Mys i min nostalgibubbla!

God morgon! Jag sitter i soffan med en kopp te och har på tv:n i bakgrunden. I vanlig ordning helt enkelt, jag tycker det är så mysigt att hinna ta en kopp te i soffan innan det är dags att åka till jobbet.
Dock är denna morgonen inte som alla andra. Jag sitter med en kopp av pappas te, bara det är extra mysigt när man tänker på det. Sitter i våran soffa, i vardagsrummet, i det gamla huset. Vi har ju sovit här inatt, i min gamla säng, i mitt gamla rum. Men det låter så sorgligt att kalla det mitt gamla rum. I min värld är det mitt rum, punkt slut. Det kan man ju inte bara ändra på. Så jag går omkring i någon slags nostalgibubbla och jag trivs där.
Sov faktiskt supergott inatt och om en liten stund är det dags att gå ut på morgonpromenad med vovven.
Det är sådär skumt väder idag tycker jag. Det ser ut som att det ska vara svinkallt ute men det är redan 14 grader. Min hjärna får inte riktigt ihop det. Men det är väl detta som är höst?
Jag gillar hösten! Fast dom som känner mig väl tycker att jag älskar alla årstider när dom faller in och det kan jag nog hålla med om.
Nu måste jag hålla med klockan och inse att det är dags att gå ut med hunden! Vi hörs senare, har en ganska lång dag på jobbet idag men det är bara bra. Jag gillar det!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0