Oh, it's monday!

Är på benen mer och mer, riktigt skönt och bra jobbat av mig!
Idag har jag faktiskt fått baka lite granna. Börjar få panik av att ligga i soffan/sängen hela dagarna. Vill bli frisk och hel nu!! But, I'll get there!
Jag provade som vanligt ett nytt recept och det blev faktiskt sådär. För för en gång skull ändrade jag ingenting i receptet och det blev inte bra, haha. Nej skämt å sido!
Tiden inne i ugnen var för lång men jag hann rädda dom så dom inte blev helt brända, bara lite.
Men det blev gott ändå! Dock blev jag inte riktigt nöjd så jag gjorde en halv sats till men ändrade receptet lite granna. istället för att ha i hackad choklad tog jag kardemumma, kanel och lite ingefära, bara för att prova. Får se hur dom smakar sen! För den som undrar är det Cookies jag har gjort.
Nu skall jag börja förbereda inför middagen. Om jag får bestämma blir det hamburgare, haha ja, jag är galen i egengjorda hamburgare. Det är så satans gott!
Så jag tänkte baka egna hamburgerbröd, dom går snabbt och är lätta att göra.
Sedan får det nog bli soffan för min del, resten av kvällen. Har några dagar till att vila upp mig på. Sedan skall jag jobba halva dagen på fredag och ta bort stygnen i magen. Det skall bli skönt!
Annars idag har jag spenderat en hel del tid framför tvn men jag har också tagit en liten promenad. Woho tänker ni, hon kan gå. Men jag gick bort till brevlådan och postade ett brev. Jag blev omkörd av pensionärerna som också var ute och gick i det fina vädret, då förstår ni kanske hur snabbt jag går, haha.
Men det är bra att röra på mig och vädret har ju varit kanon. Men vad kallt det var!
Känns som att jag missat hösten lite granna. Jag har ju varit inomhus i lite mer än en vecka, så jag tror att jag har missat kylan och lite av tiden. Det låter väl lite töntigt men det känns som att jag varit i en bubbla den sista veckan. En konstig bubbla. Men det slog mig nyss att det är november om bara en vecka och snart är det jul. Det där med att julen snart är här det gillar jag men hur ska man hinna allt? Tiden går så galet snabbt.
Men, jag gillar det ändå. Jag gillar tillvaron, förutom att jag blev sjuk och opererad men bortset från det är jag nöjd med mitt liv och jag älskar min familj! Alla som hör till den är bäst! ♥

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0