Ett halvt inlägg om kängor

Gokväll, har lite härliga shoppingkänslor att dela med mig av till er! Har nämligen spenderat mestadels av dagen i stan med min fina Sofia. Fick med mig lite allt möjligt hem men gjorde trotts det inte av med så mycket pengar = duktig tös! Jag hittade mitt presentkort på 500kr i valfri skobutik (nästan, typ Nilson, Din sko mm) så det följde med mig ett par kick-ass snygga skor hem. Boots/kängor, kalla dom vad du vill. Snygga som satan är dom iaf. Kolla på bilden här nedan som jag snodde ifrån dinsko.se så förstår du att jag är en glad tjej. Är lite besviken på kängorna jag köpte förra säsongen, dom höll inte riktigt som dom lovade. Tråkigt! Dom håller iallafall som reserver denna hösten och vintern. Ifall jag skulle tröttna på mina nya ... vilket aldrig kommer hända haha.
Nog om skorna! Shit, är jag ensam om att skriva ett halvt blogginlägg om ett par nyinköpta kängor? God..
Jag fyndade mer må ni tro, eller får man räkna skorna som blev köpta med presentkort som ett fynd? Det får man väl, haha. Hittade ett svart linne med vitt tryck på inne hos Shock, rea såklart. Ett nattlinne, som jag förövrigt har på mig nu, ifrån Cubus. Snyggt och förvånansvärt bekvämt! Tänkte "hotta upp" sovkollektionen lite granna. Mina älskade t-shirtar som jag sover i är inte av den snyggaste sorten..
Även nattlinnet blev ett fynd, nämligen 25% rabatt. Inte illa va? Sedan blev jag ett döskallehalsband och en lila skjorta rikare. Skjortan skall provas en gång till och kanske lämnas tillbaka men ni som känner mig vet att det aldrig händer, alltså har jag blivit en skjorta rikare. Vi åt lunch och pratade en massa emellan varven så det vart en riktigt lyckad dag. Vid halv fyra tiden styrde Sofia sin kos hemåt och jag begav mig till Mikaels jobb. Vi hade ju ett uppdrag att fullfölja nämligen fixa nya pass. Bådas hade gått ut. Dom är klara att hämtas om ca 3 dagar.
Något annat som också är klart om ca 3 dagar är mina foton jag skickat efter för framkallning. Mer om det kommer! Plus att jag fick ett mail om att bikinin är påväg. Så himla roligt, massa paket och brev till mig denna veckan. Jag som aldrig får nånting på posten annars, tjoho.
Väntar även på mailet med biljetterna till Turkiet, det skall komma i dagarna det också. Och så mitt i allt det här dimper det väl ner ett mail om lönen också för ni har väl inte missat att det är lön på fredag?! Gott :)
Vi kan väl konstater att jag har en kul vecka framför mig! Den kommer springa förbi som alla andra.
Imorgon blir det jobb 9-18 och träning direkt efter det. Känner mig äntligen såpass frisk att jag kan börja träna!
Brabrabra. Sov gott på er!


Kommentarer
Du heter? Hanna

Haha snygga skor, jag fyndade precis likladana :)

2010-10-01 @ 18:57:01

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0