte jag ner till Småland och mitt älskade Älmhult! ♥ Jag slutade tidigt, så redan 10:15 kunde jag sätta mig i bilen och köra rally ner till Småland. Jag hittade utan problem, så fruktansvärt stolt över mig själv! Det är inte illa pinkat alltså. 
Väl framme så visste inte min lill-kusin om att jag skulle komma. Så när jag kliver innanför dörren och ropar den klassiska "Hallå? Är det någon hemma?" Så kommer först min stora kusin, som vet om att jag skulle komma, med världens leende på läpparna och sedan dyker min moster upp som också hon visste om att jag skulle komma. Till sist har dom ropat till sig Alice som kommer fram bakom hörnet och får syn på mig. Hennes ansiktsuttryck går inte ens att beskriva med ord. Det var värt allting! Inte för att jag hade någon vidare jobbig resa neråt i landet (Solen sken, jag hade laddat med en massa musik och jag ägde på motorvägen) så gjorde hennes min och reaktion så himla mycket. Det slutade med att vi stod och kramade varandra en lång stund, gråtandes. Underbart! Hennes reaktion var alltså helt perfekt.
Jag har inte tagit några vidare bilder då jag var nere eftersom vi mest har myst/mysigt, eller hur man nu skriver det. 
Efter vårat härliga kramkalas så åt vi en liten lättare lunch, moster hade stekt supergoda GI-pannkakor och ja, jag smakade på några.
Efter det satte vi oss i bilen och styrde våran kos mot Växjö och deras nya galleria.
Inga affärer vi inte hade sett innan men en massa snygga kläder så vi blev aningens fattigare men oj vad snygga vi ska vara nu i vår!
Åkte hem efter några timmar där, shoppade loss på Ica Maxi på vägen och hoppade sedan i våra myskläder och förberredde för en myskväll beståendes av massa tacos, vin och mys!
Dagen efter det, lördag i ordningen, så tog vi en promenad med vovven på förmiddagen. Tog en sväng ner till byn, bara det att man säger byn till deras centrum är så grymt gulligt att jag nästan smäller av varje gång.
Fyndade två saker på rean, så vi kan väl komma överrens om att jag kom hem med en helt ny garderob, hihi.
Efter det fikade vi på en fruktansvärt god lchf-paj som jag bakade i torsdags kväll. Den gick hem hos alla, så grymt!
Recept på den kommer antagligen i framtiden. MUMS!
Sedan åkte vi hem till Mats i fina Kängsleboda och tog en rejäl powerwalk i dom småländska skogarna. Gott!
Det blev senare grillat till middag med lite smaskiga tillbehör och melodifestivalen på det.
Här emellan har vi pratat och skrattat en massa, som vanligt när man umgås med dessa grymma människor. Jag ver helt ärligt deppig igår när jag åkte hem. Det kändes inte rätt alls! Jag ville verkligen inte. Jag försökte flera gånger att liva upp mig själv med att höja musiken och gala på men jag sänkte varje gång. Det var helt enkelt inte läge.
Dock hade jag något kul att se fram emot ändå, så det var inte riktigt lika sorgligt som det låter. Min fina mamma fyllde nämligen år igår. Så jag hann komma hem en snabbis sedan var det dags att åka vidare ut till Lilleby och äta en jättegod födelsedagsmiddag!
Så helgen har utan tvekan varit bra, jag var helt enkelt inte med på att den skulle ta slut så snabbt.
Men nu har jag annat att länga till och se fram emot men mer om det längre fram. 
NU har det blivit dags att hugga tag i middagen på allvar. Magen börjar kurra och det ska bli riktigt gott med medelhavsgratäng, som vi kan kalla den. 
Dagen idag är inte ens värd att berätta om, det har varit mycket jobbet. Full rulle helt enkelt! Jobbade över en timme och kommer att göra samma sak imorgon. Money money money!









Lax med pesto och fetaoströra!

Nu blir det en del mat-snack här men mat är ju gott och alla behöver det, så varför inte skriva lite om det?
Jag och Sofia lagade mat tillsammans idag. Vi har en liten interngrej, eller rättare sagt en intern maträtt som vi alltid gör när vi ska laga mat ihop. Det är antingen den här eller tacos. Båda är så otroligt goda så varför ändra?
Jag har skrivit om den tidigare men har fortfarande ingen bild på rätten. Nu ligger den redan i två olika matlådor och en bild på det blir inget vidare. Så ni får överleva utan en tjusig inspirationsbild.
Det här är också så otroligt enkelt men fruktansvärt gott.
Man lägger laxfiléer i en form med bakplåtspapper under. Fisken täcker man sedan med en röra som består av creme fraiche, feta ost och pesto. Så på med röran, lägg i lite tomat-halvor i formen och in i ugnen, 225 grader i ca 20 minuter. KLART!
Enkelt va? Idag serverade vi kokt broccoli till. Gott!

Lågkolhydratsbröd

Okej, håll i er nu! För nu tänker jag berätta om brödet jag bakade tidigare idag, innan Sofia kom.
Vi provsmakade varsin skiva då det var alldeles ljummet.
Vi kom fram till, jag som äter lchf och Sofia som inte gör det, att detta var ett helt otroligt, riktigt grymt, gott bröd!!
Jösses Amalia alltså. Det här är utan tvekan det godaste jag bakat hittills. I just love it. Det här var första men absolut inte sista gången. Det var enkelt också. Inte en massa steg hit och dit utan blanda allting rakt upp och ned i en skål, häll i formen och hyst in i ugnen. Lätt som en plätt och jag är mätt som en plätt! Men det hör till ett annat kapitel.
Receptet på det otroligt goda brödet får ni nedan, i detta inlägg. Jag gjorde såklart om det lite granna, jag kan helt enkelt inte låta bli. Men jag kan ju mitt kök så det blev grymt bra även med mina förändringar.
Otroligt gott, nyttigt och enkelt att göra. Vad mer kan man begära?

Lågkolhydratsbröd


3 dl linfrön
2 dl sesamfrön
100 g blandade nötter
1 dl torkade gojibär
50 g kruskakli
Här valde jag att ta hälften kruskakli och hälften vetekli. 25g av varje alltså!
2 tsk bakpulver
1 msk brödkryddor
50 g smält smör
1 dl creme fraiche
250 g keso naturell
6 ägg

Solroskärnor till garnering


Börja med att sätta ugnen på 175 grader.
Blanda alla ingredienser i en bunke och rör om ordentligt och häll över i en bakplåtsklädd brödform. Jag tog en avlång brödform så att man sedan kan skära brödet i skivor.
Strö över solroskärnorna och sätt in formen på nedersta falsen i ugnen i ca 1 timme.




Perfekt

Jag har gjort nånting dumt.... Jag kom hem från jobbet för en stund sedan, otroligt skönt att jobba kort dag såhär mitt i veckan men då jag kom hem tog det inte många minuter förrän jag slängde av mig alla jobbkläder och la mig i sängen under mitt stora fluff-täcke. Så här ligger jag nu och kommer ingen vart! Inte alls bra.
Jag ska få i mig lite lunch är tanken och sedan skall jag slänga ihop ett nytt lchf-bröd. Som jag aldrig provat innan. Alltid lika spännande och enligt receptet så verkar det som att det är ett gott bröd. Vi får väl se!
Om en liten stund kommer min fina Sofia hit. Åh vad jag har saknat henne!
Vi ska umgås en massa idag, blir helt perfekt. Så ikväll lagar vi middag för tre, hon äter hos oss innan det är dags för henne att åka och träna.
Receptet på brödet lägger jag upp lite senare alternativt ikväll. Så stay tuned!
Vi hörs.

Lackade naglar

Jag tänker börja, dagen till ära, med att säga hur otroligt, jäkla gott det var med semla förut! MUMS, den satt verkligen där den skulle.
Jag skrapade som vanligt bort mandelmassan, mina barnsliga fasoner satt visst kvar. Trodde jag hade blivit lite mer vuxen och nu skulle tycka om mandelmassa men icke. Den var inte god! Så precis som jag brukar, en gång om året då jag äter semla, tog jag bort locket, bort med grädden, skrapar bort all mandelmassa, lägger tillbaka all grädde och äter upp locket. Så, där har ni min semle-vana! Alla har säkert sitt egna lilla sätt.
Påtal om eget så är det väl ingen annan som kommer på tanken att måla naglarna när man lagt sig under täcket, i sängen? Ingen mer än jag det vill säga. Men det här var en nödsituation och jag var helt enkelt tvungen. Jag tog bort mitt gamla nagellack förut och skulle målat om dom med en gång. Men det råkade komma en semla ivägen och sedan fastnade jag i soffan, framför tvn. Men det var ju trevligt det också dock så blev naglarna lidandes. Så kröp jag då ner i sängen och tänkte att, äsch jag målar naglarna imorgon istället. Men sen såg jag framför mig hur alla naglarna gick av för att jag inte hade lack på dom och då var jag tvungen att måla dom, haha.
Sån har min kväll sett ut!
Vi hörs. Klockan ringer sådär alldeles för tidigt imorgon ni vet. Sov gott!

Tankar såhär på fettisdagen!

Goddag! Såhär på fettisdagen står jag inför ett val. Skall jag äta en semla eller inte? För något år sedan hade jag tryckt i mig en utan att tänka alls. Men idag är det lite annat. Allt jag kan tänka på är hur mycket kolhydrater den innehåller. Men vad tusan gör det? Egentligen? Jag och Mikael ska bannemig ha lite semle-mys ikväll. Så får det bli! Jag är nästan helt frisk nu också och då är det hårdträning som gäller. Ska bli så kul! Är motiverad och förvånad,,det jag stört mig mest på,under den här tiden jag varit sjuk, är att jag inte kunnat träna! Har en promenad inplanerad imorgon och sen får vi se hur det blir till helgen men nästa vecka, då ska jag vara tillbaka på Sportlife! Har en liten stund kvar av min rast, sedan ska jag jobba en liten stund till. Slutar kl 17 idag :) Annars är det en ganska bra tisdag idag. Är så grymt bra att solen skiner! Jag behöver det nu och säkert många andra. Helst hade jag ju velat åka bort till värmen i en si sådär två veckor men det får bli en annan gång. Jag har annat för mig! Som att jobba tex.. Vi hörs kanske sen! Kommer väl ligga som en död på soffan efter att ha tryckt i mig semlan haha. Får väl bli istället för middag kanske. Ha det gott!

Taco-måndag!

Jag befinner mig precis där jag ska befinna mig en måndagkväll, då det är snö-slask på utsidan. Jag har krupit ner under täcket, har en stor fluffig kudde bakom ryggen och har druckit en kopp te. Mitt gröna favorit-te med smak av mango, som jag köpte på Indiska för ett tag sedan. Otroligt mysigt om ni frågar mig och precis vad jag behövde efter en sån här måndag. Det har nog varit lite av en typisk måndag, tror jag. Jag sov fruktansvärt dåligt natten till idag men på nått konstigt vänster så gör jag det just natten till måndag. Det är väl svårt att varva ner efter helgen kanske, eller nej så är det nog inte. Rättare sagt så är det nog svårt att somna pga att man sovit så mycket på helgen och helt enkelt inte är trött på söndagkväll då det är dags att sova. Min klocka ringer ju allt som oftast kl 05:00 på måndag morgon. Det är alltså inte okej! Men, jag överlevde denna måndagen också.
Det har hänt en del grejer jobbmässigt idag, vilket känns bra. Det blev till det bättre för min del, otroligt kul! Jag fick även veta vad mina chefer tycker och tänker om mig och det var otroligt grymt att höra eftersom dom bara hade positivt att säga. Jag växte nog en centimeter och det behövde jag! Egoboost.
Efter jobbet åkte jag vägen om Mikaels kontor, utan att han visste om det och dök plötsligt upp i dörröppningen. Som tur var blev han glad haha. Hemskt om han hade reagerat på något annat sätt.
Vi åkte vägen om affären och shoppade loss lite råvaror för att överleva veckan. Dagens middag blev tacos! Vi har helt enkelt haft en taco-måndag. Så himla otroligt gott! Såklart inget bröd till utan vi kan väl egentligen kalla det för en tacosallad. Fruktansvärt gott, det satt som ett smäck kan jag säga.
Så ,det var väl min dag i korta drag. Mer spännande än så har den inte varit! Men helt okej för att vara en måndag, inte sant?
Hoppas ni också haft en bra start på veckan. Vi hörs!

Pengar över?

Vill börja kvällen med att göra ett inlägg i min otroligt grymma kategori, pengar över?
För hade jag haft lite pengar över, vilket jag förhoppningsvis har till nästa lön, så kommer jag nog bannemig att haffa mig ett par sådana här. Kanske risk för att börjar bli uttjatade men det skiter jag fullständigt i, för snygg, det är dom! Det är inte ens någonting att diskutera.


Grekiskt ikväll

Ah, vilken söndag! Jag ska vara så o-svensk och skryta med att jag har haft en helt perfekt söndag!
Vi kom hem för en liten stund sedan så jag har precis krupit ner under täcket. Så vet ni vart jag befinner mg!
Jag tänkte att jag går igenom dagen ifrån början. Blir lättast att hänga med då.
Vi sov otroligt länge. Det var en sån där morgon när man inte måste gå upp, alls. Så vi klev inte upp förrän efter 12 och eftersom vi lade oss vid 00-snåret igår betyder det att vi spenderat ett halvt dygn i sängen. Så otroligt skönt!
Jag sov inte konstant, hela tiden. Vaknade vid 9-tiden och gick upp en liten sväng. Då var det grått och trist ute (det regnade hela dagen igår) så jag gick och la mig igen. Pillade lite med mobilen men när jag sedan lägger ifrån mig den och började tänka och fundera på saker, då är det svårt att inte somna om. Sedan höll jag på så i två timmar. Att pendla mellan att sova, drömma och fundera. Skönt!
Sedan blev det en ordenlig frukost med bla ägg och bacon. Smaskigt värre! Under den här tiden hade solen lyckats att ta sig fram så det var strålande väder ute. Lovely. Så jag bestämde att det var dags för en promenad.
Jag låg ju som sagt i feber, hela förra veckan och nästan kvävdes av rastlöshet. Så det var otroligt skönt med en promenix! Vi gick varken raskt eller långt eftersom jag fortfarande inte är riktigt bra. Vi hittade en bänk, längs med en husvägg och där var det perfekt att sätta sig och suga i sig lite sol. Riktigt skönt faktiskt!
Efter en stunds degande i soffan under den absolut gosigaste filten började vi att göra iordning för att åka in till stan. Min kära sambo bokade bord på den godaste, grekiska restaurangen i stan. Våran favorit för att vara exakt!
Sedan åt vi såklart sjukligt god mat och jag njöt i hela kroppen. Fy tusan vad gott!
Vi bytte, lätt som en plätt, bort potatisen mot sallad med olivolje-dressing. Jättegott!
Dock tog jag en drink innan maten, den är fruktansvärt god så det är inte klokt så idag fick jag det! Haha.
Nu ligger jag så här i sängen och är redo för att sova. Redo inför en jobbvecka? Lite faktiskt men jag är inte helt frisk än så jag hoppas mest på att jag ska orka ta mig igenom dagarna.
Det som varit mest frustrerande är träningen. Jag bara måste vara helt bra tills på onsdag, för då sak minsann tränas!
Hoppas ni också haft en söndag och helg.


Poetiskt Lina

Jag vill så himla mycket att jag snart spricker. Jag vet inte vart eller vad jag ska börja med. Det mesta jag vill, kommer inte kunna ske på en gång och det är så fruktansvärt frustrerande! Jag är sådan som person. När jag kommit på någonting, en idé eller någonting jag vill ha eller göra, så skall det helst hända med en gång. Inom två röda sekunder, om det går. Vissa saker klarar jag av att vänta på, andra inte. Får jag vänta för länge kan jag bli, ledsen är fel ord men jag känner mig tom. Kan man göra det?
Eller, det kan man för jag gör det. Jag får en hopplös känsla i kroppen lixom. Det är inga livsviktiga saker, i andras ögon men i mitt liv är dom det. Så det är så jobbigt att inte kunna nå dom. Att inte ens kunna ta på dom lite. Mina drömmar.
Jag behöver bli bättre på att skapa delmål, påvägen till mitt stora mål. Det är nyttigt att kunna göra det, har jag kommit underfund med. Men hur gör man? Kanske borde hoppa in i Blondbellas värld, hon verkar vara en stjärna på det där. Hon når ju dit hon vill. Jag står mest och stampar på samma ställe. (Känns det som).
Det här blev ett väldigt djupt inlägg men visst skrev jag innan att när men är helt ensam hemma, hinner man tänka och fundera en jävla massa. Det är precis vad jag har gjort!
Jag kan nå mina mål, för dom är inte omöjligt. Trots att det just nu känns omöjligt. Men jag behlver helt enkelt lära mig att skapa delmål. Mål jag kan nå på vägen, det måste ju bli roligare och lättare då. Visst?
Sedan, även om jag inte är ensam hemma hela tiden så är jag ganska bra på att tänka. Jag är väl sådan som person också. Vi är ju olika, visst?! Man ska vara olika tycker jag. Det är bra!

Tänker vara så poetisk och skriva lite saker, värt att tänka på.
En som riktar sig till mig själv och mina drömmar och mål, haha. Dom andra två var bara söta!
Även den som går sakta kommer fram!
En vän är den som vet allt om en, men ändå fortfarande tycker om en.
En verklig vän är någon som kommer in, när resten av världen går ut.
Tack för mig. Skönt att släppta ut lite ordentliga tankar ibland också!



Brevbäraren plingade äntligen på!

Igår var ingen bra dag men visst måste man ha sånna också?
Idag däremot är en mycket bättre dag. Idag plingade brevbäraren på dörren och lämnade paket till mig. Varför blir man så glad för paket? Jag visste ju vad som låg i. Det var till och med jag som beställt det, haha. Ändå blev jag helt lyckligt och när brevbäraren sa: Hej, jag har paket till dig! Så svarar jag: Åh, grymt! Tack, med världens leende på läpparna. Men jag blev extra glad eftersom jag igår såg brevbäraren gå upp i alla uppgångar utan våran. Haha ja, jag har stalkat denna stackars brevbärare i några dagar nu. Så äntligen kom då min bok som jag ställt. En alldeles ny bok på marknaden. Som verkar otroligt bra och med otroligt bra menar jag att den är fullspäckad med en massa goda, lovande recept. Har faktiskt redan tagit mig i kragen och provat ett recept. Eller jag har hittills hunnit prova halva. Den är i ugnen nu, sedan skall det göras kräm som skall smetas på toppen. Gott!
Får nämligen besök imorgon, eller rättare sagt lite sällskap. Man blir otroligt sällskapsjuk när man är hemma och är sjuk. Stackars min sambo. Jag har sms-bombaderat honom hela veckan. Men tänk er att man ligger i soffan, helt ensam. Man kollar runt på nätet, på olika tv-program och Sex and the city. Med allt det här omkring sig har man hel del tid att tänka och fundera. Det är inte bra med för mycket tid alltså.
Förut idag tog jag tag i lite saker, känner mig lite bättre piggare idag, tjoho! Så jag pälsade på mig för att gå och slänga återvinningen. Duktig tjej!
Det var ju svinhalt ute. Höll på att halka 3 ggr och det var bara på ditvägen. Gud!
Kasta hit ett par broddar någon?! Förstår alla pensionärer fullt ut som är så söta med sina broddar och små steg, när dom är ute och går. Men trots detta väglag tog jag en sväng runt husen. En 10 minuters promenad, otroligt skönt. Jag ansåg att jag behövde lite luft nämligen. Hade inte varit ute på 2 dagar eller kanske 3?
Så, det är min dag, hittills. Jag har inte kollat på ett endaste satc-avsnitt idag. Tokigt!
Oroa er inte, jag skall ta tag i det. När kakan är klar!
Borde få i mig någon slags lunch också. Tror att min nybakade kaka och en kopp te får agera lunch idag. Gott!
Måste kolla kakan nu. Den får ju inte brännas!
Vi hörs sen.


Löjligt bra, alla hjärtans dag!

Jag och min käresta åt trerätters idag. Mums vad gott det var. Han kom hem med tre, stora röda rosor till mig, efter jobbet. Sedan lagade vi maten ihop och jag hade gjort en underbart god efterrätt.
Det har varit en sån där löjligt perfekt alla ♥ dag! Om man nu får skryta med det.

En liten bild på efterrätten, lchf såklart. Fruktansvärt god!

Lite godbitar ifrån Gina!

Japp, då var vi där igen, att jag bara måste ha ungefär halva Gina tricots kläder. Har hängt runt en liten stund på hemsidan och plockade ut några av godbitarna i form av bilder. Några av dessa godbitar behöver absolut bli mina. Kanske till nästa lön! Beware.
Annars är det ju alla ♥-dag imorgon, så den som känner för att ge mig något fint. Här kommer det sten-säkra tips!
Njut kära vänner.
Alla bilderna har jag tagit ifrån ginatricot.se. Det är inte så mycket färg-glatt men ni som känner mig vet att jag är en sucker för svart. Dock så är det inte så mycket färg i butikerna, än.. Det kommer väl nämre våren! :)


Här funderar jag på om man får rumpan/låren på köpet?
Finns ett par liknande, otroligt snygga shorts. Men dom borde vara slutsålda vid det här laget, hittade dom inte på hemsidan. Så vet ni!

Finns i flera olika färger, även dom är snygga.
Det är väl lite så med Gina tricot, som jag tycker är lite trist. Det är att dom gör så snygga kläder, så att varannan tjej man möter är klädd i gina-kläder. Men, det gör inte så mycket. Ville bara få det sagt!




Världens godaste middag

Jag känner att jag bara måste dela med mig av ett recept. Det är inte vilket recept som helst utan receptet till världens godaste middag, som vi gjorde förut. Galet gott blev det och fruktansvärt enkelt att göra. Jag slängde bara ihop lite, sådär på en höft ni vet och så blev det så otroligt gott!
Let me tell you:
Jag blandade, 800g köttfärs med 2 ägg, 150g fetaost och så kryddade jag som jag själv ville med salt och svartpeppar, oregano, lite mynta och lite timjan. Pressade i en vitlök och hällde i någon matsked vatten. Allt det här rörde jag ihop och så fick det stå en liten stund.
Formade sedan små fina biffar som jag stekte i ganska rikligt med smör. Lät dom bli nästan helt färdiga. Det sista fick ugnen sköta. 175 grader en liten stund. Perfekt!
Till det gjorde vi gräddstekt sambalvitkål som kan vara något av det godaste man kan äta. Vem behöver potatis eller ris när man kan göra sambalvitkål? Det är så satans gott och också det är fruktansvärt enkelt.
Strimla vitkålen, stek den i en klick smör tills den mjuknar. Slå på en skvätt grädde (det ska inte bli någon soppa) och låt småputtra tillsammans med Sambal oelek. Styrkan där bestämmer du själv! Salt och peppar förhöjer allting, så krydda efter smak.
Hur enkelt som helst och jag lovar, det är fruktansvärt gott.
Till detta hade vi en otroligt god sås, även den slängde jag ihop på en höft. Gud vad jag skryter tycker kanske ni men det här skall jag inte ta all ära för. Jag vill nämligen tacka min mamma och pappa för att dom lärt mig ett och annat i köket. Jag tog stek-skyn från stekpannan och blandade med creme fraiche, grädde och samma kryddor som jag använde i biffarna och voilá så hade vi en supergod sås.
Det här inlägget blev värsta matlagningsprogrammet, I know. Vill du inte laga världens godaste mat på ett superenkelt sätt så behöver du inte det. Det är ingen som tvingar dig.
Här är, för den som vill, ett tips på vägen. För det blev som sagt otroligt gott och var fruktansvärt enkelt.
Tack för mig!

Chokladglass och grönt te. MUMS!

Det är för bra för att vara sant! Här ligger jag på soffan med feber. Det är ju å andra sidan inte så himla bra men framför mig har jag en kopp te, skall strax provsmaka. Köpte ett nytt grönt te då vi var och handlade förut. Luktar helt gudomligt gott! Men det var inte det enda jag köpte. Förutom en massa god mat, eller varor som ska bli god mat (har en hel del nya recept jag ska prova i veckan, bla ifrån boken LCHF för tjejer) så hittade vi nu äntligen lchf-glassen ifrån märket Alvestaglass! Dom hade alla tre smaker, både vanilj, choklad och smörkola. Jag roffade först åt mig alla tre och skulle lägga ner dom i korgen, helt överlycklig. Tills min kloka pojkvän tog tag i mig och min lycka och sa att, tänk om den inte är god? Ska vi inte prova en först. Smart ass, så vi valde choklad. Eller jag valde choklad, hihi. Fy tusan vad god den var! Eller är.
Sitter med en skål framför mig. Vi känner ingen som helst skillnad, förutom att den smakar aningens mer choklad än "vanlig" glass. Och vem skadar det? Inte mig i alla fall. MUMS.
Så, trots feber och faktiskt nackspärr....Så är jag en glad tjej! Skall njuta av glassen, det nya teet och ett avsnitt sex and the city. Bra söndag med andra ord! Strålande sol har det varit hos oss, underbart.
Hoppas på att bli frisk snart! Har lite smått tränings-ångest om man nu kan kalla det så. Jag gillar inte att jag fick boka av mitt zumba-pass idag. Det är helt enkelt inte okej. Sånna här tankar har aldrig funnits i mitt huvud innan, bara så ni vet. Läskigt är det! Men bra.
Vi hörs!


Thaimat botade inte febern..

Så ligger jag här på soffan igen, har bytt håll, så jag ligger på andra sidan. Har legat här precis hela dagen. På min lediga fredag. Det har varit jag, soffan och febern. Kul fredag va?
Men konstigt nog, trots feber och huvudvärk, så har den varit bra ändå. Jag fick bestämma maten och valde då thaimat med motiveringen att min feber kanske försvinner. Precis som med Karlsson på takets kuckelimuckmedicin.
Det var supergott med thaimat men febern gav inte med sig. Men det är inte hela världen, jag har haft sällskap här ikväll. Mikael tog med sig Tony hem efter jobbet och lite senare kom Benjamin. Trevligt!
Det är lite roligare att vara sjuk när man har sällskap. Så min dag har med andra ord varit ganska tråkig. Det är så tråkigt att vara sjuk! Jag hade tänkt att träna, köpa glass (den där lchf-glassen jag skrev om för några dagar sedan) städa och snygga upp i lägenheten. Men inget av det blev gjort! Snyggade till lite här hemma innan killarna kom men det var inte mycket. Jag är ju trots allt sjuk.
Så, nu börjar sängen locka mer än soffan. Det är ju sorgligt när man byter ifrån soffan till sängen.
En sak känns bra med att ligga här, sjuk på soffan. Det är att jag ligger här med träningsvärk!
Gott är det. Varje gång jag ska sätta mig upp hugger det till i magen. Det känns inte lika dåligt att vara sjuk då :)
Hoppas ni haft eller har en bra fredag! Vi hörs.

Kanelbullar, kärleksmums och en o-härlig onsdag!

Vilken jäkla dag det har varit, om man får säga så.
Otroligt snurrigt på jobbet men vi överlevde dagen ändå. Tur att man kan skratta med Emelie!
Dagen har dock gått åt rätt håll efter det och har varit riktigt grym nu under kvällen. Jag har bakat som en tok. Provat på både kanelbullar och kärleksmums, lchf såklart och det blev riktigt bra! Förvånansvärt bra.
Bullarna kan jag nog få till aningens bättre nästa gång jag gör dom men absolut goda.
Annars har jag mest hängt vid datorn. Det har varit jag och musiken ikväll. Hamnade i ett sånt där riktigt musik-nostalgi-flow, hur underbart som helst!
Igår vid den här tiden låg jag i sängen, redo för att sova. Men ikväll kan jag vara uppe hur länge jag vill. Eller, det beror på hur trött jag vill vara imorgon förstås. Men jag har sovmorgon imorgon, så himla gott!
Och som det ser ut nu är jag ledig på fredag. Verkligen lyxigt men inte bra för ekonomin haha.
Jag är så otroligt sugen på att shoppa att det nästan är olidligt! Jag vill gå helt crazy bland kläder och skor, både i affärerna och på internet. Får kanske bli ett sådant ryck till nästa lön.
Jag är så sugen på vår och sommar nu att det inte är klokt men det får som sagt inte gå för snabbt. Så, jag antar att jag bara får gilla läget. Men mina converse blänger på mig varje gång jag tar på mig skorna i hallen. Dom vill användas och jag saknar dom! Men går jag ut i dom nu lär jag slå ihjäl mig, svinhalt.
Kallt också för den delen, det håller inte.
Bara för att jag nyss skröt med att jag kan vara vaken hur länge jag vill blev jag fruktansvärt trött nu. Typiskt!
Jag får ju självklart krypa ner precis när jag vill också, lyxigt va?
Kanske ska krypa ner med ett avsnitt Sex and the city. Det har ju aldrig skadat någon?
En kopp te också kanske? Japp, det kör vi på.
Hoppas ni också haft en härlig eller o-härlig onsdag, precis som jag, haha. Vi hörs!

Så stor skillnad!

Några tankar innan läggdags. Jag är stolt över att jag kom i säng innan kl 21 idag, det är bra jobbat med tanke på att jag kom hem strax efter 19. Jag åt dock ingen direkt middag, var inget vidare hungrig så jag gjorde ordning en ordentlig lchf-macka, en kopp te och en liten bit av min lchf-kladdkaka. Det var dagens middag! Med grädde till kladdkakan såklart. Så åt, det gjorde jag ju.
Jag har även hunnit kolla på ett avsnitt av min serie, ni vet. Behöver inte ens nämna den vid namn längre, ni vet vad jag kollar på vid det här laget!
Innan jag kom hem, alltså mellan jobbet och lägenheten. Tog jag en sväng om på gymmet. Ett spinning-pass på 45minuter gjorde susen. Fy tusan vad ont det gjorde i benen stundtals. Jag såg framför mig hur dom gav vika och jag ramlar och slår hakan i styret, haha. Jag klarade mig utan några skador, som tur var och kom hem mycket piggare än jag var innan passet. Jag märker verkligen sån stor skillnad innan och efter träning. Vet inte om jag upplevt det så markant innan. Alltså sån stor skillnad. Jag kan vara hur trött som helst efter jobbet, ni vet sådär så att man bara vill hem och lägga sig på soffan och sedan inte röra sig förrän det är dags att gå till sängen. Men så på något konstigt vänster, verkligen på något jättekonstigt vänster så lyckas jag ta mig till träningen ändå och efter passet har jag alltid så fruktansvärt mycket energi så det ibland är galet.
Jag vet att i söndags efter att jag varit på zumba, så studsade jag som en boll här hemma, i minst en timme efter. Trots att jag skakat loss i 60 minuter innan. Coolt är det!
Däremot fick jag fruktansvärt ont i rump-benen (dom heter antagligen inte så) på spinningen. Galet!
Det ville jag också ha sagt.
Imorgon börjar jobbdagen tidigt, alldeles för tidigt. Precis som i måndags! Klockan ringer 5:00 och det är i senaste laget. Borde nog ställa den 5 minuter tidigare men det funkar aldrig det där. Eller, nästan aldrig.
För då vet man att man "brukar" gå upp senare egentligen och då ligger man kvar i sängen dom där extra minutrarna. I alla fall jag.
Annars har det varit en helt okej tisdag på jobbet. Jag säger helt okej eftersom den faktiskt kunde varit bättre. Men jag tänker inte mer på det nu, det är som sagt dags att sova och ladda om inför en ny jobbdag imorgon.
Imorgon kommer även min prins hem! Han kommer en dag tidigare, som tur är. Jag gillar nämligen inte att somna ensam. Det är inte min grej.
Tur att jag har en gossenalle som sällskap! ♥

Weekend, bokat och klart!

Det är nått speciellt med att säga "god natt, sov gott" över telefon alltså. Det är extra mysigt på något sätt.
Jag kommer få göra det en kväll till, lucky me!
Jag har haft en skön avslutning på måndagen. Jag bokade av mitt träningspass, som jag skrev tidigare men jag åkte till gymmet i alla fall. Jag gick som en tok på crosstrainern, i 20 minuter med musik i öronen. Jag tyckte att det räckte så för idag. Det är så mycket bättre än ingenting. Jag köpte med mig mat på vägen hem, gott.
Kan ni tänka er att jag åt maten framför ett avsnitt av Sex and the City? Helt otroligt. Jag har återigen totalfastnat för den serien och det är alldeles underbart. Den har precis allt!
Jag vet att jag skriver om den i nästan varje inlägg men håll ut, jag har bara 2½ säsong kvar! Efter det tänkte jag kolla på både filmerna. Jag har ju sett dom såklart men jag ska se dom bara för att. Då har jag lixom kollat på allting ifrån avsnitt 1 till sista filmen. Bättre än så blir det inte!
Imorgon är det tisdag för er som missat det. Det står jobb 7-17 på mitt schema och efter det träning. Ett spinningpass eller cykel aktivio som det heter på Sportlife. Hoppas på ett grymt pass!

Fick bokat lite mer tågbiljetter idag, kanske kan bli min nya hobby?
Tågresan hem ifrån Stockholm gick på 712kr för oss båda. Inte alls illa pinkat, tycker jag. Det betyder alltså att våran helg i Stockholm är fixad och jag längtar!
Låt det nu bli vår snabbt, tack. Men inte för snabbt, jag ska hinna träna innan sommaren också.
Nu, trots att klockan inte ens är mycket går mina ögon i kors. Sov riktigt kasst natten till idag så jag kommer antagligen att sova som en stock inatt.
Trots att det är lite "jobbigt" att somna ensam så sover jag oftast supergott eftersom jag trots allt har sängen för mig själv. Lyx!
Hoppas ni haft en bra måndag också.

Sommaren är räddad - LCHFglass!

Vill bara snabbt säga att jag är helt lycklig, trots måndagstråket!
Det här kommer helt klart att rädda min sommar. Tänk er den här, eller någon av dom andra smakerna, tillsammans med vispad grädde och bär! Smaskigt värre.
Gott folk, jag pratar om LCHF-glass. Märket heter alvestaglass och jag förväntar mig att den ska finnas lite varstans i matbutikerna. Om inte annat kommer jag nog banne mig att fråga om dom kan köpa in den.
Här skall det ätas glass!




Måndagstråk.

(Väldigt entusiastisk rubrik)
Sitter på kontoret idag. En ganska seg måndag faktiskt, brukar inte måndagar vara det? Det känns som att när måndagen har gått så går resten av veckan i 110km/h, typ.
Har lunch just nu, så därför tänkte jag att jag kunde passa på att blogga lite.
Skall snart ta tag i att ringa lite kunder igen, trevligt och skönt att få lite gjort. Idag hade jag bokat på mig ett träningspass, tänkte provat en ny grej med samma grymma instruktör som jag hade på zumban men såg att dom bytt instruktör och då kände jag inte för det längre.
Dessutom så slutar jag en timme tidigare än vad jag trodde, så då blir det ett sånt dumt glapp mellan jobb och träning. Mikael åker till Malmö idag och kommer inte hem förrän på torsdagkväll, så har jag tur hinner jag pussa på honom lite innan han åker. Så ja, jag bokade av mitt träningspass.
Skall dock träna imorgon så jorden går inte under, som tur är! Imorgon skall jag prova på cykel aktivio för första gången. Skall bli kul!
Nej hörni, nu hinner jag inte blogga mer. Dags att ta tag i jobbet.
Vi hörs!

Stockholm för 154kr!

Det är en nöjd tjej som skriver just nu. Bokade precis biljetter upp till Stockholm och fick tag i rena kapet.
334kr för både mig och mamma, det är ju helt galet bra. Imorgon är det dags att boka hemresan.
Sj släpper sina billigare biljetter 90 dagar innan avresa, för er som inte visste det (tex jag om jag inte haft en uppdaterad pojkvän). Så himla bra lixom. Dock kommer biljetterna hem bli aningen dyrare eftersom vi reser hem på en söndag. Men har vi tagit oss dit för 334kr så är det verkligen inte hela världen om hemresan blir några kronor dyrare.
Lycklig tjej med andra ord! Vi ska inte dit förrän i början på maj men jag längtar ändå. Vet att det kommer bli så himla grymt.
Bästa presenten/julklappen, typ. Fast den slåss med många andra julklappar jag fick i år. Så otroligt nöjd!
Men julen har vi lämnat bakom oss nu, inte sant. Jag som tjatade som en tok innan julen tänker inte tjatat hål i huvudet på er efter julen också.
Jag ska faktiskt inte tjatat mer idag, alls. Tänkte krypa ner under täcket och kolla på ett avsnitt Sex and the city. Vad annars en söndagkväll?
Klockan ringer alldeles för tidigt imorgon så det är bäst att försöka somna i tid.
Dock tror jag att det kan bli en riktigt bra måndag imorgon. Trots att det faktiskt är just måndag, klockan ringer på tok för tidigt och trots att min Mikael åker till Malmö och inte kommer hem förrän på torsdag, så kan det bli en bra måndag.
Vi gör den bra om inte annat!

Grilla korv över öppen eld.. Ni vet?

Go'middag, trots att vi precis ätit lunch haha. En väldigt sen lunch men god, det var den. Inte så stor eftersom det trots allt blir middag om några timmar. Tänkte göra tacopaj av resterna från tacosen i fredags. Smart tjej!
Sitter i vanlig ordning i soffan med laptopen i knät, tänkte göra mig en kopp te och sedan sjunka ner framför tvn. Men det är inte ett avsnitt sex and the city som ska avnjutas utan en del av serien Bron. En sån där polis-serie som gick på tv nu i höstas. vi har kollat på två eller tre delar så vi kände att det var dags att tag i en till.
Det är inte riktigt min grej det där med polis-serier, faktiskt. Jag hade ju bra mycket hellre kollat på SATC. Men vad gör man inte för laget lixom? Det sitter förövrigt perfekt med en film just nu. Snön yr på utsidan och jag har mina duntofflor på fötterna. Bra kombo!
Annars har det varit en riktigt bra söndag hittills. Hade en otroligt mysig morgon innan det var dags för mig att hoppa i träningskläderna. Jag hade bokat upp mig på en timmes zumba-pass och fy sjutton vad roligt det är!
Grym instruktör idag med så det kändea grymt bra. Svetten den rann, gött!
När jag kom hem, efter träningen hade vi besök av ingen mindre än min kära mor och min kära bror. Trevligt!
Min bror flyger till USA imorgon sen ser vi inte honom förrän i juli.. Men jag antar att det kommer gå ruskigt snabbt, vilket är bra. För då är det ju sommar snart! Kanske till och med är mitt uppe i semestern. Lovely!
Jag är lite kluven angående vädret just nu. En del av mig älskar vintern, vill inget hellre än att åka ner till mina fina i Småland och åka skridskor, pulka, grilla korv över öppen eld och bara mysa. Ni vet sånt där mys när man dricker varm choklad så fort man kommer in för att man är så jäkla kall. ÅH, ge mig!
Jag hade verkligen behövt det. En liten semester nere i det fina Småland.
Samtidigt så finns det en liten del inom mig som längtar massor till våren. Då det precis börjar bli varmt, sådär så man slipper ha sin jacka på sig hela tiden men fortfarande inte varmt, lixom. Ni vet?
När man börjar få lite, lite fräknar på näsan och kinderna. Det längtar jag till.
Men våren får faktiskt inte komma för fort. Jag är inte redo än!.. Tur är väl det, för det dröjer minst två månader innan vi är där.
Nu blir det då lite film och sådär. Vi hörs kanske sedan!

Nybakat till frukost!

Lördag, it is!
Det är strålande sol ute och helt underbart väder. Min första tanke när jag vaknade förut var att jag skulle ut och ta en promenad. Kollade på termometern och har hållit mig inne sen dess. Herregud vad kallt!
Jag gör dock annan nytta, jag bakar nämligen bröd. En massa bröd! LCHF/lågkolhydratsbröd såklart, dumt att göra något annat ;)
Jag har hittat helt nya recept och har precis slängt in bröd nr 1 i ugnen. Ska bli kul att testa sen!
Min kära sambo ligger fortfarande i sängen så snacka om lyx att vakna upp till nybakade bröd.
Han har det bra han!
Har faktiskt fönstret öppet på glänt, här i köket och det är en massa fåglar som kvittrar. Snacka om att jag får vårkänslor!
Jag tänkte kanske åka till gymmet en sväng idag och gå lite på crosstrainern bara men jag får se vad som hinns med! (Jag har ett 60min zumba-pass inbokat imorgon)
Nu har jag kommit in i värsta bak-mode och har en kladdkaka som skall göras lite senare också. Jag gör nämligen inget annat än att baka kladdkakor, haha. Vi skall iväg på middag ikväll och jag vet att det blir efterrätt efter maten.
Typ världens godaste cheescake som tyvärr innehåller en massa socker. Så istället för att jag ska gå under, eller helt enkelt synda ihjäl mig så tar jag med mig den där supergoda kladdkakan till mig och Micke. Smart va?
Han fick välja efterrätt och tydligen har kladdkakan gått hem, kul!
Dock har jag redan planerat att någon gång i framtiden göra cheescake-receptet i lchf-form. Det är ju massa bra saker i det redan, en väldans massa ägg, philadelphia-ost och grädde. Så byter vi ut sockret mot naturligt sötningsmedel, kommer bli kanon.
Men den ska stå i frysen en massa timmar så det blir inget med det idag. Vi kör på kladdkaka!
Nu skall jag ta tag i bröd nummer 2. Vi hörs sen!



Vitaminwell STEVIA

Såg en kul och grym grej idag på gymmet. 
Ni vet Vitaminwells, dom där drickorna som blev så populära för ett år sedan ungefär? Fullproppade med vitaminer, mineral och socker.... Har kommit med nått helt nytt som faktiskt gjorde mig glad. 
Dom har precis släppt tre nya smaker som är sötade med stevia. Alltså noll kolhydrater.
Jag klickade in på deras hemsida och läste lite om drycken. Gör det du med!
Perfekt för oss som äter LCHF!

Jag köpte ingen idag men skall absolut prova en. 25kr tog dom på Sportlife!


Bilden lånade jag ifrån hemsidan, vitaminwells.se



Glitter och 1000 minusgrader

Är precis hemkommen från ett pass på gymmet. Zumba för att vara exakt. 
Är så himla glad denna fredag, tror att det är vädrets "fel" trots att det är typ 1000 minusgrader ute. Men solen skiner som aldrig förr, himlen är helt perfekt blå och överallt så glittrar det. Jag gillar det!
Min tanke nu är att jag ska hoppa in i duschen, sedan baka lite kanske städa nått varv i lägenheten och kolla på Sex and the city. Jag ska ha en helskön dag med andra ord.
Ikväll blir det nog lite vin. Jag hade tänkt ha en vit helg till så jag ska bara dricka vitt vin ikväll, haha!
Briljant.
Känner att jag inte får ut så mycket av detta blogginlägget. Vi hörs sen!
Tog vägen om hälsokosten efter träningen och köpte en burk med stevia-pulver. Därför skall jag baka, måste ju prova detta omtalade sötningsmedel. Ska bli kul och hoppas på bra resultat! :)

Otroliga vuxenpoäng

Jag har försvunnit i jobb och lite annat de senaste dagarna. Men här är jag och lever, det gör jag!
Jag ligger i soffan under min gosigaste filt, ni vet den jag tog hem från Chilli förra helgen? I just love it!
Satt med den imorse och åt frukost innan jobbet, det kallar jag vardagslyx. Och, jag är nästan säker på att jag håller på att bli vuxen när jag gillar att ha på nyhetsmorgon på tv4 samtidigt som jag gör iordning mig inför en jobbdag. Konstigt egentligen. För några år sedan kunde jag knappt kolla på nyhetsmorgon för att det var tråkigt. Men numera är det helt enkelt mysigt!
Sedan är det så otroligt checkt att dom har en klocka uppe i högra hörnet under hela tiden, perfekt!
Men trots det kom jag försent till jobbet idag. Sådär en 4 minuter eller något, otroligt irriterande. Jag gick ner till bilen i bra tid men insåg halvvägs att jag glömt mina termobyxor..
Jag gick i mina leggins och tänkte för mig själv hur fruktansvärt kallt det var och tänkte sedan att, gott att jag har med mig termobyxorna till jobbet. Ha, trodde jag!
Så det var bara till att springa tillbaka upp till lägenheten och hämta dom.
Annars har det varit en bra dag, för min del är det faktiskt fredag redan idag. Hur gott är inte det då?
Jag har bestämt med mig själv att jag absolut är värd att vara ledig imorgon. Underbart!
Jag har bokat upp mig på ett zumbapass på förmiddagen så jag ska faktiskt ta mig upp ändå.
Påtal om träning så måste det ha hänt någonting med mig. Under en tvåveckors period har mitt tänk kring träning ändrats nått fruktansvärt.
Jag var lite småsur både i måndags och tisdag över att jag var tvungen att boka av mina två träningspass. Fruktansvärt konstigt känsla. Nu är det träning inbokat både imorgon och på söndag, känns bra!

På lördag ska vi ha middag med hela min familj. Det känns faktiskt lite sorgligt. Min bror ska flytta till andra sidan Atlanten och kommer befinna sig där dom närmsta 6 månaderna. Otroligt kul för honom men jag vet inte riktigt om jag gillar det. Men äsch. Det är ingenting att oroa sig för, egentligen.
Kommer bara kännas lite konstigt, thats it.
Tanken var att jag skulle hälsa på honom men dom planerna får nog läggas på hyllan. En resa till USA får göras någon annan gång, i framtiden.
När vi ändå pratar om det stora landet så kan jag nämna att jag och tjejerna på Manhattan har funnit varandra igen. Det gick flera dagar utan att jag kollade på ett endaste avsnitt av Sex and the city men nu är vi bakc on track igen. Känns bra!
Så den tiden jag inte tränar imorgon kommer jag ligga i soffan, med gosefilten och kolla på SATC.
Så vet ni vart ni har mig!
Har lite annat smått och gott att fixa också. Jag är ju ledig!...

Mysfrukosten imorse ♥

RSS 2.0