Måndag 21/2 - En släng av influensa

Det blev ingen bloggrik helg, det kan jag ju ärligt erkänna men visst finns det anledningar till det. Ni ska få höra dom! Eller läsa dom .. :)
Fredagen skrev jag ju om, då vi hade myskväll och åt grilladkyckling till middag. På lördagsmorgonen kände jag ju mig bra mycket bättre så det blev en tur till Kungsbacka och fina Sofia. Vi myste järnet i hennes superfina lägenhet och pratade en hel del. Välbehövligt! Vi gjorde supergod tacogratäng till middag och kollade på melodifestivalen. Sofias kompis Louise och hennes kompis Malin kom förbi en stund så det blev ännu mera snack.
När dom gått åt vi chokladfondue som vi doppade banan i, hur gott som helst och Sofia hade ett supersött chokladfondue-set som vi använde. Så vet ni det med!
Det blev en sen kväll så vi somnade gott under stjärnorna, hihi.
Jag vaknade dock på morgonen med hög feber och mådde inte speciellt bra. Fick en underbart god frukost av fia sedan var det dags för mig att påbörja min färd hemåt. Det var inte ett dugg kul att köra bil med hög feber och värk i hela kroppen..
Min kära mamma åkte med mig till läkaren och där fick vi veta att jag minsann har en släng av influensan.
Så, här ligger jag nu i soffan med kläder och täcke på mig. Känner mig lite bättre idag men har fortfarande hög feber, får inte riktigt ihop det men det blir nog bra.
Vi har faktiskt varit två här hemma idag, Mikael har kurerat sig en dag extra men skall tillbaka till jobbet imorgon. Så då blir det bara jag, min feber och min hosta imorgon. Men vi klarar oss!
Hej så länge.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0