Beställa på nätet

Go kväll! Min sambo är hemma och det känns helt underbart. Det är tända ljus i hela lägenheten och vi har ätit hemmagjord pizza som jag snabbt slängde ihop efter jobbet. Dock var jag varken hungrig eller sugen på mat så jag har haft bättre middagar men Mikael tyckte det smakade kanon.
Jag är däremot hungrig nu! Skall göra mig en kopp te och kanske en rostad macka. Så gott att jag kan göra det trots att jag äter enligt LCHF. Vi har lite bröd i frysen och det är perfekt.
Påtal om LCHF så har jag tänkt att gå in och beställa lite produkter på lchfbutiken.se, det skall blandannat beställas mjöl och socker, fast på LCHF-vis.
Har bara beställt "florsocker" därifrån innan men den här gången skall det göras en större beställning, känns bra!
Slutsnackat om mat. Jag är fruktansvärt trött, idag igen.. Vet inte vad det är med mig den här veckan?!
Tur att det är helg snart.
Fick en present idag av min fina sambo, han har ju som sagt varit i Stockholm några dagar och sprang då in på Designtorget och köpte en ascool grenkontakt till våran lägenhet. Det låter kanske inte så fräckt men den är svart med vitt motiv på, hög-glansig. Riktigt fräck!
Annars har det varit en bra onsdag, den har rullat på som vanligt och gått ganska snabbt.
Nu är det som sagt en kopp te som gäller sedan ska jag nog krypa ner under täcket. Fortsätta min mysonsdag helt enkelt. Ha det gott!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0