Helt nytt märke på salongen!

Idag var det en seg dag på jobbet men det gjorde absolut ingenting, det var nämligen precis rätt tillfälle för en sedag. Vi har nu, efter våra semesterveckor, beställt ett HELT NYTT MÄRKE. Alltså ett helt nytt sortiment. Grymt kul! Alla produkterna hade kommit då jag kom till jobbet imorse och då snackar vi inte lite produkter.
Herrejesus vad produkter. Säljaren gav oss också helt nya flaskor (självklart i det nya märket) till schamponeringen. Så nu står inte det vanliga Goldwell grejerna där utan hyllorna är proppfulla med Schampon, balsam och inpackningar i typ 12 olika sorter ifrån REVLON PROFESSIONAL.
Så eftersom min första kund hade missat tiden totalt ... ställde jag ordning alla produkterna på hyllorna, för självklart har vi alla schampon till försäljning ut till kund :)
Våran produkthylla är förövrigt galet snyggt nu och vi satte även upp nya grejer i både fönster och på väggarna.
Vilken förmiddag va? Inspirationen riktigt flödade, haha.
Tog lite kort med mobilen men den och datorn vill inte riktigt samarbeta? Så det får vänta tills mina två ögonstenar löst sin konflikt.
Jag tänkte föna håret (shit, känner ni också att det bkev vääääldigt mycket hårsnack nu?) och sen krypa ner under täcket. Ska plugga lite.
Yes ni läste rätt, har tagit hem alla broschyrer osv för det nya märket. Duktiga mig!
Sov så pissdåligt inatt så jag tänkte lägga mig i tid och hoppas på att stormen och regnet kan vara lite tystare denna natten. Tänka lite på att folk faktiskt försöker sova?
God natt på er

Kommentarer
Du heter? JOhanna

LINIS, helt ärligt var min soppa as äcklig, så det va inget jag rekomenderar :P haha men det såg bra ut :P

2010-08-24 @ 22:27:34

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0