Söndag 6/3 - Renovering!

Go kväll! Här är jag igen med mitt härliga lägenhets-snack. Har ni saknat det? Hoppas ni är lite nyfikna iallafall för vi har kommit riktigt långt med renoveringen. Det är superfint i lägenheten nu!
Nu är taket snyggt vitmålat i hela vardagsrummet och hallen. Det ligger svart klinker i hallen, som jag förövrigt är väldigt stolt över att jag fogade, haha. Vi har även lagt ett sjukt snyggt laminatgolv i vardagsrummet och resterande del av hallen. Snyggt! Två av väggarna är målade i hallen, jag är faktiskt riktigt duktig på att måla! Dom blev bra.

Nu saknas det lister och tapeter som skall upp på väggarna vid våran blivande datorhörna. Kommer bli kanon!
Annars så är köket renskurat, tack mamma, och det kommer att komma saker på plats så småning om nu i veckan och till helgen som kommer. På lördag kör vi nämligen det stora flyttlasset. Pappa lånar en lastbil från jobbet så då flyttar vi allting så att ettan här, blir helt tom.
Läskigt men det känns så satans bra!
På söndag så skall ettan städas och tvättas ur för på måndag är den inte våran längre, eller Mikaels om vi nu skall vara helt pet noga.
Så efter det är det bara för oss till att installera oss i våran nya lya! Härligt.
Det är ju dock lite saker som ska fixas innan dess men det är no problems. Tror det kommer ta lite tid innan man fått allt på plats men det är ju ingenting vi behöver stressa med utan det får vi fixa i lugn och ro medans vi bor där.
Denna helgen har vi fått hjälp av min mamma och pappa samt Mikaels mamma + Matz och jag har flera gånger konstaterat hur grymt det är med föräldrar som tänker på allt. Allting som jag och Mikael missar eller inte har någon aning om. Dom, våra föräldrar alltså, har ju flyttar några gånger i sitt liv och både byggt hus och renoverat. Det har inte jag och Mikael, så lite snurrigt har det varit, haha men det har gått galant ändå. Tack för all hjälp!
Nu är det faktiskt dags att sova. Kommer antagligen somna som en stock, det tar på krafterna att jobba en hel helg. Imorgon är det måndag igen och det gör mig absolut ingenting för jag trivs på jobbet! Har dock en megalång dag framför mig imorgon men jag överlever.
Efter jobbet vet jag dock inte om jag lever längre, ska till tandläkaren och laga början till ett hål. Hatar att gå till tandläkaren. Jag är inte rädd eller nånting. Jag bara inte tycker om det!
Hoppas ni haft en bra helg! ♥

Tisdag 1/3 - P.S

Ville även nämna att jag och Mikael har varit tillsammans i 2 år och 10 månader idag! Det är värt att nämna och skriva ner <3
Puss på oss!

Tisdag 1/3 - Smått och gott

Det enda som snurrar i min, eller jag kan faktiskt säga våran (min och mikaels) skalle är den nya lägenheten, flytten och allt som har med det att göra. Det cirkulerar helt seriöst i min tankar 24/7. Så det enda jag egentligen bloggar om är ju lägenheten och flytten. Dock har vi inte gjort nånting med den än så jag har inget roligt att uppdatera er med. Vi skall nämligen dit imorgon för att plocka bort all skit ifrån det gamla golvet och garderoberna, det skall slängas på tippen. Innan helgen kommer skall vi ha köpt golvet plus klinkers, spackel och väggfärg för att kunna göra klart att i helgen. Så det får bli på fredag som jag och Mikael åker på shoppingrunda.

Idag har jag nämligen haft fullt upp! Började jobba kl 7 imorse och slutade strax efter 15:30, hade en liten lucka med dötid så jag fixade några ärenden för att sedan vara tillbaka på jobbet vid 17 tiden. Det var då dags för APT (möte) och det gick riktigt bra faktiskt. Var ganska intressant! Var inte med på hela dock eftersom de sista två punkterna inte rörde mig, eller Mikaela, så vi åkte hem. Släppte av henne påvägen och sedan dess har jag slappat här hemma. Är riktigt trött! Att ha influensan i två veckor och sedan börja jobba direkt tar på krafterna vill jag lova. Jag kanske är klen? Förstår verkligen inte hur man orkar ha egna barn när man jobbar heltid haha. Jag får ju inte ens ihop vardagen nu. Men jag tror jag lär mig. Jag har ju hela livet på mig!
Positivitet flödar, känner ni det med? Skall faktiskt krypa ner under täcket nu och sova om en liten stund. Det är ju full rulle imorgon också. Sov gott!

RSS 2.0