Höst-varning

Tänkte faktiskt vara sån att jag ska krypa ner i sängen med en bok, visst låter det bra? Det grymma är att det faktiskt är sant. Jag är ingen bok-mal direkt, det kan jag inte kalla mig men jag har perioder då jag läser och då kan jag läsa tre-fyra böcker i streck alltså direkt efter varandra. Sen kan det allt ifrån 6 månader till ett år tills jag tar tag i en bok och läser igen. Det kanske är vanligt, vad vet jag?
Men en sak är säker, jag tycker det är lika härligt varje gång jag faktiskt får tummen ur och fastnar för en bok.

Den här gången är det inte någon av Kajsa Ingemarssons böcker, jag har inte läst hennes senaste bok än trots att jag fick den i julklapp men jag har valt att spara på den lite. Vet att den kommer vara riktigt bra!
Den här gången har jag dykt in i Andreas (kostdoktorns) bok och än så länge, efter att ha läst lite mer än 1 kapitel så känns den otroligt intressan och lätt-smält om man får säga så. Jag gillar första intrycket av boken!
Så, om jag nu ska mysa till det ordentligt ska jag ta en kopp te med mig och ställa på sängbordet. Nästan lite höst-varning över det men eftersom inte riktigt har slått om till sommar så kan det ju vara okej.
Köpte nämligen ett nytt te när vi var och handlade förut. Ett grönt te med smak av lime, kan bli riktigt bra!
Det blev en storhandling och nu är hela veckans recept, fram till och med fredag planerade. Ut efter mitt fyra veckors lchf-schema ni vet, ni som hänger med. Jag tycker det är riktigt skönt att faktiskt ha planerat vad man ska äta. Det känns lättare på nått vis. Sen har det inte alltid varit lockande att sätta sig ner och skriva ner allt mans ka handla och planera ut efter recepten men när det väl är gjort och som nu, till och med är handlat så känns det riktigt gött. Inga frågetecken kring maten lixom! Bra!
Nej hörni, en kopp te få det minsann bli och sen dyker jag in i Matrevolutionen.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0