-14 ute men vi sprang ut i bikini ändå

Egentligen vill jag skriva massor men har ingen lust att förklara. Så jag tror jag skiter i att skriva vad jag inte har haft för mig ikväll och istället berättar om vad jag faktiskt gjort.
Låter inte det som en himla bra idé?
Jag åkte hem till mamma och pappa vid 16tiden, har nämligen spenderat min dag och kväll här hos dom. Tillsammans med farmor och farfar åt vi världens godaste middag, vi åt tills det sprutade ur öronen på oss. En riktigt smarrig viltgryta hade pappa kokat ihop, han är så duktig på sånt!
Hur som helst, både innan och efter maten satt jag uppe i min brors rum (läs gamla rum) och pysslade lite.
Blev så galet sugen på att göra lite kort förstår ni, så jag hann med att göra två stycken. Helt nya varianter, lite annorlunda men så coola. Kanske kan ta kort på dom imorgon, då det är bättre ljus ute :)
Efter kort nummer två var tunnan lagom varm och det var dags att byta om till bikinin. Känns lite halvgalet att springa ut på altanen i bikini då det är -14 grader ute men tunnans temp stod på +39 så det var riktigt skönt att kliva i. Med ett glas cola och en mössa på huvudet kan man sitta där i en ganska bra stund!
Visst låter det som en mysig kväll? Är rätt så nöjd med den. Tänkte avsluta den med att krypa ner under täcket i min alldeles egna säng, sova som en prinsessa och hoppas på att jag känner mig bättre imorgon.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0