Plättar - LCHF

Gud vad gott! Jag bjöd precis min sambo på plättar. Provade receptet på "frukostplättar" ur min nya bok, LCHF för tjejer, och herregud vad goda dom blev. Smakar precis som "vanliga" plättar men mättar på ett helt annat sätt. Provade att göra LCHF-pannkakor för ett litet tag sedan, hittade då ett recept på internet, dom var också goda men plättarna jag gjorde nyss var så mycket bättre! Få ingredienser, lätta att göra, samt steka och så var dom ju snäppet godare än pannkakorna jag provade sist.
Helt enkelt alla rätt! Så det här skall absolut göras igen och igen och igen.
Annars har det varit en väldigt bra lördag hittills. Mamma tog med sig hunden och kom hit på brunch idag vid 11-tiden. Väldigt trevligt! Varför gör man inte sånt oftare? Kommer väl när man blir äldre kanske, haha. Mamma bjöd in sig själv eftersom pappa jobbar och sliter som en häst hela den här helgen.
Jag bjöd på en fetaost omelett, samt stekt bacon och rostade mackor med massa gott påläg. En riktig dunder frukost med andra ord, för frukost var det för min och Mikaels del.
Efter det hade mamma en lektion med oss i hur man tvättar fönster, haha! Väldigt nyttigt och jäklar vilken skillnad det blev. Nu ser vi helt plötsligt ut, haha. Stor skillnad faktiskt!
När vi var färdiga och hade fina fönster gick vi på en promenad. Det har ju varit riktigt fint väder idag och som jag sagt innan älskar jag sånna här höstdagar när luften är sådär krispig!
Underbart helt enkelt. Vilken vuxen lördag vi har haft hittills. Bra jobbat.
Tanken var att jag skulle ut och göra stan osäker ikväll men jag får hoppa det och låta min sambo sköta den biten. Jag vet att han och killarna fixar det galant så jag kan lugnt ha en hemmakväll och kurera mig lite granna.
Jag mår inte helt 100% idag alltså. Det har kommit krypandes under dagen så jag bestämde mig för att spendera kvällen hos mamma med as god middag och efterrätt som vi ska baka tillsammans. Smarrigt!
Så jag kommer att må bra imorgon till skillnad från vissa andra, mohaha. Man får se det lite positivt att man inte går ut på krogen..
Nu skall jag strax gå ner till bilen och åka till mammsen och pappsen, för han kommer faktiskt hem ikväll!
Ha en go lördag! Vi hörs.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0