The Pretty Reckless

En riktig fredag, gött! Det var precis det jag ville ha. Dock har det saknats tända ljus men det gör ingenting, vi har slappat järnet ändå. Blev take away-mat idag, jag hoppade i ett par brallor och körde för att hämta maten till mig, min sambo och Benjamin. Vi har självklart kollat på Idol och jag vet inte riktigt om jag blev nöjd. Men vad gör det, egentligen?
Dom är fruktansbärt duktiga och jag har redan skaffat mina favoriter. Jag som själv ägnat flera år åt sången blir så galet taggad av att kolla på Idol, det är helt sjukt. Men det är ingenting för mig det där, trots påtryckningar från alla håll och kanter.
Jag trivs bra hemma i soffan där jag kan sjunga med för full hals men inte behöver ha nån press på mig, haha!

Gossip girl och jag har tagit upp kontakten igen, det var fan på tiden. Vet inte varför jag haft ett sånt megalångt glapp. Det kändes mer än bra att spendera en timme i soffan förut och kolla ikapp ett avsnitt. Nu är jag back in the game så när jag inte glor på Idol är det helt enkelt Gossip girl som tar upp min tid. Så vet ni vart jag har mig!
När jag ändå är inne på att prata om serien, ni har väl inte missat bandet, The Pretty Reckless? Deras album och musiken över huvudtaget är riktig bra tycker jag och sångaren i bandet är ju en av huvudrollsinnehavarna i serien.
Har ni inte hört dom slänger jag upp en video här. Enjoy!



Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0