Småkakor och filmkväll

Herregud man har ju fullt upp när man är hundvakt och hemmafru på samma gång, haha. Det är nämligen precis det jag är just nu.
Det blev en lång härlig promenad imorse innan frukosten. Älskar vädret som varit idag, blir helt glad av det!
Strålande sol, mestadels blåhimmel och så luktar det höst i luften. Ni vet väl vad jag menar? Dock njöt jag inte riktigt lika mycket när mamma ringde och berättade att dom haft sol och 27 grader hela dagen lång, men nu när det började bli kväll hade dom bara 25. BARA 25? mamma, förstår du att det är 10 grader mer än här? Men jag lade på mit pokerface och sa att vi minsann hade superfint väder här hemma med.
Annars så har jag stått i köket mesta delen av dagen men jag gillar det. Jag har provat och experimenterat tre olika grejer. Först gjorde jag en kålsallad, dock efter ett recept som jag hittade här. Hoppas den blir god, vi tänkte ha den till middagen lite senare.
Sedan gjorde jag helt på egen hand ett sorts godis, känns fel att kalla det kakor eftersom det är typ ischoklad med koks och jordnötter i. Verkar goda men har inte provsmakat det färdiga reslutatet än, dom står i kylen. Efter det har jag gjort småkakor, så det luktar helt gudomligt här i köket nu. Tog två recept som jag hittade på lchfrecept.com och blandade lite som jag själv ville. Det slutade med att jag hade i kokos som ingen av kakorna hade i sina recept från början. Tror dom blir kanon, dom både ser goda ut och luktar gott.
Nu skall jag lägga in mina nytvättade kläder i garderoben, ta på mig lite mascara och allmänt fräsha till mig lite. Vi ska filmkväll så Emanuel dyker snart upp i dörren. Trevligt!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0