Jag går snart till attack!

Idag är jag faktiskt lite stolt över mig själv. Det är ju en skön känsla, antagligen borde man tillåta sig själv att känna den oftare men det är en annan femma.
Jag tränade ju igår, blev ju en efterlängtad runda på Sportlife och jag körde en stund på bandet, samt cykel men inte den där vanliga spinningcykeln utan en cykel man sitter på och har tramporna framför sig. Läste om den i Topp Hälsa och tänkte prova den, så sagt och gjort.
Efter det körde jag en runda på några av mina favorit-maskiner och jag sitter faktiskt här med träningsvärk idag. Hur bra är inte det? Jag hade alltså ingen instruktör med mig och ingen peppande kompis eller sambo men ändå lyckades jag köra med mig själv så att träningsvärken trollades fram. Gott!
Därför är jag stolt över mig själv.
När vi nu ändå är inne på träning så har jag inte riktigt bestämt mig för vad eller var jag ska träna idag. Tufft beslut va? Får helt enkelt se vad jag känner för. Vädret har också en ganska stor del i det beslutet. Jag går snart till attack mot vädret. Det är ju för fan höstväder ute! Var är sommaren?
Om bågra veckor går vi på semester då flyr jag seriöst landet om temperaturen ska envisas med att ligga kring 14 grader. Och det med basta!
Ops, där kom jag av mig lite men jag blir ärligt talad förbannad!...
Men tillbaka till ämnet (att träna i eftermiddag) först skall det jobbas lite. Sitter på kontoret idag men jag hade någon minut över och då passade det bra att skriva av sig lite.
Vi hörs sen!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara lilla jag som ser den)

URL/Har du en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0