Finaste hunden!

Vet ni vad jag saknar mest, när jag bor här i lägenheten? Eller mest och mest, jag saknar en hel del grejer ibland faktiskt. Inte en blomma till i fönstret eller nya soffkuddar som man kanske skulle kunna tro. Jag saknar min hund! Min älskade fina lilla prinsessa, Fliza. Jag tycke vi ägnar ett helt inlägg till henne för att jag just nu saknar henne massor. Jag gillade (gillar) att ha henne runt omkring hela tiden och att jag ibland hade henne sovandes i sängen, så sött. Att bara kunna pussa på henne när jag vill och gosa med henne för att hon är så söt. Haha, låter som det är ett gossedjur jag snackar om men hon är faktiskt en riktig pussgurka. Trust me!
Men hon blir alltid så himla överlycklig varje gång man kommer hem och kan ge en den mest sorgsna blicken när man ska lämna henne och vara borta en stund. Hur många människor ger en de? Det är nog bara en vovve som kan det. Så när jag blir stor, haha lät som Lina 3 år där. Men när jag blir äldre och har tid och plats för en hund, då skall jag ha en. En fin kille som skall heta Billy! Så det så. Nu vet ni det, (kände att det blev en hel del viktig info för er) så träffar ni mig om några år med en vovve så heter han antagligen Billt och är min egna. Tills dess har jag mina fina Fliza. God natt på er!








En GOD morgon

God morgon! Med betoning på det första ordet för det är verkligen en god morgon. Jag ställde klockan 40 min tidigare än vad jag brukar, tanken var att jag skulle ta en 30 minuters promenad. Men när klockan väl ringde så drömre jag stenårt så den hann ringa i 2 minuter innan jag ens vaknade och fattade att det var mobilen som pep, haha. Kände mig lagom efterbliven och skulle "känna efter" om jag var sugen på en promenar. Dumt, för vem är sugen på en promenix klockan 7 på morgonen när det är 7grader ute? Inte Lina. Men jag kände mig hyffsat pigg ändå och fick ett peppande sms av min kära sambo så visst fan gick jag ut! Dock hade jag velat lite för länge, alla kläder skulle ju på också så jag hann inte gå i mer än 15 minuter. Men det är bättre än ingenting och jag tog mig faktiskt ut. Bra jobbat där Lina! Hur som helst så var det galet skönt ute, kyligt men gott. Jag blev väldans pigg och är nu redo för att cykla iväg till jobbet. Kan man vara med positiv? Hoppas hur som helst på en grym dag idag och jag vill faktiskt att den ska gå fort. Efter jobbet är det nämligen min tur att bli snygg i håret, skall bli så skönt. Det skall färgas lite granna, härligt. Vi hörs nos senare! Ha en bra dag, hej.

Ett halvt inlägg om kängor

Gokväll, har lite härliga shoppingkänslor att dela med mig av till er! Har nämligen spenderat mestadels av dagen i stan med min fina Sofia. Fick med mig lite allt möjligt hem men gjorde trotts det inte av med så mycket pengar = duktig tös! Jag hittade mitt presentkort på 500kr i valfri skobutik (nästan, typ Nilson, Din sko mm) så det följde med mig ett par kick-ass snygga skor hem. Boots/kängor, kalla dom vad du vill. Snygga som satan är dom iaf. Kolla på bilden här nedan som jag snodde ifrån dinsko.se så förstår du att jag är en glad tjej. Är lite besviken på kängorna jag köpte förra säsongen, dom höll inte riktigt som dom lovade. Tråkigt! Dom håller iallafall som reserver denna hösten och vintern. Ifall jag skulle tröttna på mina nya ... vilket aldrig kommer hända haha.
Nog om skorna! Shit, är jag ensam om att skriva ett halvt blogginlägg om ett par nyinköpta kängor? God..
Jag fyndade mer må ni tro, eller får man räkna skorna som blev köpta med presentkort som ett fynd? Det får man väl, haha. Hittade ett svart linne med vitt tryck på inne hos Shock, rea såklart. Ett nattlinne, som jag förövrigt har på mig nu, ifrån Cubus. Snyggt och förvånansvärt bekvämt! Tänkte "hotta upp" sovkollektionen lite granna. Mina älskade t-shirtar som jag sover i är inte av den snyggaste sorten..
Även nattlinnet blev ett fynd, nämligen 25% rabatt. Inte illa va? Sedan blev jag ett döskallehalsband och en lila skjorta rikare. Skjortan skall provas en gång till och kanske lämnas tillbaka men ni som känner mig vet att det aldrig händer, alltså har jag blivit en skjorta rikare. Vi åt lunch och pratade en massa emellan varven så det vart en riktigt lyckad dag. Vid halv fyra tiden styrde Sofia sin kos hemåt och jag begav mig till Mikaels jobb. Vi hade ju ett uppdrag att fullfölja nämligen fixa nya pass. Bådas hade gått ut. Dom är klara att hämtas om ca 3 dagar.
Något annat som också är klart om ca 3 dagar är mina foton jag skickat efter för framkallning. Mer om det kommer! Plus att jag fick ett mail om att bikinin är påväg. Så himla roligt, massa paket och brev till mig denna veckan. Jag som aldrig får nånting på posten annars, tjoho.
Väntar även på mailet med biljetterna till Turkiet, det skall komma i dagarna det också. Och så mitt i allt det här dimper det väl ner ett mail om lönen också för ni har väl inte missat att det är lön på fredag?! Gott :)
Vi kan väl konstater att jag har en kul vecka framför mig! Den kommer springa förbi som alla andra.
Imorgon blir det jobb 9-18 och träning direkt efter det. Känner mig äntligen såpass frisk att jag kan börja träna!
Brabrabra. Sov gott på er!


Söndagsmys! Boktips?

Jag hamnade hos mamma och pappa tillslut. Tycker om att vara här hemma, jag saknar det ibland! (läs ganska ofta, haha)
Jag har det hur som helst riktigt mysigt med en kopp te, en brasa bredvid mig, regn utanför fönstret och duntofflor på. Söndagsmys kan vi kalla de. Vovven ligger här också, på sin fårskinnspläd och sover framför brasan. Tänkte kanske sätta mig bredvid henne där på golvet och läsa några sidor i min bok. Den lär vara slut till Turkiet så jag måste få tag i en ny bra bok. Är det någon som har något boktips? Gärna nån rolig, romantisk tjejbok haha. Inga deckare för min del alltså! Tänk så det knakar och tveka inte på att skriva i kommentarfältet!

Panos Emporio

Godmorgon, fast jag har varit vaken en bra stund nu. Frukosten är i magen och jag sitter här och kollar på bikinis. Resan är ju bokad!! Turkiet, Alanya den 17/10 - 25/10, tvårumslägenhet och all inklusive. Hur bra låter det inte? Vi hoppas på en riktig kanonvecka där borta. Åh, jag längtar så jag dör nästan. Skall bli så kul och skönt!
Tänkte det kunde vara trevligt med en ny bikini lagom till resan, hittade ju ingen i somras men nu fanns det allt några på rean. Har hittat en cool ifrån Panos Emporio, lägger upp en bild på den här under så ni får se.
Försökte hitta lite fina bilder på hotellet vi ska bo på med men jag tyckte dom såg tråkiga ut haha, har hittat en och den kanske jag kan lägga upp senare.
Annars så  verkar det vara ett fint hotell med bla två pooler, varav en har två vattenrutschkanor, haha. Dom har även spa, hamam och jaccuzzi. Lekplatser, volleyboll och gud vet vad. Använder man allt det? Stranden vi bor bredvid heter Cleopatra beach. Den så fräck ut?! Åh, jag tror detta blir jätte bra. Ni lär ju få höra mer om resan. Idag vettifan vad som händer alltså. Har lust att hitta på nånting men ändå inte. Mikael skall iväg en stund och hjälpa till att ta upp en båt. Vad gör jag under tiden? Eller vad gör jag idag, överhuvudtaget? Nånting bra kommer vi säkert på. Ha en bra dag, hörs kanske sen!


All inklusive

Tjingeling! Ledig denna blåsiga fredag, inte helt fel. Jag har ju inte jobbat stenhårt denna veckan eftersom jag har varit lite sjukis men det börjar gå åt och rätt håll så lite ledighet har varit riktigt behövligt.
Påtal om ledighet så har jag hittat massa bra resor nu, bde i Turkiet och på Kreta. så jag vill att Mikael ska komma in genom dörren nu nu nu så jag kan visa alla resor för honom. Vi funderar faktiskt på att ta en all inklusive resa, har hittat en till Turkiet för ett riktigt bra pris. Men är det tråkigt? Man äter väl turkisk man där ändå? Och det är billigare med all inklusive resorna än halvpension.. Man kan ta väl äta ute kanske en kväll på restaurang? :) Vi lööösert. Jag tror inte jag bryr mig bara vi kommer bort. I need it!

Idag har både jag och mamma varit hemma, så vi tog oss en sväng till mormor. Fikade och tjatade om allt mellan himmel och jord. det var längesen jag såg henne, lite trist men så är det. Nu ska jag visa resor för Mikael, Ciao!


Scrapbook

Herregud, Idols audition är fan det mest underhållande program jag vet. Klockrent! Jag sitter här, ensam i lägenheten och kollar på idol. Mikael har jobbat i Piteå hela dagen så han är inte hemma än. Jag själv jobbade 9-18 på salongen och hade det ganska kämpigt. Har inte mått sådär jätte bra idag. Min förkylning släpper verkligen inte och nu går febern upp och ned också. Jag tycker ärligt talat inte det är okej. 
Nu, såhär efter Idol tänkte jag trycka i mig en grapefrukt, boosta mig med ännu mer vitaminer. Skall nog hitta nånting att pyssla med innan det är dags att lägga sig. Blir en tidig sänggång tror jag och jag får bärja senare imorgon om jag fortfarande mår dåligt. Har inga kunder bokade förrän senare under dagen så det är skönt.

Måste bara berätta en rolig grej. Idag på lunchen gick jag över till min favoritaffär, Do&reDo och handlade lite grejer. Ett svart, helsvart scrapobook album, 10st stora scrap-papper och 3st coola glitter "pennor". Och vad ksall jag göra med det? Det återstår att se. Jag är sjukt taggad på att sätta igång hur som helst. Ni får allt vänta och se! :)


Illa

Godmorgon! Idag är det världens höstväder ute, herregud vad det blåser och så regn på det. Ganska mysigt! Men jag vill helst inte gå utanför dörren .. Min mage gör väldans ont och mår illa. Det har den gjort hela morgonen. Hel konstigt! Hoppas verkligen det släpper under dagen. Skall alldeles strax gå ut till bilen och åka till jobbet.
Haha, ja jag åker bil till jobbet idag! Tanken var att träna efter jobbet men jag mår verkligen piss nu :(
Blä. Nej inget mer klagande nu, ha en bra dag allihopa!

En helt okej ledig dag va?

God kväll i stugorna! Jag är inte nerbäddad under täcket riktigt än, dock sitter jag i soffan med en av dom goa soffkuddarna bakom ryggen. Sitter helt perfekt! Perfekt för att läsa mina favorit bloggar, kolla en vända på Facebook och såklart skriva lite om min dag. Den har varit bra, min lediga måndag. För inte blev det något jobb idag inte. Jag var ledig men hade fullt upp ändå, skönt tycker jag. Jag hade en härlig morgon, låg länge i sängen och drog mig. Fick säga till mig själv på skarpen att gå upp, annars hade jag nog legat där ett bra tag till. Min säng slår nämligen allt! Nästan.. Hur som helst, med lite frukost i magen och musik på bra volym började jag städa. Skurade hela jävla badrummet från golv till tag (stämmer till 99%). Skurade duschväggarna, våra är av glas helt och hållet, golvet, handfatet och toaletten. Skinande rent med andra ord. Jag plockade undan, slängde lite grejer som egentligen var helt onödiga. Får väl erkänna att det mestadels var mina saker som åkte i soptunnan. Jag är nog ganska bra på att spara på saker som jag egentligen inte behöver eller använder. Men det finns en liten röst i mitt huvud som säger att jag visst kommer använda det, nån gång. Känner ni igen er? Tror det är ett kvinnligt problem det där, haha. Jag avslutade med en dammsugning och bäddade sängen. Nu är lägenheten riktigt fin, jag tycker om när den är nystädad! Efter dammsugningen hoppas jag in i duschen, den skinande rena duschen och fixade mig lite snabbt. Det var nämligen dags att gå till torget och köpa fika. Mamma och vovven var nämligen inbjudna. Jag passade såklart på att bjuda in dom då lägenheten var nystädad, man är ju inte dum :) Det blev smörbullar ifrån konditoriet och fy vad goda dom var. Trevligt att ha mamma på besök, jag gillade det. Vi fikade en stund och pratade om både viktiga och mindre viktiga saker. När dom skulle gå följde jag med en bit och handlade sedan lite grejer till middagen vi hade idag och den som skall lagas imorgon. Jag har också hunnit sjunga, kolla på resor, laga mat med Johanna och umgås med henne hela kvällen. En helt okej ledig dag va? Nu skall jag kolla runt på Facebook, suga i mig lite skvaller och sedan krypa ner bredvid min redan sovande pojkvän. God natt!

En världslig sak!

God kväll (snarare god natt)! Jag har krypit ner under täcket och tänkte sluta mina bruna ögon för att sova. Är riktigt trött. Har varit en effektiv söndag skall ni veta. Hunnit med både en klippning+färg på Mikaels mamma, en riktig brakmiddag på Tjörn och en bra filmkväll med Sanja, Henrik och Mikael. Inte illa va? Vet inte riktigt hur det blir med jobb imorgon än. Antingen ringer dom eller så får kjag en ledig dag. Kanske behövs eftersom jag mått sämre idag? Hoppas det lägger sig med lite sömn. Hörs imorgon, får bli en kort uppdatering eftersom jag skriver på mobilen. Tycker inte riktigt om det måste jag erkänna. Men men, det är en världslig sak! God natt

Oslagbar lördagskväll

God kväll! Ni har inte blåst eller regnat bort? Fy, det är riktigt höstrusk ute men jag tycker om det. Speciellt nu när jag sitter inomhus, tänkte tända lite ljus och har Sofia hos mig. 
Vi kom faktiskt precis tillbaka hit till lägenheten. Vi var hemma hos mig i huset och badade i tunnan. Så mysigt! Dock var det inte riktigt så varmt som det borde men Sofia tyckte promt vi skulle hoppa i. hon hade ju aldrig badat i en badtunna innan. Men hon gillade det och vi satt i mer än en timme och både pratade och skrattade åt precis allting.
Riktigt skönt!
Så, här är vi nu och funderar på att kolla på en film. Vet inte vilken eller om vi ens orkar. Vi kom fram till att det är så gott att ligga i sängen, haha.

Hoppas ni har en grymkväll, det har vi! Åt en underbar middag på thairestaurgangen förut och gud vad gott det var. Har jag inte sagt det innan så kan jag säga det nu, jag älskar thaimat!
Ciao.

 


Supercross och FMX

Shit, jag blev så himla trött nu. Har precis fått mat i magen och sitter med en filt i soffan. Det är riktigt höstrusk ute idag, fy och detta skall vi sitta ute i hela kvällen. Det lockar mig inte! Dock lockar det att kolla in supercrossen och fmx:en på Ullevi ikväll så det får funka. Skall även använda min nya svarta jacka, ni vet den ifrån Ellos.se, så jag klagar inte haha. Skall bli kul! Vi var ju och kollade förrförra året och tyckte det var helballt. Jag var i extas efteråt. Man kan tro att det är min kära pojkvän som släpar dig mig men jag får ärligt säga att det nog är tvärtom, haha. Fast han går inte dit ofrivilligt, han gillar det också. Så där spenderar vi kvällen, skall börja klä på mig nu strax för klockan börjar närma sig. Hoppas ni får en trevlig kväll också! Skall klä mig riktigt varmt och mysa ordentligt i min jacka.
Hejs svejs



Idol

Sitter i soffan och kollar på idol, det är himla underhållande. Blir galet sugen på att själv sjunga, det blir jag varje gång jag ser på idol. Har haft en bra dag och det är så härligt med fredag imorgon. Jobbar 8-16 på förskolan och efter jobbet skall vi få i oss lite mat här hemma innan vi åker in mot Ullevi. Det är ju motorcross och fmx, det gillar jag! Mikael med för den delen så vi spenderar kvällen på Ullevi helt enkelt. Nu skall jag fortsätta kolla på idol.
Tjing :)

Som en blixt

Åh, jag bloggade faktiskt ifrån sängen igår, ifrån mobilen men det har visst inte dykt upp något inlägg. Illa! Jag skrev inget intressant mer än att jag låg och läste i min bok som faktiskt blir bättre och bättre. Idag har det varit mycket men ändå inte. Jag skulle vilja ha lite fler timmar på dygnet ibland. Men undrar om det hade gjort någon skillnad?
Jobbade ju på salongen 9-18 och stack direkt till träningen, skönt att ha bilen. Får flirta till mig den av Mikael, haha. Sedan körde jag en stund och fy vad skönt det var! Aningen trist att träna ensam men det funkade.
Satte mig i bilen för att köra hem och gjorde då nått väldigt dumt med min nacke. Aj aj vad ont den gör i vissa lägen. Jag skulle lite smidigt ta av mig jackan för jag var fortfarande så varm efter tränandet och vred då armen, på nått konstigt vänster (fast att det var högerarmen, höhö) och satan i gatan vad ont det gjorde i nacken då. Det lixom brände till, en väldigt intensiv smärta. Som en blixt typ! Sedan fick jag sitta helt stilla i några minuter för det gjorde så fruktansvärt ont, kunde inte röra huvudet. Sedan blev det lite bättre och jag körde försiktigt hemåt. Är as öm om jag trycker på nacken och då jag gör vissa rörselser. Hm, konstigt värre, Hoppas det släpper under natten, skall ju klippa hela dagen imorgon..
Hur som helst, efter maten (fortfarande med träningskläderna på) var det dags att handla på maxi. Ingen idé at duscha emellan tänkte jag, så jag tog på mig mina grymt sköna promenadskor så folk skulle fatta att jag var i träningsmode, med tanke på håret var det bäst så haha.
Sedan körde vi en runda med vagnen på Maxi och till sist fick jag duscha och sätta mig med datorn i soffan. Pjuh!
Nu skall jag krypa ner och bara gosa! Hörs imorgon, God natt

Komplimanger i mängder.

Är det någon speciell dag idag? Har jag missat nånting? Typ, Ge-lina-komplimanger-så-hon-blir-generad-och-överlycklig-dagen?! Det borde vara något sånt. Jag har fått tre stora, värmande meddelanden, med galet fina ord av tre olika personer idag. Vissa som jag ser, hör och träffar ofta och någon som jag knappt ser alls längre. Hur glad blir man inte? Jag kommer lägga mig med ett fånigt leende på läpparna. Tack fina ni! Sånt här värmer <3
BÄST.BÄST.BÄST.BÄST!

SPA

Gokväll bloggen! Träningspasset idag efter jobbet gjorde susen tror jag. Det kändes riktigt gott efteråt! Åkte direkt hem efter träningen och där stod middagen och väntade på mig. Hur gott är inte det? Speciellt när man är vrålhungrig efter träningen. Får dock bara se hur jag mår imorgon men jag tror ärligt talat inte det är någon fara alls. Jag har ju varit galet snorig sen i fredags och idag känns det som jag varit uppe i litervis med snor, HAHA, fräscht snack! Men jag var helt osäker på träningen innan, om jag faktiskt skulle träna eller bara ta en promenix. Men jag tog mig i kragen och körde en halvtimma med Johanna och det gjorde jag helt rätt i.
Sitter här nyduschad med morgonrocken om mig, gott. Det är nånting nytt jag börjat med och det är faktiskt riktigt skönt.
Påtal om skönt så sitter jag och Mikael och kollar på spabehandlingar, vi ska åka nu nån gång i höst. Det skall bli så gott, ingen av oss har varit iväg på spa innan. Mysig som tusan hoppas jag att det blir!
Kanske har lite för höga förväntningar? Äsch. Jag ska helt enkelt se till att vi har det skönt som tusan.
Får se när vi får tummen ur att boka bara då. Jag återkommer! Haha
Tänkte krypa ner under täcket om en stund och skissa på lite nya smycken. Har lite bilder som ploppat upp i min skalle och då måste jag få ner dom på papper. Det är så kul! Skall köra igång ordentligt nu igen tänkte jag :)
Läser även en bra bok nu förtiden. Eller om sanningen ska fram gillade jag den inte alls i början. Det gick en lång, lång tid emellan första gången jag läste och den gången jag tog tag i det och fortsatte läsa.
Men nu har jag hur som helst fastnat för den. Det är en författarinna vid namn, Marian Keyes. Aldrig läst något av henne innan men hon skriver ganska skönt. Skall borsta tänderna nu sedan krypa ner. God natt på er

Lördag till söndag

Oj, hela lördagen har missat bloggvärlden. Den får jag berätta lite kort om för den var bra, riktigt bra. Hela helgen har varit en riktigt lugn och skön helg, tror det behövdes. Lördagmorgon vaknade vi faktiskt hyffsat tidigt, det är ganska olikt oss men vaknar man av sig själv är det faktiskt skönt att inte somna om utan sakta men säkert vakna till liv. Oftast är man färdig med sovandet då. Hur som helst. Vi hade en mysmorgon och åt varma baguetter från ugnen till frukost. Efter frukosten drog jag med mig Mikael med mig ut på en promenad, snorade som en, jag vet inte vad men skönt var det. Älskar luften ute nu! Den är så frisk och krispig på nått vis. Underbart.
Tog oss en segdag framtills det var dags att fixa iordning sig. Efter en lång dusch tog jag lite smink och kläder på mig. Vi styrde bilen mot Stora Höga och Kafé Te&ting. Monica (Mikaels mamma) hade tillsammans med sitt kafé 1-års jubileum, det fanns en trubadur på plats med bra musik och till det åt jag räksmörgås, cider och morotskaka. Gott! Även min fina familj + Bo och Susanne hade hittat dit, mycket trevligt.
Efter det åkte vi, för ovanlighetens skull, hem till Göteborg igen. Vi följde med hela gänget hem till mamma och pappa å badade badtunna till natten, mysigt och så skönt!
Idag sov vi inte heller sådär fasligt länge. Åt en smarrig frukost och fixade oss sedan för att åka ut på lite uppdrag. Vi bytte strängarna på Mikaels två gitarrer och bytte våran micro. Det fanns dock ingen ny i lager så den kommer om några dagar, hoppas att denna funkar!
Sedan var vi hos mamma och pappa en sväng och jag drog mitt strå till stacken .. nästan bokstavligt talat, haha. Pappa har hämtat hem flera pallar med ved som vi skall ha nu i vinter. All denna ved skall staplas. Så jag hjälpte till! Himla duktig var jag och Mikael fixade lite med våran pärla (bilen).
Vi avslutade denna grymma helg med en stund i biosalongen på Bergakungen. Tillsammans med Marcus och Johanna såg vi, I rymden finns inga känslor. Haha den var fan bra. Det måste jag säga.
Jag är riktigt trött i mina ögon nu och skall nog snart krypa ner under täcket med min bok! God natt på er



Myskväll till 110%

Jag och Mikael åt god middag, take away för att vara exakt. Vi orkade lixom inget annat. Vi köpte med oss lite cola och några små gottisar och tänkte kolla på film. Helt enkelt myskväll till 110%! Det tycker vi om :)

Jackan är min!

Nu är beslutet fattat, jackan kommer inte skickas tillbaka utan sitta på mih hela hösten och vintern. Jag gillar den, den är otroligt skön och det var så bra att några tjejer hade kommentar den på Ellos.se så tog en storlek mindre.
Svart blev det och jag bara älskar luvan med den stora pälsen. Nu får gärna hösten komma på riktigt!


Fredag på riktigt

Idag är det fredag på riktigt och det är så skönt. Denna dagen och faktiskt hela veckan har bara svischat förbi men jag gillar det.
Jag sitter hemma vid mammas och pappas dator, var inte så längesen sen sist. Jag har gått en liten svängis med vovven, hon blev så glad av att se mig. Det är lite av det bästa när man kommer hem hit, att man möts av en sån överglad älskling till hund. Jag ska ha en egen hund i framtiden men det är ett annat kapitel, haha.
Hur som helst, idag mår jag sådär faktiskt och det suger. Jag skulle ju tränat efter jobbet, hade med mig träningskläderna i bilen men halsen och snoret har inte släppt under dagen.. Känner mig nästan lite sämre. Det är så himla typiskt nu när jag kommit igång igen. Men jag drog slutsattsen att jag inte tränar idag, kurrerar mig i helgen så kan jag träna igen på måndag! Smart Lina.
Sitter med en kopp te och lyssnar på lite mysmusik. Skall åka och hämta Mikael vid hans jobb om bara en liten stund, han har ju varit i Båstad dessa två dagar med jobbet.
Kanske blir det att vi åker till Tjörn redan ikväll annars har vi myskväll här hemma och åker upp imorgon. Jag tror, för min del, att det lutar åt en myskväll hemma med lite film och att vi åker imorgon.
Jag hoppas mamma hinner komma hem innan jag ska sätta mig i bilen och åka, jag tror jag behöver en mammakram för att må bättre nämligen. Annars får jag stå ut tills imorgon, träffar henne då och pappa med för den delen. Vi ska ju på trubadur på världens bästa Kafé Te & Ting imorgonkväll. Det skall bli så trevligt tycker jag, vuxet det lät men jag menar det faktiskt. Det väntas räksmörgås, vin och öl, musik och så bra sällskap förstås. Mamma, pappa Bo och Susanne kommer bla upp en stund på kvällen. Kul!
Vi hörs

Låtsas fredag

Gokväll bloggen.

Det är dags för mig och Johanna att tvätta bort dagens make och krypa ner under täcket. Vi är galet trötta och fortfarande mätta efter middagen som vi proppade i oss. Ni vill inte veta vad vi åt, haha.
Jackan som jag beställde i måndags ifrån Ellos kom på posten idag. Glömde av att jag skulle ta vägen om posten efter jobbet så jag och Johanna fick springa dit då jag kom på det. Jag fick flirta lite med tjejen i kassan eftersom dom precis hade stängt, 2 minuter innan. Tur att man kan koppla på hundögonen när det behövs!
Gillar jackan men den är kanske aningen för tunn .. Mikael får hjälpa mig att fatta det där beslutet tror jag. Och varför ser man alltid så stor ut i vinterjacka? Men den var fin faktiskt och väldans skön.

Imorgon börjar jag tidigt, kommer väl vara som en sten imorgon när klockan ringer men det är gott sen eftersom jag slutar tidigt och ska träna efter jobbet. Duktiga mig!
Nu skall sminket tvättas bort, god natt

 

 

 


2år4månader <3

Vill även säga att jag och min fina prins faktiskt har varit tillsammans i 2år och 4 månader idag! <3



Träning hit och dit

Idag har varit en riktigt seg dag på jobbet men visst behövs det väl sånna dagar med? Den gick, på nått kontstigt vänster, väldigt fort. Direkt efter jobbet satte jag mig på cykeln och trampade hemåt, hämtade mina träningskläder, bilen och körde till gymmet. Gott! Träffade Johanna där och vi körde några rundor.
Sa jag att jag promenerade till jobbet imorse? Hur skönt var inte de då? Gick i en lugn takt eftersom jag inte ville bli varm och svettig så de tog mig ca 20 min. Helt lagom. Det var underbart att starta dagen så och det blir ju inte sämre av att jag älskar mina träningsskor (utomhus).

Jag måste ha nån sorts inbyggd kvällsklocka, jag blir alltid trött vid 22tiden. Vilket betyder att jag är dödstrött precis jsut nu. Skall bli så gott att krypa ner! Sängen är så gosig!
Imoegon blir en bra dag de med och herregud vad fort veckan gått?! Det är redan torsdag imorgon.
Mikael skall åka iväg på kick-off med jobbet vilket betyder att jag blir ensam. Men jag gråter väl inte för de? Johanna kommer till mig efter jobbet, kanske blir det en träning emellan men annars ska vi ha en myskväll och så sover hon här. Kul!
Nu skall jag fixa lite i köket, Mikael tvingade mig och sedan sova. God natt!

RSS 2.0